serserim eskilere götürdün beni be koptum valla:roflol::roflol::roflol:
mıtbakta nasılda oynardık
ben bilemiyodum ortada bir size bir öteye gidip gelirdim ya orta malı gibi:roflol::roflol:
ne güzel günlerdi onlar:1hug::1hug:
günaydınnnnopuyorumnanaktan
günaydın sizlerede çalışıpta bir ccceeeee diyen güzeller güzeli hatunlarŞenizgünaydın hatunlarŞeniz
bakma sen serserime zayıf oda yerimsenibenbenim gibi sürekli hastalanıp şunu yeme bunu yeme derlerse zayıflarsın birde vücudun heryerinde enfeksiyon varsa :1no2:sen bana takıl kesin zayıflarsın:jeyyar:
ayşammmm Şenizyeme bizi derinle kemiğinimi seveceğiz biraz et gelsin elimize:jeyyar:ben de bir deri bir kemik kalmak istiyommafoldumben
eskiden her anımız böyle komikti :roflol::roflol: çok komikmiş ben buralardayım hiç kaybolmuyorum bağımlılık yaptı bana :enbuyukkkatronlarda hastayım diyene kısamıo bağışıklık sistemim çökmüş bak bir mikrop atarım diorum korkuyolar dr yemeyi içmeyi yasakladı:içelim: :icecream:saten 1 deri 1 kemik kaldım afrikalı olcem ben karar ferdimdelikafadulden
unutmamıştır onlarda :çok üzgünüm:Unutulmuş birer birer
Eski dostlar, eski dostlar
Ne bir selâm, ne bir haber
Hayâl meyâl düşler gibi
Uçup giden kuşlar gibi
Yosun tutan taşlar gibi
Unutulmuş isimlerde
Bilinmez ki nasıl, nerde
Şimdi yalnız resimlerde
:gitme::çok üzgünüm::asigim::1hug:anlattım sanırsam:gitme:
:roflol:ben de gülelim diye ekledim kuşum:1rolleyes:eski günleri çok özledim ayrıcamafoldumbenbiz en yakın zamanda mutbağı toplayak gene
burda bu devlet bu milletkaydirigubbakcemile3nerde bu millet nerde bu devlet:gitme:
ben farım başka kimse yok amamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?