Çalışan Kadınlar Kulübü

selamlar herkez nerde yaf kaç gündür herkesler kayıp olmuş hasta bacılar nerdesinizzzz:sinifsinif:

selamlar herkez nerde yaf kaç gündür herkesler kayıp olmuş hasta bacılar nerdesinizzzz:sinifsinif:

aleykümselam cadımmŞeniz hayırlı cumalarŞeniz

hepimiz sağlıklı bir haftaya girdik ya-tatlicadiarzu- sağlıklıyız diye uğramıyoz :roflol: dur yorulup hasta olalım gireriz yine:roflol::roflol:

ayy hasta olalım diemi uğraşıcazdelikafaduldenabla noldu sana böle :roflol:boyun usamış formülünü sölede bende uzatim 1.68 kaldım:a015:

ayy hasta olalım diemi uğraşıcazdelikafaduldenabla noldu sana böle :roflol:boyun usamış formülünü sölede bende uzatim 1.68 kaldım:a015:
en uzun çıbıklı benim :sm_cool:

fark ederlerse furacaklar beni kazenle curly:roflol:

onlar düzeltmeye çalışıyor ben yaptığıma bak:roflol:

sır vermem:dilcikar:

tutmayın beni adıvarım gelmişŞenizŞeniz

iyi giriyor göze değilmi:jeyyar:

yönetimin gözüne girerse sakatlanan ben olacağım gibime geliyor:roflol::roflol:

neyse girene kadar dursun bari:roflol:

bende aranıza katılmak istiyorum
yani sanırım benimde burda olmam gerekiyo
çünkü bende çalışan bir kadınım

:smiley-cool:

ben bir hafta yoktum geldim siz yine yoksunuz nan

serserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞeniz

ben buralarda sürtüp duruyom öksüz kalmış kurt misali:jeyyar: (kuzu değil:roflol:)

nasıl geçti tatilin dinlendinmi

neler yedin içtin

gördüklerini yediklerinden sonra anlat:roflol:

dur azıcık daha öpem çok özledim arım balım peteğim ŞenizŞenizŞeniz

slmlar herkeze ii haftalar serseri sende hoşgeldina.s.Şeniz tatilin iyi geçmiştir inşallah benim yerimede biri tatile gitse ben gidemiom bu sene biryere evde güneşleniom balkonda ayaklarımıda leğene sokuyom:roflol: napim bunada şüküralkisalkisalkis

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Tüm Kadınlar külübünde kader birliği yaptığım arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.
Sağlık, mutluluk, huzur dolu nice kandillere

osmanım can kuşumŞeniz evdeydim 1 hafta sadece 1 günlük gökovaya gittim:jeyyar:sabah 09-00 dan akşam 09-00 ordaydım denizde sırnaşık şeygece geri döndük çünkü işlerimiz vardı ama yetti bize delikafadulden

tamam cadı ben bi daha giderim senin için hiç sorun olmassırnaşık şeysen gel buraya benim oğlumun küveti var hafta sonu onu koyarız balkona onlarla bir girersin sende:roflol:

aha selam vermeyi unutmuşum:mymeka: günaydın hayırlı cumalarŞeniz

slm hayırlı cumalar serseri teşk ederim arkadaşım Şenizdüşünmen yeter tmm ozaman hafta sonu size geliom küveti hazırla senkaydirigubbakcemile3

dipteyim.....

sondayım....

depresyondayım.....delikafadulden

hayır hayır hayırlmaz:

inanmam sen olamazsın bunu yazan kim yazdı çabuk de bakalımÇok üzgünüm çoook

yazan kimliğini açıklarmısın

benim serserim böyle şeyler demez opuyorumnanaktan

az sonra mıtbakı açacağım

dükkanı su bastıda yoksa sabahtan açacak nevin anıları için toplaşalım diyecektim yerimseniben

slm hayırlı cumalar serseri teşk ederim arkadaşım Şenizdüşünmen yeter tmm ozaman hafta sonu size geliom küveti hazırla senkaydirigubbakcemile3

gittinmi peki :1shok:

beni neden çağırmadınız peki :mymeka:

bensiz küvet keyfi olmaz:dilcikar:

benden size yer kalmaz zaten yarı beden girse yeter sizin girememenize:roflol::roflol:

insan osman abbasını görürse nolur delikafaduldentabiki yüzünde güller açar:asigim:Şeniz ben değilim öbür bendi onu yazan osmanım

hadi bu hafta sonu gelin sizi karahayıta yani pamukkaleye götüreyimyerimsenibenevdeki küvete o kadar kişi sığamayız sonuçta:roflol:ben eltimlerle görümcemle yeğenlerle gidicem deşakkıdı

oooyyy ablasının güzeli biliyodum zaten sen değildin o yazanopuyorumnanaktanŞeniz

mıtbakı açtım ama gelen gelene oldu suyu gören geldi bu ne su bolluğu diye:roflol:

denize gidemiyorumda burayı doldurdum yüzüyorum dedim:roflol::roflol:

ahhh ahhh nerde bu hıdır beni hapsetti :sinifsinif:

hiç olmazsa masamda sizlerle yazışabiliyodum şimdi hepten atölyeci yaptı beni

benim yerimede eğlen bayağı kalabalıkmışsınız ben gelirsem giremezsin denize deniz sana girer ben girince taşacak ya :roflol:

kız sakın nev gibi dip dalmayasın :1shok:

bak yine kulağını çınlattım nevbaharın çın çın çınlıyordur osman diyince susar anca çınlaması:roflol:

öptüm kocamanŞenizŞenizŞeniz

selamlar herkez suya giriyo çayır çimen ohhhh ne güzel allah muhabbetinizi artırsın :Saruboceq:siz sularda oynayın :sm_cool:bende sizin yazdıklarınızı okuyup sefineyim bu da güzel oluokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…