Çalışan Kadınlar Kulübü

:gitme:mafoldumben:a015::çok üzgünüm: hala yoksunuz hiç özlemiyorsunuz demekki:çok üzgünüm:

günaydın kızlar, gerçi bizim için gün başlayalı çok oldu ama...
bugün en sevdiğim ve maalesefki en yoğun günlerden cuma
olsun ama yarın tatil olmasa bugünün yoğunluğu nasıl katlanılır kafamçokkarıştı
bugün çokk işlerim var, allah hepimizin yardımcısı olsun........

selamlar nasılsınız bakalım ben bugün çalışmıyorum hafta sonları tatil nöbet haricinde dinleniyorum şimdi

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ösüm abla kız nerelerdesiniz ne zamandır yoksunuz

:gitme:mafoldumben:a015::çok üzgünüm: hala yoksunuz hiç özlemiyorsunuz demekki:çok üzgünüm:

ŞenizŞenizŞenizŞenizcanımın içiiiiiiiiiiiiii çok yoğunum bazan siteye bile giremiyorum haberin olsun yoksa özlemediğimden değil yani opuyorumnanaktanseni çok seviyorum bu bir bayramını kutluyorum 2 özlüyorum 3:gitme:

herkesin bayramı mübarek olsuna.s.

serserimmmmmmmm canımsın benimŞenizŞeniz
eski günler ne güzeldi çok özlüyorum o güzel günleri kuşlarımı nevimi çikomu daha ismini sayamadığım ve kendilerini bilen bütün dostlarımı :çok üzgünüm: öyle özledimki o günlerdeki sohbetleri senizimin anıları hepsi birbir canlanıyor beynimde
böyle güzellik yaşattığınız için aklımda ve kalbimde olduğunuz için çok şanslı hissediyorum kendimi:1hug:
canım hepiniz sağlıklı olunda anılarda kalalım çünkü hiç kötü anımız yok şükürler olsun böyle dostluklara iyiki sizleri tanımışım :1hug:
hepinizin kurban bayramını kutlarım hayırlı bayramlar dilerim canlarım benim hasretle öptüm hepiciğinizi ayrı ayrı ŞenizŞenizŞeniz

Özlemez olurmuyuz hiç :sinifsinif:telefonu kaybettikten sonra nuamaran gitti be ablam o yuzden arayamıyorum seni o güzel sesini özledim diğer kızlarıda tabimafoldumben

Özlemez olurmuyuz hiç :sinifsinif:telefonu kaybettikten sonra nuamaran gitti be ablam o yuzden arayamıyorum seni o güzel sesini özledim diğer kızlarıda tabimafoldumben

eylülümmmmmmmŞenizŞeniz
telefonunu kaybettiğini bilmiyordum canım söyledinde benmi unuttum acaba:uhm:neyse geçmiş olsun canım ben aradım açan olmadı demek bu yüzdenmiş
canım benim 532 li biliyorsun değilmi arayınca aç yabancı değil aplan arıyo :jeyyar:
bu bayram kimseyi arayamadım aradım desem yalan olur çünkü hiç vaktim kalmadı kendim için oturmaya şükür gelen giden gitmem gereken yerler çok olunca vakit kalmıyor

bugün nevbaharımızın doğumgünü nevim baharım iyiki doğdun canım seni çokkkk seviyorum yeni yaşın tüm dileklerinin gerçekleştiği yaş olsun :Saruboceq:ŞenizŞeniz
hepinizi öptüm canlarım benim ŞenizŞenizŞeniz

Valla abalacım sizlerden biri arar diye hiç bir çağrıyı cevapsız bırakmıyorum yetişemezsem arıyorum hatta çok özledim seni bir de:kedi::asigim:

ben de ben de ben de özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şenizmafoldumben
çok yoğunum ne zamandır giremiyorum bile doğru dürüst siteye şimdi vakit buldum eski yuvama bi geleyim dedimmafoldumben osman abbam elülüm iyisiniz di mi takip te edemedim :sinifsinif:

bizde seni aynen özledik Şeniz

bende aynı şekilde yoğunum serserim yerimseniben olsun gönüllerimiz hep bir ya bu yetiyor birde iyi olduğumuzu bilmek daha iyi oluyorŞeniz
ben iyiyim aynı hiçbir değişiklik yok bende :Saruboceq:

eylülüm seni aradım ama telden bu hat kullanılmamaktadır diyor değişmedi değilmi no:çok üzgünüm:Şeniz

şuan ben çalışmıyorum, evdeyim dokuz aydır, bu kulube tam uymuş olmuyorum aman neyse bende uyarım, tekrar çalışmayı önümüzdeki sene düşünüyorum :)

ne kadar uzun zaman geçmiş buralara uğramayalı ben gelmeyince kimsede gelmemiş alsanaalsanasmile
ne kadar çok özledim o güzel günleri bir anlatsam ama anlatmaya gerek yok hepiniz biliyorsunuz nasılsa yormayayım kendimikaydirigubbakcemile3
hepiciğinizi hareten teker teker öperek yoluma devam ederim saygılar ve sevgiler hoş kalın esen kalın kaydirigubbakcemile3Şeniz

oooo kimleri görüorumm ben çok nöbetler tuttum ama kimseler gelmeyince yoruldum özüm abla hoşgeldin gene nöbete geçiyim ben en iyisiopuyorumnanaktan

oooo kimleri görüorumm ben çok nöbetler tuttum ama kimseler gelmeyince yoruldum özüm abla hoşgeldin gene nöbete geçiyim ben en iyisiopuyorumnanaktan
cadımkazanım beni görüyosun kaydirigubbakcemile3
aslında girip girip çıktım işlerim çok yoğun şükür :Saruboceq:
yazacak vaktim olmuyor
yorulma kız dur daha gençsin bak ben yoruldum diyormuyum bu yaşta sositososito
sen gel nöbete ben gelirim yineŞeniz

hadi toplaşın hepinizi bi öpim ben de Şeniz

serserilerin en tatlısı balım öp kız bir beni öp öpme diğerlerini sempatiksalakcinni:roflol:
ay fesat gibim bişi oldum sankim ben :jeyyar::jeyyar:
neyse kıyamadım yine öp hadi diğerlerinidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur bende hepiciğinizi bir öpeyim gelebilmiş ve yazabilmişkenŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınnn...günaydın....günaydınnnnnnnnnn:hulya:normalde öremiyorum bari smiilini kullanayım:roflol: usman abam gel seni daha çok öpecem ŞenizŞenizzaten diğerleri gelmiyo ki çok öpim:dilcikar: gelenlere bol kesekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…