Çalıştığınız şirketin cirosuna/ölçeğine göre değişir aslında.Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
Asgari ücretin yılda 2 kere zam alması ve orantısız artışı vasifli çalışanlara sıkıntı yaratıyor. Şu an ne kadar isteyeceğiz ne yapacağız şaşırdımBu ülkede maaşından memnun olan hemen hemen kimse yoktur bence.
O zaman normal gibi..Hayır küçük bir şirket, toplam çalışan sayısı 30 dan az olabilir
Her şey ateş pahası, ülkenin durumuna göre ne alsak az kalıyor. Belli bir standart da vardır, şu an ben ortalamanın altında kaldım sanki, bu kadar düşüğe de çalışılır mı diye düşünmeye başladımTanıdığım kimse maaşından memnun değil, buna 40 bin alanlar da dahil. Ben çalışmıyorum, asgari ücret alsam bakıcıya yetmez çünkü.
Her şey ateş pahası, ülkenin durumuna göre ne alsak az kalıyor. Belli bir standart da vardır, şu an ben ortalamanın altında kaldım sanki, bu kadar düşüğe de çalışılır mı diye düşünmeye başladım
İş bakıyorum bir yandan, iş bulduğumda teklifim kabul edilmezse direkt çıkarım, şu an baya boşladım işi. Çalışasım da gelmiyor. Şu da var evde olduğum için rahatım yerinde aman aman yoğun değilim. Yemeğimi evimi işini de rahatlıkla yaparım. Ama bir mesai de harcıyorum işime ve paramı da değerinde almamak motivemi düşürüyorValla zam yapmıyorlarsa biraz üstünde maaşa iş bulabilir misiniz ona bakın derim, şuan ucuz, pahalı algımızı kaybettik çünkü, maaş eşitsizlikleri bir süre daha sürer diye düşünüyorum
Çok gerçekçi değil o veriler. Direkt canlı kanlı insanlarla konuşmaya öğrenmeye ihtiyacım varŞu en bilinen kariyer sitesinde her sektördeki farklı pozisyonlar için ortalama maaş aralıkları yazıyor. Oradan bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?