calisan hamileler

nur_cihan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
50
8
18
38
Herkese selam ben calisiyorum ve her sabah bulanti derdiyle ugrasiyorum bu konuya cozum bulan var mi aranizda gercekten ise gelmekte zorlaniyorum

Canım bazı ilaçlar var kullanabileceğin. Doktoruna söylersen eminim yardımcı olacaktır. Ben kullandım ve memnun kaldım. Üç ayımın dolmasına iki hafta var ve benim şikayetlerim baya bi hafifledi. Buradan ilaç ismi vermem doğru olmaz. Herkes her ilacı kullanamaz çünkü. Senin için doğru ilacı ancak doktorun bilebilir. Sağlıklı gebelik diliyorum canım sana.

Ben 8+5 'im yani 9 bitiyor,şu anda aşırı bulantılarım 1 hafta öncesine göre azaldı.

Sabahları istifra ediyorum biraz,sonra rahatlıyorum.Tavsiyem çubuk kraker yiyin biraz.Boş mideye su içmeyin,yağlı ağır şeyler yemeyin(poğaça börek vs)

Bende calisiyorum ve cok halsizim dizlerimden aşağısı tutmuyacak sanki agriyo cok bişey yapmiyorum aslinda ogretmenim oturdugum yerde bile agriuor bacaklarim ben sabah kahvaltiyi zorla yapip ilaclarimi ictikten sonra nar yiyorum bana iyi geliyor bulantimi bastiriyor insallah zarari yoktur Rabbim hepimizim bebeklerini saglikla kucaklarimiza almaui nasop etsin

L
Herkese selam ben calisiyorum ve her sabah bulanti derdiyle ugrasiyorum bu konuya cozum bulan var mi aranizda gercekten ise gelmekte zorlaniyorum

. Bende calisiyorum kozlar ilk 4 ay oldum oldum dirildim işyerinde insanların kokusu kentinden gelen kokular lavaboya girince herkesin kulandigi malum tuvaletler kusmamak için cantamda kolonya ve sabunla gezdim yemek yiyemiyordum öğlenleri meyve yiyordum sabah hiçbirşey olmazsa yagsiz tost sut. Bebek için zorlafim kendimi AC kalmadan mm demi bulandirmayacak seyleri yedim insallah en kisa zamanda bulantıları niz geçer cok şükür bulantim yok artik

çok şükür yalnız değişmişim. çalışıyorum ve okadar çok uykum varki. tabi mide bulantısı inşallah en yakın zamanda geçer.

inşallah benimde geçer seninle doğum zamanımız aynıymış nerdeyse :)

Kokulara karşı aşırı hassasım,en ufak bi ağız kokusunu hemen uzaktan alabiliyorum, mutfağa zaten giremiyorum.Çalışırken zor ama uyku dışında çok da zor değil,evde belki vakit daha zor geçerdi ve daha çok sıkılabilirdim,kafayı birşeylere takıp kendimi dinleyebilirdim.

bende çalışan bir anne adayayım bulantılarımı atlattım çok şükür ama mide yanması yaşıyorum sürekli masamda çubuk kraker ya da grisini bulunduruyorum hep, iyi geliyor bide elma var tabii vazgeçilmezim :)

çok şükür yalnız değişmişim. çalışıyorum ve okadar çok uykum varki. tabi mide bulantısı inşallah en yakın zamanda geçer.
Hic sorma uyku ayri bir dert ogleden sonra oylr bi uyku bastirio ki keske izin verseler bi saat uyusam diorum calisip da hamis olmak zor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…