- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
selamlar herkez nerde yaf kaç gündür herkesler kayıp olmuş hasta bacılar nerdesinizzzz:sinifsinif:
en uzun çıbıklı benim :sm_cool:ayy hasta olalım diemi uğraşıcazdelikafaduldenabla noldu sana böle :roflol:boyun usamış formülünü sölede bende uzatim 1.68 kaldım:a015:
Ay abla yazmadan geçemiyeceğim ama o çıbıkın az daha uzarsa gözümüze girecek yeminlekaydirigubbakcemile3
Şuan en büyük çıbık senin çıbık yeminle::lepi:
Ay çok güldüm akşam akşam yaaa:roflol:
Burada bile seni andık valla:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/242926-gozek-yine-hortladi-538.html
ben bir hafta yoktum geldim siz yine yoksunuz nan
osmanım can kuşumŞeniz evdeydim 1 hafta sadece 1 günlük gökovaya gittim:jeyyar:sabah 09-00 dan akşam 09-00 ordaydım denizde sırnaşık şeygece geri döndük çünkü işlerimiz vardı ama yetti bize delikafaduldenserserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞeniz
ben buralarda sürtüp duruyom öksüz kalmış kurt misali:jeyyar: (kuzu değil:roflol:)
nasıl geçti tatilin dinlendinmi
neler yedin içtin
gördüklerini yediklerinden sonra anlat:roflol:
dur azıcık daha öpem çok özledim arım balım peteğim ŞenizŞenizŞeniz
slmlar herkeze ii haftalar serseri sende hoşgeldina.s.Şeniz tatilin iyi geçmiştir inşallah benim yerimede biri tatile gitse ben gidemiom bu sene biryere evde güneşleniom balkonda ayaklarımıda leğene sokuyom:roflol: napim bunada şüküralkisalkisalkis
dipteyim.....
sondayım....
depresyondayım.....delikafadulden
slm hayırlı cumalar serseri teşk ederim arkadaşım Şenizdüşünmen yeter tmm ozaman hafta sonu size geliom küveti hazırla senkaydirigubbakcemile3
insan osman abbasını görürse nolur delikafaduldentabiki yüzünde güller açar:asigim:Şeniz ben değilim öbür bendi onu yazan osmanım
hadi bu hafta sonu gelin sizi karahayıta yani pamukkaleye götüreyimyerimsenibenevdeki küvete o kadar kişi sığamayız sonuçta:roflol:ben eltimlerle görümcemle yeğenlerle gidicem deşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?