yok hamile değilim bu yorgunluk falan yaklasık bır senedır var :)
tiroid hormonlarınıza da baktırın. ciddi halsizlik yapar çünkü.
ayrıca aso ve crp de baktırın.
ev işinde en önemli kural iş biriktirmemek.
çalışan insanın evinde zaten ortalığın dağılması için bir sebep yok.çalışma saatleriniz de çok anormal değil.
ama işten geldiğinizde üstünüzden çıkardığınızı bir kenara atıyorsanız zaten dağılanları toplamak bile zaman alır.
evde her şeyin bir yeri olursa, her şey daha kolay olur. eşiniz de dağıtmayacak.
kimsenin arkasından don atlet toplayamam yani :)
işleri hafta içine dağıtacaksınız. çamaşırları yıkamak, kurutmak, ütülemek hafta sonuna kalınca hiç hoş olmuyor.
şu an çocuğunuz yok. çok daha kolay olmalı. ben mesela kulaklığı takar ütü yaparım, kızımdan önce izlediğim bir dizi varsa oturma odasında tv izlerken yapardım ütümü (kızımıza örnek olmak için eve geldiğimizde tv izlemiyoruz)
yemekten sonra mutfak toparlanır, tezgah, ocak temizlenirse yine önemli bir rahatlık.
sabah evden çıkarken klozete çamaşır suyu dökersiniz geldiğinizde bir fırçalarsınız. haftada 2-3 kere süpürge açsanız 1-2 kere vileda yapsanız toz alsanız iş biter. ha detaylı temizliği de aralarda yapacak veya yaptıracaksınız.
ev işiyle ömrümüz geçiyor.. ben de hiç sevmiyorum. ama ipin ucunu bırakırsam ben zararlı çıkıyorum.