çalısan ve bebegine baskası bakan anneler yardım

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
arkadaslar eylülde iznim bitiyor bir süredir düşünüyorum ücretsiz izin alsammı diye eger almazsam kayınvalidem bakacak bebegime yarım gün calışacam .aslında calısmayıda özledim kuskusuz kızımı daha cok özlicem ama benim korkum su ya bebegim benden cok babaannesine düşkün olursa ya onu cok severse ve ben kıskanırsam .işte bu yüzden calısmamayı düşünüyorum ama bir yanımda calısmak istiyor sonucta yarımgün.siz böyle bir sorun yasadınızmı.fikirlerinize ihtiyacım var karar veremiyorum:uhm:

bana soruyorsan biraz bekle kac aylık bebışın ben bırakıp calıştım oğlumu annemı annesı sandı çocuk bunalıma gırdım bıraktım işi 6aylık olunca calış o zaman tanıyor anneyı

iznim bitince 6 aylık oluyor

ben kızımı 6 aylıkken bakıcıya vermiştim şimdi oğlumuda 6 aylıkken vericem o zaman hem anneyi tanıyor hemde bakıcıya daha çabuk alışıyor yadırgamıyor

canım işine de cok ara verme başlamak cok zor oluyor
bana öyle oldu
babaannesi bakıyor üc gün benim bebegim 4 bucuk aylık
ama ben gelince bana atılıyor kucagımdan inmiyor :))))) yaşasınnnn

bence calış cunku tam gun deıl yarım gun calışıyormuşsunn gunun buyuk bolumu yavrun yınee senınle olucak babaannesını senden daha fazla benımsemek gıbı bır durumu olucagınıı zannetmıyorum o yuzden.. şanlısın kı yarım gun ışın.. merak etmee hem o zaman 6 aylık oluyormuşş

X