- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
fırında kremalı patates yap canım.Yanına tavuk kızartma.Bol salata ohhhh :))
coktandır makarna yapmadıysann makarna salata yogurt yetrrr
dogru soyluyorsun canimda...yap yap bitmiyorki..yap geri iki gun sonra ayni...en cok karisan benim mutfagim oluyor genelde maalesef yemek yapiyorsam...daginiklik bi nebze ama pislige dayanamiyorum..bulasik tabaklar falan filan
gecenin bi yarisida olsa kalkip yapiyorum, huyum kurusun
canim bezelye cekiyor..buzluktan cikarayim barii..yanina boyle guzel bir pirinc pilavi bol salata oohhhh bayiliyorum bunlara...hem oglusumada tattiririm blenderden gecirip belki sever
kızlar ne şanslısınız eşleriniz makarna yiyiyor bizim ki yemez sinir oluyorum bende cok severim aksine bazen yorgun olduğumda yapmak istiyorum ama yemiyo ki
şukurler olsun benım kocam hıc bıseyı ayırmaz ne koyarsam onu yer saolsun bugun yemek yapmıycam yorgunum desem kahvaltılık yerız bısey olmaz der hemen o konudaaa çok rahatım ben yemek seçerim o hıç seçmez
kızlar ne şanslısınız eşleriniz makarna yiyiyor bizim ki yemez sinir oluyorum bende cok severim aksine bazen yorgun olduğumda yapmak istiyorum ama yemiyo ki
şukurler olsun benım kocam hıc bıseyı ayırmaz ne koyarsam onu yer saolsun bugun yemek yapmıycam yorgunum desem kahvaltılık yerız bısey olmaz der hemen o konudaaa çok rahatım ben yemek seçerim o hıç seçmez
makarna, kizartma sevilmez mi yaaaesin cok sey kaciriyor kesinlikle
benim herifte pek aramazlakin ben ariyorum ev yemegi yaa..her gun pizza ismarlayalim desem hayir demez kocam ama ben ev yemegini seviyorum, gerci o turlusune parada dayanmaz birde sisip kaliriz hamur disardan izgaralar falan filan
ev yemegi mis gibi...nasil yaptigini ne koydugunu biliyorsun icine...hersey yerine gore tabii ama evde yapilan mis gibi bir corbanin, pilavin, makarnanin yerini hic bir pizza kebap tutmaz bana gore..
kremalı patates nasıl yapılıyo canım
bencede neymiş öğrenciyken cok yemiş bıkmış yemek istemiyormuş bide söylemesi ayıp ben makarnayı güzelde yaparım hiç öğrenci yemeğine benzer mi ?
valla bennde cok yedım ogrencıyken haftada belkı 2gun farklı bısey yıyoduk ama ben hıc bıkmadım bıkılırmı makarnadan yaaa kurtarıcıı valla o degısık degısık dgeısık yapıcan kremalı mantarlı, kıymalı, salçalı ketçaplı oh miss evde yemegım olmasa gıdınce yapıcaktım