Çalışan Kadınlar Kulübü

slm ii haftasonları.
yoğun çalışıyorum bugünlerde siteye uğrayamıyorumda...
herkesleri öğptüm kaçtım.

uzun bir ayrılıktan sonra hepinize merhaba canlarımŞeniz

bayağı yoğunum gece 12 lere kadar durmaksızın çalışıyorummafoldumben

hepinizi çok özledim senağlama

hayırlı haftalar bol kazançlar bol bereketler diliyorum sizleri seviyorum :Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz

herkeze iyi haftalar özüm abla senide çok özlemiştim hoşgeldin sanada hayırlı haftalar ben buralarda nöbetçiyim gözünüz arkada kalmasın

herkeze iyi haftalar özüm abla senide çok özlemiştim hoşgeldin sanada hayırlı haftalar ben buralarda nöbetçiyim gözünüz arkada kalmasın

gözüm arkada kalmıyor bakıyorum sen burdasın kaydirigubbakcemile5 ferahlayıp giiyorum kulübümüz sahipsiz değil diyorumvereliniortak
bende özledim canım hepinizi ŞenizŞeniz
biraz vaktim olup açtığımda bir dolanıyorum buraları biraz oyun oynayıp dinlenip çıkmak zorunda kalıyorum

olsun ablacım arada bir cö demen yeter fazla özletme ama:gitmepuyorumnanaktan

buzlu kahve hoşgeldin canım diğer çalışanlar çok yoğun biz nöbetçiyizkaydirigubbakcemile3

özüm ablam hoşgeldin çalışan hatunlar herkeze iyi haftalaropuyorumnanaktan

nasılda öksüz kalmış kulübümüz :sinifsinif::sinifsinif::gitme:

Ne zamandır girip bakmıyordum yeniler gelmiş eskilerden rağbet yok çok özledim hepinizi ::sinifsinif:

evet ben gelip gidiorum bir oda baktım kimse gelimio bende mola verdim herkez hoşgeldi ben nöbetçiyim buralardayım ösüm abbam sende hoşgeldin caanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…