Çalışan Kadınlar Kulübü

:roflol:ben de gülelim diye ekledim kuşum:1rolleyes:eski günleri çok özledim ayrıcamafoldumbenbiz en yakın zamanda mutbağı toplayak gene

Unutulmuş birer birer
Eski dostlar, eski dostlar
Ne bir selâm, ne bir haber

Hayâl meyâl düşler gibi
Uçup giden kuşlar gibi
Yosun tutan taşlar gibi

Unutulmuş isimlerde
Bilinmez ki nasıl, nerde
Şimdi yalnız resimlerde

:gitme::çok üzgünüm::asigim::1hug:anlattım sanırsam:gitme:

:roflol: çok komikmiş ben buralardayım hiç kaybolmuyorum bağımlılık yaptı bana :enbuyukkkatronlarda hastayım diyene kısamıo bağışıklık sistemim çökmüş bak bir mikrop atarım diorum korkuyolar dr yemeyi içmeyi yasakladı:içelim: :icecream:saten 1 deri 1 kemik kaldım afrikalı olcem ben karar ferdimdelikafadulden

benim gibi sürekli hastalanıp şunu yeme bunu yeme derlerse zayıflarsın birde vücudun heryerinde enfeksiyon varsa :1no2:sen bana takıl kesin zayıflarsın:jeyyar:

günaydınnnnopuyorumnanaktan

günaydın hatunlarŞeniz
günaydın sizlerede çalışıpta bir ccceeeee diyen güzeller güzeli hatunlarŞeniz
benim gibi sürekli hastalanıp şunu yeme bunu yeme derlerse zayıflarsın birde vücudun heryerinde enfeksiyon varsa :1no2:sen bana takıl kesin zayıflarsın:jeyyar:
bakma sen serserime zayıf oda yerimseniben
ben de bir deri bir kemik kalmak istiyommafoldumben
ayşammmm Şenizyeme bizi derinle kemiğinimi seveceğiz biraz et gelsin elimize:jeyyar:

eskiden her anımız böyle komikti :roflol:
karnımız ve çenemiz kopardı akşama kadar
burdaki esnaflar alışmıştı artık kendi kendime gülmeme:roflol:

unutmamıştır onlarda :çok üzgünüm:
gelirler mutlaka:Saruboceq:
:roflol:ben de gülelim diye ekledim kuşum:1rolleyes:eski günleri çok özledim ayrıcamafoldumbenbiz en yakın zamanda mutbağı toplayak gene

toplansakta eksik kalıyoruz balım peteğim gülüm dalım

tatlısenizden haberi olan varmı:uhm:

inşallah tekrar eski günlerinize dönersiniz umarım gene esnaf şaşkın bakar bende aranızda olarım patronlar bakarŞeniz

nerde bu millet nerde bu devlet:gitme:
burda bu devlet bu milletkaydirigubbakcemile3

yoğun kızının okul işlemleriyle kafayı yemezse burda:jeyyar:

kızım artık liseli
ben farım başka kimse yok amamafoldumben

nası yok ben yokmuyum

yazıyorum öyleyse varım:jeyyar::roflol:

düşünüyor isemde yaşıyorum demek tir:roflol:

cadı sen de buradamıydın görmemişim

osmanım şekerparem demek liseli artık minik kuşumuzhihoyyythayırlı ossun abbam okulunuzŞeniz

:lepi: kocaman cadıyı nası görmedin abbam senide zor görüoz işler yoğun herhalde allah işlerimizi hep yoğun etsin çalışalım inşallah benim moral bozuk patronumun arabayı çaldılar bendede dedektiflik varya onu arıom heryerde görürseniz durdurun delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…