Şu an karşımda beşikten masum masum sırıtıyor, yazınızı okuyunca acı acı gülümsedim. “Evde beslenmez”e de kahkaha atmadım değil ama…Ahhhh....
Benim şuan iki buçuk yaşında.
Neredeyse doğduğu günden beri disardayiz.
Ev de durmuyor asla.
Yaptığı yaramazliklari anlatinca millet kan ağlar.
Hep yaz istiyorum kışın evde hayat işkence çünkü.
Erkek çocuğu asla evde beslenmez.
Tek tesellim şu: büyüyecek ve bu da geçecek.
2,5 yılım kaldı bıraz daha sıkayım dişimi şekerım :) babası ile boşandık babasının gözü bir tek kumar görür kendınden başkasını düşünmezde görmezde ...Oğlan o yaştayken delirecek gibiydim.surekli peşindeydim, asla dinlenemez, uyuyamazdım. Şimdi 4.5 yaşında pldu, biraz daha düzeldi her şey diyebilirim. Babası destek olmuyor mu?
annem ile babam var bir tek onlarda yaşlı hasta insanlar ben işteyken babam gezdırıyor .. yapımda tembellikte var cogu iş kalıverıyor yetısemıyorum sankı ıkı adım atsam gece oluyor anlam veremedım . yaşlandım bende hem cocuk ıle ugras ev ıle ugras aile ıle ugras .. bosanma davası ıle ugras imtihanı bu yıl fazla yasadık Elhamdulıllah:)Yıpranıyorum, tükeniyorum. İnsan nasıl yaşlanıyormuş anladım. Anneler, teyze, hala yok mu yardımcı olabilecek?
aynı ben çocuk bırakmıyor kı yapalım süreklı asılıyor süreklı cekıstırıyor süreklı güresmek ıstıyor annelerının kıymetını bılsınlerEdemiyoruz çünkü enerji olmuyor
Cocuk durmaz evi b.k götürür cocuk uyuduğunda tek bir bardak kaldıracak hal kalmaz çamaşırlar yıgilir gider vs vs
Ahhhh....
Ev de durmuyor asla.
erkek çocuğuna özel bir durum mu acaba Gerçekten evde beslenmez çadır kurup dısarıda yatsak yıne doymaz gezmelere Allah yardımcımız olsun 2-3 cocuğu olanlara helal olsun ben bir tanesının hakkından gelemıyorum :)Ahhhh....
Ev de durmuyor asla.
Biz hergun sabah akşam market günde enaz beş kere.Benimki kız.
O da evde beslenecek tipten değil
Sütten ayırdıktan sonra bir miktar rahatladım gece uykusu açısından ama gündüz bahçeden, parktan içeri giremiyoruz.
Mesela sabahın altısında uyandı. Canı sıkılıyor. Evde yaptığı türlü türlü yaramazlıklara karşı marketler açılınca götüreceğim en azından işimi görürüm
Arkadaşımın üç tane oğlan hemde peşpeşe oldu.erkek çocuğuna özel bir durum mu acaba Gerçekten evde beslenmez çadır kurup dısarıda yatsak yıne doymaz gezmelere Allah yardımcımız olsun 2-3 cocuğu olanlara helal olsun ben bir tanesının hakkından gelemıyorum :)
Biz hergun sabah akşam market günde enaz beş kere.
O artık rutinimiz
Sonra park dışarı.
Sonra AVM oyun parki.
Sonra bahçede kum saati.
Ama o enerji bitmiyor.
Allah kolaylık versin ne diyeyimannem ile babam var bir tek onlarda yaşlı hasta insanlar ben işteyken babam gezdırıyor .. yapımda tembellikte var cogu iş kalıverıyor yetısemıyorum sankı ıkı adım atsam gece oluyor anlam veremedım . yaşlandım bende hem cocuk ıle ugras ev ıle ugras aile ıle ugras .. bosanma davası ıle ugras imtihanı bu yıl fazla yasadık Elhamdulıllah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?