- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
artık o kadarınada katlanıcaz ama ben çok yoruldum:sinifsinif: iki gün geçmek bilmiycek kafamçokkarıştıgibi bu arada herkeze günaydın alkisalkisalkissabah sabah bu resimli günaydın çok güzel yaaa:roflol:Şeniz:enbuyukkk:2 Gün var yaw.
artık o kadarınada katlanıcaz ama ben çok yoruldum:sinifsinif: iki gün geçmek bilmiycek kafamçokkarıştıgibi bu arada herkeze günaydın alkisalkisalkissabah sabah bu resimli günaydın çok güzel yaaa:roflol:Şeniz:enbuyukkk:
evt az kaldı bence bayramlar olmasa bütün aile bağları kopar ben büyüklerimi görmeği yılda birde olsa hatırlayıp ellerini öpmeyi hatırlarını sormayı çok seviyorum kendimi küçüklüğümdeki gibi hissediyorum ve unutmuyorum birgün bende yaşlanıcam benimde elimi öpmeye gelenler olucak
EVET canım öyle bizde de uzun zamandır görmediğim ailemi görüyorum
Onlarda beni bağrına basıyor sağolsunlarkaydirigubbakcemile5
Tek sıkıntım Para vermiyorlar mafoldumben
üzüldüğün şeye bak gel benim elimi öp ben veririm sana kaydirigubbakcemile5
böyle artık para vermiyorlar el öpmenin ne anlamı var diyenler oluyor yanımda bende cebimde bulundurduğum bozukluklardan veriyorum al ben verdim oldumu diyorum yerimseniben
sanki servet vermişim gibi seviniyorlar oldu diyorlar:roflol:
demekki neymiş bayramda para verceksin vermezsen bayram olmuyor :jeyyar:
üzüldüğün şeye bak gel benim elimi öp ben veririm sana kaydirigubbakcemile5
böyle artık para vermiyorlar el öpmenin ne anlamı var diyenler oluyor yanımda bende cebimde bulundurduğum bozukluklardan veriyorum al ben verdim oldumu diyorum yerimseniben
sanki servet vermişim gibi seviniyorlar oldu diyorlar:roflol:
demekki neymiş bayramda para verceksin vermezsen bayram olmuyor :jeyyar:
Günaydın Çalışan Çalışkan hanımcıklar
Bugünden itibaren Tatiliz yarın çalışan yoktur umarım aramızda
Olur Tamam Bayramda Sendeyim.opuyorumnanaktan
Kumbarama atarımkaydirigubbakcemile5
MAlum kriz,borç para lazım
Ben veren taraf oluyorm şaka bi tarafa sağolsun yiğenler dönüp dolaşıp yine elimi öpüyorlar yasakkelimeyasakkelime
bende gelebilirmiyim ama ilk gün 2-3 çalışıcak bu garip off offffffff:sinifsinif:
anlaştık caymak yok bendesin vereliniortak
yeğenlerinide getir bakın finansörüm de ben veririm:jeyyar: paran kumbaranda kalır:roflol:
bende geliom bayramda herkeze el öpmeye tabi büyüklerime küçükler de bana gelsin benden küçük olan varsa tabe bende iicene küçülttüm kendimi rosem bacım gel benle takıl gezeriz bizimkileri sana yabancılık hissetirmeyiz bugün arife ama ben nöbetçi ç.k.k yım herkezim bayramı şimdiden mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?