osman aplannn gurban ossunnnnn sanaŞenizcadı sen de buradamıydın görmemişim
osmanım şekerparem demek liseli artık minik kuşumuzhihoyyythayırlı ossun abbam okulunuzŞeniz
:lepi: kocaman cadıyı nası görmedin abbam senide zor görüoz işler yoğun herhalde allah işlerimizi hep yoğun etsin çalışalım inşallah benim moral bozuk patronumun arabayı çaldılar bendede dedektiflik varya onu arıom heryerde görürseniz durdurun delikafadulden
hımmmmirmirmirmir dedektif cadı naptın nan buldun mu arabayı:1ninca:gerçi giden geliyo olsaydı dedem mezardan çıkar gelir derler bizim burda amakaydirigubbakcemile3belli de olmaz belki yakalanır çalanlar hadi kolay gelea.s.
evet form benim göbek adım unuttunmu :jeyyar::roflol::roflolsmanım formundasın yine :roflol:
kıyamam daha bulunamadımıhihoyyyt ben marka fermiyim dedim ama ferim dodge nitro jip izmir taraflarında görürsen durudur yasakkelimehala bulamadık yaf yazık adama belki rüşvet alırık araba bulunursa:jeyyar:
herkeze iyi haftalar geçmiş kandiliniz mübarek olsunopuyorumnanaktan
merhaba cadı Şenizamin çok teşekkür ederim inşallah hepimizin duaları kabul olur allah gönlümüzdekini verir :Saruboceq:
araba bulunmadı maketini yapmak iyi fikir kaparız rüşveti kırışırız CADIARZU:roflol:
osmanım formundan az bana versenedelikafaduldenilaçlar beni sersem etti:bbo:
bak bak diyene bak :mymeka::1shok:Anaaaaaaaaaaa
Siz yaşıyormusunuz yaaaa:1shok:
Valla OFT dan gördüm ve şaşırdım sizi böyle yazışırken görüncea.s.
bildiğin konu osmanım kol ve bacak kasılıyo epilepsinin bi çeşiti olan hastalığım hanilaelaelaelaelaebugünlerde arttı da ek ilaç başladım oda öldürüyo beni yafamaaa çok şükür bugün daha iyiyim:kedi:
yaa adıvarım varlığımız hala mevcut gördün müzemuszemus
yok bulunmadı geçmiş olsun serseri ne hastalıklar var bende tek hasta kendimim sanıodum :çok üzgünüm:ben ilaçları içmio pis sefmiom hiç hastalık kendi geçsin onlar süs duruo aynanın önünde:roflol:
serserimŞenizgünaydın hayırlı cumalarŞenizçalışan hasta kadınlar kulübüne hoşgeldiniz:roflol::roflol:
günaydın sanada hayırlı cumalar diğer hasta kadınlar klubüneopuyorumnanaktande
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?