çalışan bayanlar, bu gün neler yaptınız?

slm çalışan arkadaşlarım,bende şuanda işyerimden bildiriyorum sizlere
sabah 06.30 da kalktım kahvaltı yaptım(sandviç ve çay)
duşa girdim hazırlandım işe geldim.
hepsi bu kadar :1:

Maşallah ne kadar planlı programlı, becerikli hatunlarsınız. Ben tam anlamıyla umutsuz vakayım. İşe gelmeden 20 dk önce kalktım, giyindim, eşimi öpüp evden çıktım. Başka hiçbir aktivite yok, bu kadar yani:))))) Ama akşam oluyor benim mesai. Evin eksikleri için alışveriş, yemek, temizlik, yeni evlendiğim için kıyafetlerim bavullarda, kimi oraya buraya saçılmış. Resmen eve bomba düşmüş gibi. Her gün kısım kısım topluyorum. Beceriksizim :)))

Günaydın herkese.
Yemek hazırdı zaten çok şükür akşam.
Biz dün akşam temizlik yaptık.
Eşim süpürdü ben mopladım.
Bir odanın camını sildim.
Çaydanlıkları yıkadım.
Havlular kurumuştu dolaba yerleştirdim.
Sonra eşim su taşıdı ben balkonu yıkadım.
Saat oldu 9.15.
Çay demledik ve CSI izledik.

Bu sabah çok yorgun uyandım.
Mutfağın rutin toparlama işleri dışında hiç bir iş yapmadım.
Ama biraz erken çıktım evden yolumu uzatarak işe geldim böylece 40 dk yürümüş oldum.

Bu akşam sadece közlenmiş yoğurtlu patlıcan salatam var.
Yanına bir şeyler yapmamız gerekecek.
Bir de evin tozunu almam gerekecek.
Perşembe akşamı 8-10 kişilik bir misafir grubu gelecek ufaktan onların hazırlıklarını da yapmalıyım.

ellerinze sağlık canım, eşlerinizede maşallah:nazar:
bnim eşimde bi zamanlar yardım ederdi ama şimdi kavun ve karpuz büyütüyo:63:

slm çalışan arkadaşlarım,bende şuanda işyerimden bildiriyorum sizlere
sabah 06.30 da kalktım kahvaltı yaptım(sandviç ve çay)
duşa girdim hazırlandım işe geldim.
hepsi bu kadar :1:

Maşallah ne kadar planlı programlı, becerikli hatunlarsınız. Ben tam anlamıyla umutsuz vakayım. İşe gelmeden 20 dk önce kalktım, giyindim, eşimi öpüp evden çıktım. Başka hiçbir aktivite yok, bu kadar yani:))))) Ama akşam oluyor benim mesai. Evin eksikleri için alışveriş, yemek, temizlik, yeni evlendiğim için kıyafetlerim bavullarda, kimi oraya buraya saçılmış. Resmen eve bomba düşmüş gibi. Her gün kısım kısım topluyorum. Beceriksizim :)))

bu topic sizle için var sevgili vatandaşlarım:16:, öhüm-pöhüm pardon arkadaşlaırım:30:

Seneye çok faydasını göreceğim sizlerden aldığım bu bilgilerin :46::23:

evet burda da birlikteyiz ne güzel, inşallah gönlüne göre bir ev bulursun canım tez zamanda çok zor bir dönem yorucu oluyor ama heyecanlı, bizde geçen sene yaşadık bunları :) hayırlısı olsun

oh ne güzel canım. gönlüne gör bir ev bulabilrsin inşallah. ne kadar heyecanlsındrı şimdi sen:31:

büyük şehirdemi yaşıyosun :31:

teşekkür ederim canlar allah razı olsun hepinizden evet çok heyecanlayım ama içime sinsin istiyorum

selam kızlar bende çalışan bayanları gorunce atladım hemennnn hem iş hem cocuk cok zor oluyorrr:(:(

güneşim hoşgeldin canım nasılsın?

günaydın kızlar:16:
sabah klasik olarak akşam yemeğimi yaptım
lavaboları fırçaladım
çamaşırları katladım
toz aldım
kahvaltı yapcam
soonra minik öğrencilerim içinkırtasiyeye fotokopi çektirmeye gitcem
ordan da okula:10:
siz neler yaptınız bakalım

maşallah canım ne çok iş yapmışsın ellerine sağlık :38:

Günaydın herkese.
Yemek hazırdı zaten çok şükür akşam.
Biz dün akşam temizlik yaptık.
Eşim süpürdü ben mopladım.
Bir odanın camını sildim.
Çaydanlıkları yıkadım.
Havlular kurumuştu dolaba yerleştirdim.
Sonra eşim su taşıdı ben balkonu yıkadım.
Saat oldu 9.15.
Çay demledik ve CSI izledik.

Bu sabah çok yorgun uyandım.
Mutfağın rutin toparlama işleri dışında hiç bir iş yapmadım.
Ama biraz erken çıktım evden yolumu uzatarak işe geldim böylece 40 dk yürümüş oldum.

Bu akşam sadece közlenmiş yoğurtlu patlıcan salatam var.
Yanına bir şeyler yapmamız gerekecek.
Bir de evin tozunu almam gerekecek.
Perşembe akşamı 8-10 kişilik bir misafir grubu gelecek ufaktan onların hazırlıklarını da yapmalıyım.

maşallah canım baya iş görmüşsün sende ellrine sağlık

merhabalar nasılsınız kızlar ben akşam hiç birşey yapmadım kendimi çok yorgun hissediyorum nedense bu günlerde

teşekkür ederim canlar allah razı olsun hepinizden evet çok heyecanlayım ama içime sinsin istiyorum

güneşim hoşgeldin canım nasılsın?

maşallah canım ne çok iş yapmışsın ellerine sağlık :38:

maşallah canım baya iş görmüşsün sende ellrine sağlık
,

aaa selam cnaım iyiyym ben sen nasılsınnn?

bugnde kalktım apar topar ıse geldım ev dandını aksam toparlıyorum 5 dk gecmıyor yıne yastıklr yerd eoyuncaklr posetler etrfa sacılmıs yanı banyodakı tarak bıle odanınn ortasına nasıl gelıyor anlam veremıyorum kızlar hepınızee masallahhh supersınzz :(

selaamm :)

ben 2 gündür hiçbişey yapmıyorum evle ilgili yemek dışında. gerçi dün yemeği de dışarda yedik dün onuda yapmadım :1:
evide toplamadım 2 gündür bakıyorum şöyle bir sabah çıkarken fazla dağılmamış hayrett :))

Çok titiz bir herife düştüm :18: Gerçi benimde ondan kalır yanım yok :61:
Sabah akşam siler süpürürüm artık :27:

titiz eş zordur canım hazırlıklı ol :)) benim eşimde çok titizdir aynı zamanda çok bilmişşş :)) herşeye karışır dı :1: artık izin vermiyorum karışmasına :))

selaamm :)

ben 2 gündür hiçbişey yapmıyorum evle ilgili yemek dışında. gerçi dün yemeği de dışarda yedik dün onuda yapmadım :1:
evide toplamadım 2 gündür bakıyorum şöyle bir sabah çıkarken fazla dağılmamış hayrett :))

aynen bend eöyleyim, hızlı giden atın ............... düşermiş:60:(kendim için söyliyom)

Son düzenleme:
Bu akşam 10 kişi misafirim var.:18:
Ve ben 2 gündür gribim.
Dünden kek, poğaça yaptık.
Sabah çıkmadan süpürgenin suyunu falan hazırladım girişe yerleştirdim.
Öğlen tatilinde bir hışım ile eve gittim bütün evi süpürdüm.
Masa örtüsünü serdim, servis tabaklarını, bardakları, çatalları hazırladım. Üzerlerini peçetelerle kapattım.
Lavaboları hızlıca elden geçirdim.
Tabi yemek falan yiyemedim. İş yerinde salatalıkla idare ediyorum.

Back