Çalışan ve cocuklu anneler enerjınızı nasıl muhafaza ediyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samyeli10

sadece ben :)
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
589
272
323
Balıkesir
2 yasında çocuğum var agustosta 2 yasına girecek ele avuca, sıgmıyor benı görünce mız mız gece uyumaz ge ortası kalkar ailem yaşlı annem yattık yerden çocuğuma bakmaya caşısıyor eve gel yemek yap cocugım yemekte yemiyor kuş, kadar yiyeceklerle duruyor.. Sureklı gezmek ıstıyor akşama kadar mahalle yada parka gıdıyorum yorulsum eğlensin dıye ama yorulmak ne bilmiyor hıc bır şeye yetısemıyorum dınlenemoyorum banyoya gıreyım desem çocuktan rahat yok oda benimle gırer benimle çıkar yanı çok yorgun bıtık ve tukenmısım şarjı bıtık telefon gibiyim enerjımı nasıl toplayabilirim dodeks iğne olmaya basladım oda enerjı yapmadı 100 yıl uyuyan prenses masalına gırıp uyumak istiyorum

Oğlan o yaştayken delirecek gibiydim.surekli peşindeydim, asla dinlenemez, uyuyamazdım. Şimdi 4.5 yaşında pldu, biraz daha düzeldi her şey diyebilirim. Babası destek olmuyor mu?

Ahhhh....
Benim şuan iki buçuk yaşında.
Neredeyse doğduğu günden beri disardayiz.
Ev de durmuyor asla.
Yaptığı yaramazliklari anlatinca millet kan ağlar.
Hep yaz istiyorum kışın evde hayat işkence çünkü.
Erkek çocuğu asla evde beslenmez.
Tek tesellim şu: büyüyecek ve bu da geçecek.

Edemiyoruz çünkü enerji olmuyor
Cocuk durmaz evi b.k götürür cocuk uyuduğunda tek bir bardak kaldıracak hal kalmaz çamaşırlar yıgilir gider vs vs

5 yaş ikiz erkekle benzer bir durumdayım. Az önce biri geldi ne zaman parka gidiyoruz dedi. Parka gidince market, markete gidince ev, eve gelince bisiklete binelim diyorlar. Hiçbir mekanda on beş dakikadan fazla durmak istemiyorlar.
Huni takmama az kaldı.

Şu an karşımda beşikten masum masum sırıtıyor, yazınızı okuyunca acı acı gülümsedim. “Evde beslenmez”e de kahkaha atmadım değil ama…

Oğlan o yaştayken delirecek gibiydim.surekli peşindeydim, asla dinlenemez, uyuyamazdım. Şimdi 4.5 yaşında pldu, biraz daha düzeldi her şey diyebilirim. Babası destek olmuyor mu?
2,5 yılım kaldı bıraz daha sıkayım dişimi şekerım :) babası ile boşandık babasının gözü bir tek kumar görür kendınden başkasını düşünmezde görmezde ...

Yıpranıyorum, tükeniyorum. İnsan nasıl yaşlanıyormuş anladım. Anneler, teyze, hala yok mu yardımcı olabilecek?
annem ile babam var bir tek onlarda yaşlı hasta insanlar ben işteyken babam gezdırıyor .. yapımda tembellikte var cogu iş kalıverıyor yetısemıyorum sankı ıkı adım atsam gece oluyor anlam veremedım . yaşlandım bende hem cocuk ıle ugras ev ıle ugras aile ıle ugras .. bosanma davası ıle ugras imtihanı bu yıl fazla yasadık Elhamdulıllah:)

Edemiyoruz çünkü enerji olmuyor
Cocuk durmaz evi b.k götürür cocuk uyuduğunda tek bir bardak kaldıracak hal kalmaz çamaşırlar yıgilir gider vs vs
aynı ben çocuk bırakmıyor kı yapalım süreklı asılıyor süreklı cekıstırıyor süreklı güresmek ıstıyor annelerının kıymetını bılsınler

Benimki kız.
O da evde beslenecek tipten değil
Sütten ayırdıktan sonra bir miktar rahatladım gece uykusu açısından ama gündüz bahçeden, parktan içeri giremiyoruz.
Mesela sabahın altısında uyandı. Canı sıkılıyor. Evde yaptığı türlü türlü yaramazlıklara karşı marketler açılınca götüreceğim en azından işimi görürüm

erkek çocuğuna özel bir durum mu acaba Gerçekten evde beslenmez çadır kurup dısarıda yatsak yıne doymaz gezmelere Allah yardımcımız olsun 2-3 cocuğu olanlara helal olsun ben bir tanesının hakkından gelemıyorum :)

Biz hergun sabah akşam market günde enaz beş kere.
O artık rutinimiz
Sonra park dışarı.
Sonra AVM oyun parki.
Sonra bahçede kum saati.
Ama o enerji bitmiyor.

Arkadaşımın üç tane oğlan hemde peşpeşe oldu.
Gecen onu ziyarete gittim şükrettim haline
Arkadaşlar beterin beteri varmis.
Halimize şükredelim.
Çünkü varya o ses o kıyamet eve gelince basım ağrıdan durmuyordu.

Şu anda evdeyim de işe dönünce nasıl yetişirim bilmiyorum.

Bence en iyisi kreş,anaokulu,yuva vs.

Eğitim şart diye boşuna dememişler!

Biz hergun sabah akşam market günde enaz beş kere.
O artık rutinimiz
Sonra park dışarı.
Sonra AVM oyun parki.
Sonra bahçede kum saati.
Ama o enerji bitmiyor.

Ben sürekli kayınvalideme gider oldum bahçeye çocuğu bırakmak için düşün ne kadar vahim bir durumdayım

Edemiyorum şahsen Zaten çok enerjik bir insan değildim 2 erkek çocuğuyla resmen sömürülüyorum.

Mesela yarım saat sonra evden çıkacağız büyüğün 2 kursu var babanın toplantısı ve dersleri olduğu için bugün ikisi de bende olacak. Kurs aralarında çarşı market park artık hangisi denk gelecek bilmiyorum.

Allah kolaylık versin ne diyeyim

Tek basina cocuk buyutmekkk coggg zorrrr ben daha is hayatinda degilim kışın bakacam is Allahimm sana geliyorum olurum sanirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…