Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de kadınım diyosun mu? Ay ne sanıyo kadınlığı hırbo. Boşan aşkım. Bu şimdiden böyleyse bi cacık olmaz.Evet maasim bana kaliyo. Esim evin giderleri ve alisveris ile mesul. Benim maasim kendime bende biriktiriyorum. Oyle anlasmistik. Kesinlikle yardimci istemiyo. Bana dedigi sey; bide kendine kadinim diyosun. Yani inaninki illa daginik yerler vardir ama evin genel goz onunde olan kismi oturma odasi ve mutfak hep topludur. Bana oyle dedikren sonra tek bir is bile yapmiyorum. Bugun videoya cekti evin daginikligini ki cocu kendi yedigi ictigi sehler bikax gundur konusmuyodum bugun sinir krizi gecirdim
Su an evin daginikligi kendi tabagi ve asla kaldirmicam. Bugun videoya cekti bagirdigim zaman cildirtti beni naparsa yapsin.Yok artık daha neler. Nasıl bu durumu normal görüyorsunuz ya, burada çalışan kadın köle diyenler için tam örnek durumdasınız
O es degil eve hizmetçi aramış onu da beğenmiyor. Çok biliyorsa kendi yapsın
Allah bilir tabağını kaldirmiyordur
Evden kovdum bugun yuzunu gormek istemiyorum. Gelirsede ben gidecem bakalim nolcak ama fikir edinmeye ihtiyacim vardiMadem sürdürmeye niyetlisiniz eve para vermeyin robot supurge airfryer ve haftada bir yardımcı alın.
Evet oyle dedim. Bana dedigi sey senin derdin zaten calismamak? Pardon ben yillardir calisan insanim evde duramamki. Meseleyi farkli yere cekiyoEvin islerini benden bekliyorsan maasimi sigortami aynen yatir ben isten cikiyorum diyin bakalim noluyor
Erkekler calisan kadinla evlenmeyi bedava hizmetçi almak olarak goruyor maalesef
Bu arada evin icinin videosunu cekmek mahremiyete aykırı cekip napacak mahkemeye delil mi sunacakEvimi su an af edersiniz b*k goturuyo ama yapmicam inat ettim
Yemek ve camasir bende. Onu sorun bile etmem ama benim bir daginiklihimi gorsun ooo butun yaptigim seyleri unutur kafayi yedirtti bana nankorHayatta yapmam aynı iş yükü içindeysek bir de üstüne yemek seçimi yapıyorsa kendi yapsın. Yok öyle..
Kendi eve gelince süpürge tutsun çamaşırları atsın siz yemek yapın böyle bölüşseniz tamam o zaman adil derdim
B.k yesin afedersiniz de koca adamın ne yiyeceğini mi düşüneceksiniz dışarı çıkarken. Siz eve maddi olarak destek vermeseniz de en azından kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz bu da bir destektir. Eğer ki evde sürekli iş yapan çeşitli yemekler yapan bir kadın istiyorsa çalışan değil ev hanımı bir kadın tercih edecekti. Hatta yemek yapmayı seven evinin temizliğine takıntılı bir ev hanımı. Çünkü her ev hanımı da böyle çeşitli yemeklerle uğraşmak istemeyebilir, normaldir.Evet. Lutfen eski konularim uzerinden yorum yapmayin.. ve disari arkadasimi gormek istedigim zaman ben ne yicem dio mesela.
Oyle yaptim zaten. Yapmadim yemek. Sana ihtiyacim yok kadinlik gorevini yapmiyosun bendende ekstra bekleme dedi. Bide uste cikiyo ben haksiz oluyorumTum suc sizin tabiki. Bu kadar yuz vermeyin esinize. Madem yarim saatlik is bundan sonra o yapsin bir kac gun yemek felan yapmayin zikkim yesin. Is bolumu yapin evde oyle oturucak size emir verecek yaptiklarinizi begenmicek paşaya bak .
Eşin biraz öküz.Hem çalışıyorsun o yorgunlukla gelip onun için yemekte yapıp yetişdiriyorsun birde begenmiyor paşam.Merhaba kizlar
Ben pazartesinden cumaya kadar 9-17 calisan bi kadinim. Sirketin bi bolumunden sorumluyum yani bi mesuliyetim var is yerinde. Yillardir calisiyorum.
Esimle dort ay olacak evleneli. Evlendigim gunden beri bir gun bile izin almadim. Hem maasima onem verdigim icin hemde oyle pat diye gelmiyorum diyemem bi mesuliyetim oldugu icin.
17:30gibi evde olup uzerimi degismeden yemek hazirliyorum. Pilav tavuklu bi yemek ve salata. Oyle sevdigi icin esim. Zamanim kalirsa yanina patates mesela.
Camasirla ilgileniyorum hizli bir evi supuruyorum misal. Esimde calisan bi insan saat 19 gibi evde oluyo. Ocak biraz yavas anca hazirliyorum. Ikincu gun ayni yemegi tercih etmez esim bu arada.
Herneyse esim tabi annesinin evinde farkli alismis. Annesi 60 yas ustu evde olan ve zamani olan bi kadin. Esimin gozunde hicbirsey yapmiyorum yemek yarim saatlik is der hep. Begendiremiyorum ve artik tartismalar cogaliyo.
Ben ev kadini degilimki? Yani ev kadini olmakta basli basina bir meslek benim gozumde. Ben disarda calisan bi insanim kendime dahi zamanim olmuyo adapte olmaya calisiyorum yeni duzenime cunku ailemin evinde rahatti tabi.
Size sormak istiyorum yanlismiyim yada tembelmiyim. Yoksa esim mi beklentileri yuksek?
Bu arada yeni denedigim yemekleri koklar oyle yer. Koklar sevmezse geri tabagima koyar ve bu gibi seyler motivemi dusurup yemek yapmadigim gunlerde oluyo. Artik gercekten saskinim piskolojime etki yapti. Kendimi yetersiz bi kadin goruyorum.
Bi kucuk evi toparlayamiyosun benden ev kadini olmami bekliyosun dedi halbuki tek sordugum biraz destek ve hosgoru. Buda olan iletisim sorunu neyse.
Bu arada ev daginik falan kesinlikle degil. Kucuk oda var erzak dolabi gibi orasi biraz daginik evet kabul ediyorum ama oraya istedigim seyleri almak icin para biriktiriyorum. Duzene sokmak icin.
Fikirlerinize ihtiycim var.
Keşke evlenmeden önce karşılıklı beklentilerinizi konuşsaysınız. Evlilik ortak yürütülmesi gereken bir şey ve her şeyin de ortak yapılması gerekirBenim esim tam bir nankor. Is arkadaslarim goruyo her gun ne yemek yapsam diye dusunuyorum o ise yapmadigim gunleri ornek gosteriyo