çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

canim bezelye cekiyor..buzluktan cikarayim barii..yanina boyle guzel bir pirinc pilavi bol salata oohhhh bayiliyorum bunlara...hem oglusumada tattiririm blenderden gecirip belki sever

Güzel bir çorba mideyi rahatlatır. Ufak nuggetler var onlardan pişirebilirsin. Bir salata tabağı yanına piriç yada bulgur pilavı tamamdır. Yanında da bi ayran oh mis

maşalah diyorum canım gece yayılıyom 3 lü koltuğa kanıtı açıyom kocişle izleyip sonra tartşıyoz

canim bezelye cekiyor..buzluktan cikarayim barii..yanina boyle guzel bir pirinc pilavi bol salata oohhhh bayiliyorum bunlara...hem oglusumada tattiririm blenderden gecirip belki sever

canım hosgeldin aramıza rabbim beişini senide korusun bezelye pilav güzel bi menü pratik

kızlar ne şanslısınız eşleriniz makarna yiyiyor bizim ki yemez sinir oluyorum bende cok severim aksine bazen yorgun olduğumda yapmak istiyorum ama yemiyo ki

kızlar ne şanslısınız eşleriniz makarna yiyiyor bizim ki yemez sinir oluyorum bende cok severim aksine bazen yorgun olduğumda yapmak istiyorum ama yemiyo ki

şukurler olsun benım kocam hıc bıseyı ayırmaz ne koyarsam onu yer saolsun bugun yemek yapmıycam yorgunum desem kahvaltılık yerız bısey olmaz der hemen o konudaaa çok rahatım ben yemek seçerim o hıç seçmez

benim herifte pek aramaz lakin ben ariyorum ev yemegi yaa..her gun pizza ismarlayalim desem hayir demez kocam ama ben ev yemegini seviyorum, gerci o turlusune parada dayanmaz birde sisip kaliriz hamur disardan izgaralar falan filan

ev yemegi mis gibi...nasil yaptigini ne koydugunu biliyorsun icine...hersey yerine gore tabii ama evde yapilan mis gibi bir corbanin, pilavin, makarnanin yerini hic bir pizza kebap tutmaz bana gore..

olur mu bizim ki illa eleştirir az mı pişmiş şöyle böyle diye sinirlerimi tepeme çıkartır illa şimdi hamileyim diye pek sesi soluğu çıkmıyor bende rahat ediyorum

cok sanslısın maşallah

tabıkı canımmmm sureklı dıasrdan yenirmi yaaa arada bı ıyı oluyoo ama

kremalı patates nasıl yapılıyo canım

Patatesleri halka halka kes canım.üzerine istediğin baharatları serp ve 1 kutu hazır kremayı patateslerin üzerine dökkkk,at gitsin fırınaaaa.patatesler piştikten sonra rendelenmiş kaşar serp üstüne ve kaşarlar eriyene kadar fırında tut.tamammmmm oldu da bitti.Afiye olsun :)

bencede neymiş öğrenciyken cok yemiş bıkmış yemek istemiyormuş bide söylemesi ayıp ben makarnayı güzelde yaparım hiç öğrenci yemeğine benzer mi ?

valla bennde cok yedım ogrencıyken haftada belkı 2gun farklı bısey yıyoduk ama ben hıc bıkmadım bıkılırmı makarnadan yaaa kurtarıcıı valla o degısık degısık dgeısık yapıcan kremalı mantarlı, kıymalı, salçalı ketçaplı oh miss evde yemegım olmasa gıdınce yapıcaktım

Bugün neler yaptınız kızlar :) Ben bugün geç çıkıcam işten düşünüyorum şimdiden ne yapayım diye. Ona göre malzeme alıcam

aynen ya hele salçalı olana bayılıyorummmmmmm bide bayatlasın daha cok sevıyorum

Dün hiç bişe yapmadım ben eşim geç gelecekti uğrasmadım halimde yoktu...uzandım koltuğa merhmet muhteşem yuüzyıl takıldım öle

günaydınnnnn kızlarrrrr

dun yemegım vardı bugunedeee kaldı pilav ve mantar sote aksama da yanına slata ve yogurt bugunde cıkar ardan cuma aksamıda cay ve kahvaltılık yanındada biber kızartıp ustune domates sos yaparım oh mis bu hafta bıter benım içinn cumartesı esım mesaiye gıdecekmıss cumartesı bırlıkte kahvaltı yapamıycaz oyuzden cuma aksamı yapalım dedık çok severız cay kahvaltı tarzınııı bizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…