Birkaç haftalık üyeyim. Mesleğim ve halen yaptığım işimle ilgili bilimsel, gerçek bilgileri paylaştığım bir iki konuda ciddi tepki aldım. Hatta bir tanesi özelden bana geri zekalı deyip kendini şikayet etti ve banlandı. Sonra buradaki durumumda Atatürk'ün "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. İlim ve fenden başka yol gösterici aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir." sözünü paylaştım. Kesinlikle kızmıyorum, Türk toplumunu kötülemiyorum, halkımı seviyorum ama gelişip ilerleyeceksek hep birlikte olacak ve hep birbirimizi doğru yönlendirmeye çalışarak olacak. Kendi adıma yeni şeyler görüp öğrendiğim bir platform oldu burası.
Ben de rastgele kadınlar kulübünde dolaşırken bir baktım ne kadar sorunlu hayatlar var, bazı paylaşımları gözümden yaşlar akıtarak okudum. Kendi toplumsal yapımızın gerçeğini farkettim. Bu forum kadınlara iyi geliyor. Kadınların konuşmaya, dertleşmeye, birlikte eğlenmeye. birbirlerine destek olmaya ihtiyaçları var. Ayrıca çok eğlenceli konular da var, bağımlılık yapıyor.
Buradaki üyelerin bir kısmı gerçekten yaygın inanış ve davranışların doğru olduğuna dair sanki bir yerden belgeleri varmış gibi yazıyorlar. Bilimle kalın, gerisinde de gerçekten eğlenecek çok şeyimiz var. Yeme-içme alışkanlıklarımızı gözden geçirsek iyi olur. Bir çok ciddi hastalığın (en başta kanser) nedeni yediklerimiz.