- 13 Ağustos 2022
- 8.714
- 4.446
- 103
- 31
Ben şu aralar iş başvurusu yapıyorum.Asgari ücret hep.11 yılım bitti memurlukta bu ay 25 bin civari alacağım. ben maaşımdan memnunum allahim olmayanlara da versinbenim evim var arabamın kredisi bu maaşa göre oldukça düşük kldi. ev araba olunca kazanilanla geçinmek zor değil. eşimde calisiyor tabi o mühendis onun zamlı maaşı yarın belli olacak. muhtemelen en düşük 25 bekliyoruz 30 bin de ihtimaller arasinda
Özel okul mu branş nedir?Herkese merhaba başlığı okuyunca Bende bundan muzdarip oldgm dan yazma gereği hissettim okulda öğretmenim aldığım maaş 6 bin TL siz mi gülersnz buna benmi güleyim şimdi bide izindeyim. İyice bunalıma girdim arkadaşlar
Insallah dediğiniz gibi olur
OkulöncesiÖzel okul mu branş nedir?
Oran olarak iyi yapılmış tabi bu ülke şartlarında kurtarmaz orası ayrı da merak ettim ön muhasebe mi genel muhasebe departmanında mı çalışıyorsunuz bende ön muhasebeyim de aşırı az oran verildi ve istifa ettim 8 aydır buradaydım bu cuma son :)Maaşım az önce belli oldu
20 bin
12500 dü.
İtiraz edemedim, muhasebeciyim.
Çok iyimsersiniz ya da benim umudum kalmadı artıkArkadaşlar tek çare var dolar kazanmanın yolunu bulacaksınız, 3 ay önce acaba diye kalkıştigim bir borç şu an kuş kadar kaldı, onumuzde 1.5 yıl zor ama sonra iyi günler geleceğine eminim sağ kalabilen rahat edecek biraz daha sabır.
Bakıcı teyze 14e geliyor İstanbul’da.. yanarım yanarım da ailelerimizin ve bizim okumak için verdiğimiz emeğe yanarım..Herkese merhaba başlığı okuyunca Bende bundan muzdarip oldgm dan yazma gereği hissettim okulda öğretmenim aldığım maaş 6 bin TL siz mi gülersnz buna benmi güleyim şimdi bide izindeyim. İyice bunalıma girdim arkadaşlar
Çok iyimsersiniz ya da benim umudum kalmadı artık
Çok iyimsersiniz ya da benim umudum kalmadı artık
Heh işte o en büyük bedeli ödeyen gruptayım ben de umutsuzluğum belki de bu yüzden.. bir de hükümetin gelecek yol için zam teklifini duyuncaBirde bu dönemlerde en büyük ve belkide tek bedeli çalışanlar hatta kamu personeli öder o yüzden ek gelir şart. Bir dip not daha bugünler iyi kotu para donüyor eğer durgunluk talebi başarılı olursa o zaman yanarız biteriz çok şey kaybederiz işsizlik tavan yapar
Heh işte o en büyük bedeli ödeyen gruptayım ben de umutsuzluğum belki de bu yüzden.. bir de hükümetin gelecek yol için zam teklifini duyuncaenflasyon beklentilerinin bile altında zam teklif ettiler buçuk fazlasını alır susar memnun sen
Heh işte o en büyük bedeli ödeyen gruptayım ben de umutsuzluğum belki de bu yüzden.. bir de hükümetin gelecek yol için zam teklifini duyuncaenflasyon beklentilerinin bile altında zam teklif ettiler buçuk fazlasını alır susar memnun sen
Siz doktor değil miydinizBiz muhasebeciler şirketin bel kemiği gibi bir şeyiz ama adam yerine koyulmiyoruz en çok da o zoruma gidiyor
Sadece beyanname yapmıyorum öyle diyeyim :)Oran olarak iyi yapılmış tabi bu ülke şartlarında kurtarmaz orası ayrı da merak ettim ön muhasebe mi genel muhasebe departmanında mı çalışıyorsunuz bende ön muhasebeyim de aşırı az oran verildi ve istifa ettim 8 aydır buradaydım bu cuma son :)
Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
Açıkcası bende hemen hemen o kıvamdayım adı ön muhasebe ama ne ararsan var faturasından kdv ayrımına fişlerine banka işlemlerinden aylık tablolara kadar mizan kontrollerinden vergi ödemelerine hepsi beni kapsıyordu mali müşavir işte karşılıklı mutabakat kontrol sonrası beyannameyi veriyor neyse zaten herkese karşı işinize gelirse bu %30dan 1 bile oynamam gibi tavırla gelince gerek yok daha verme diyesim geldi istifa ettim :)Sad
Sadece beyanname yapmıyorum öyle diyeyim :)
700 çok iyiymiş. 1500dü en sonNasıl yabenim oğlan haftada 1 psikolog ile durtusellik için çalışıyor. Saatlik ücretimiz 700 TL. Gerçekten çok çok az ödeniyormus. Resmen sömürü bu...
Çocuğa ne katıyor bu hanımefendi? Eğitici öğretici biri mi? En az bir yabancı dili akıcı şekilde öğretiyor mu?İstanbulda. yatılı değil. Üniversite mezunu. Sigorta yol dahil. 8-17.00 çalışma 5 gün.
dolar bazında bile benden yüklü bir zam istemiş oldu.
Ben zaten yıl sonu gelmiş brütten anlaşmışım maaşım günden güne eriyor. Aldığım zammı görmüyorum.
Bakıcımın maaşını 500 dolardan 900 dolara çıkaracağım.
Özel bir sağlık sorunumuz çıktı. Kreşe başlatacaktık. Ama başlatamıyoruz. Fırsatçılık yaptığını düşünüyorum. Ondan vazgeçemeyeceğimiz bir yerdeyiz. Çok üzgünüm. Geçinemiyorum diye ağlıyor. Ben de geçinemiyorum. Senin geçinememen benim problemim değil diyorum.
Böyle çok götüremem benim de etim budum belli. Sıkıntılarımız çözülsün ben de önüme bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?