çalışan bayanlar, bu gün neler yaptınız?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
evet çalışan , özellikle çocukla hanımlar bugün neler yaptınız paylaşalım mı. baktım ev hanımı arkadaşların sıra sıra topiği var bizimde olsun dedim. bu sayede neler yaptığımız paylaşır bir birimizi gaza getiririz olur mu?. ben kendimden biliyorum i koşturmaca arasında bazen herşeyi istediğimiz gibi yapamıyor kaybolup gidiyoruz. burada bunu da aşalım . birbirimize destek olalım:32:

gelelim ,ben bugün neler yaptım.
sabah 6.30 da kalktım, duş aldım, çayı koydum. sağı solu topladım. kahvaltı hazırladım.( bi yandan eşime gömlek ütüledim. iki haftadır kendi yapıyodu ütüsünü :1:)
çocukların yatağını katlayıp kaldırdım, örtülerini örttüm. odaları havalandırıdm. oğlumu okula yolladım. mutafğı toparladım . işe geldim. işte de evrakları kaldırıdım. (depresyondna kalma günlerin etkisi ile baya yığılmıştı. dosyaarı tanzim ettim. oturdum.)ve hala çay içmedim.
:16:

Güzel topik olmuş hayırlı olsun.
bi kızım var1bucuk yasında çalısıorum ama saolsun eşim yetişio herşeye pek yoruldugum söylenemez yani.
eşim işe 12 de gidio bebişi anneme o bırakıo o nedenlede:)bugun 8 e 10 kala kalktım 8de evden cıktım 8 20 geçe işe geldim kahvaltımı yaptım şuan 2.çayımı içiorum :)
akşamada kızımı almaya gıdınce yemegımı yıyp eve gecıcem :) eşimd hem geç hem tok gelıo zaten yemek derdımde yok ev desen fazla yaşamadıgımız ıcın pek işide olmuo:)

Güzel topik olmuş hayırlı olsun.
bi kızım var1bucuk yasında çalısıorum ama saolsun eşim yetişio herşeye pek yoruldugum söylenemez yani.
eşim işe 12 de gidio bebişi anneme o bırakıo o nedenlede:)bugun 8 e 10 kala kalktım 8de evden cıktım 8 20 geçe işe geldim kahvaltımı yaptım şuan 2.çayımı içiorum :)
akşamada kızımı almaya gıdınce yemegımı yıyp eve gecıcem :) eşimd hem geç hem tok gelıo zaten yemek derdımde yok ev desen fazla yaşamadıgımız ıcın pek işide olmuo:)

imrendim:17::17::17::17::17:
anahtarımı bulabilrsem öğlen eve geçecem, süpürge açacam

imrendim:17::17::17::17::17:
anahtarımı bulabilrsem öğlen eve geçecem, süpürge açacam

şimdilik böle cnım birkç ay içinde Allah nasip ederse evımızı alıcaz annemle ck yakın olamıcaz.ozaman kızımı ben okula bırakıp alıcam aksama yemeıde yapmak durumunda kalıcam:(ee temızlıkte olucak haliyle şuan kı durumumun tadını çıkarmaya bakıorum bende :)

şimdilik böle cnım birkç ay içinde Allah nasip ederse evımızı alıcaz annemle ck yakın olamıcaz.ozaman kızımı ben okula bırakıp alıcam aksama yemeıde yapmak durumunda kalıcam:(ee temızlıkte olucak haliyle şuan kı durumumun tadını çıkarmaya bakıorum bende :)

ooo o zaman doya doya yaşa bu günlerini, çok arayacaksın belli:52:

topik için teşekkürler çok iyi düşünmüşsünüz :)

bende çalışıyorum ve 5 yaşında 1 oğlum var. herşeye yetişmeye çalışıyorum ama oğlum doğduktan sonra önce o sonra ev işi geliyor benim için ne olursa olsun yemek dışında erteliyorum o uyuyunca yapıyorum gece bile olsa...

dün anahtarım evde kaldığı için gidemedim. 5 ten sonra gittim eve . hemen yemeği koydum ocağa (kabak dolması yaptm), 6 ya çeyrek kala kıızda alıp koştura koştura pilatese gittim. 7 buçukta eve gelip sofrayı hazırladım. yemekten sonra bulaşıkları yıkadım kahvemzi içtik,biraz kitap okudum, yattım:1:

Son düzenleme:
topik için teşekkürler çok iyi düşünmüşsünüz :)

bende çalışıyorum ve 5 yaşında 1 oğlum var. herşeye yetişmeye çalışıyorum ama oğlum doğduktan sonra önce o sonra ev işi geliyor benim için ne olursa olsun yemek dışında erteliyorum o uyuyunca yapıyorum gece bile olsa...

ama böyle olmaz :20:tek tek anlatıp teşvik etcez birbirimizi:32:

bugün 7 ye çeyrek kala kalktım. çayı koydum. çocukların yatağını topladım. bizim nevresimi ve çarşafı değiştridim. kahvaltı hazırladım. yatak odasını topldım. mutfakta gece biriken bulaşıkları yıkadım. yerleştirdim. neversimleri makineye attım. bir bardak çay iki lokma bişey yiiyp giyinip işe geldim. :8::8:

günaydın kızlar
güzel topik olmuş
ben de öğretmenim,çocuğum yok
12 ile 5 buçuk arası çalışıyorum
eskiden köydeydim,2 saatimi yol alıyordu
şimdi o iki saati ev işleriyle değerlendiriyorum
ben de sabah akşamdan kalanları topladım
etrafı düzelticem
sonra hazırlanıp çıkıcam,çocuklar için ödev fotokopisi çektircem
hafta içi hep yoğun
tabi temizliğin büyüğü hafta sonuna kalıyor haliyle

Tatlım çok güzel fikir olmuş hayırlı olsun topiğin:38:çalışanını halinden çalışan anlar
Komşum arada çaya gelin

Son düzenleme:
ama böyle olmaz :20:tek tek anlatıp teşvik etcez birbirimizi:32:

evet canım olmamış böyle :1: çok genel anlatmışım ben

ayrıntılı anlatayım :)

dün öğle paydosunda eve gidip biraz ortalığı toplamıştım ve ev derli topluydu o yüzden
akşam 18:00 de işten çıktım oğlumu okuldan alıp eve geldim. üstümü başımı değiştirip mutfağa girdim yemekleri pişirmeye başladım, onlar pişerken banyoya geçtim ve çam.mak. doldurup çalıştırdım, tekrar mutfağa dönüp bul.mak. temizleri yerlerine yerleştirdim (hiç sevmiyorum bunu)...sonra masayı hazırlamaya başladım (çok süslerim çok vaktim varmış gibi) salatamızı yaptım, yemeklerim pişti zaten bu arada dinlendirdim biraz...tatlıda yapacaktım ama vazgeçtim nedense dün bende bi bezginlik vardı havandan sanırım çok sıkıcıydı bugün...ben yemek hazırlarken oğlum babası ile bisiklete biniyordu, onları çağırdı balkondan ekmek alıp geldiler, hemen bayoya geçip temizlenip geldiler yemeğimizi yedik...:))

datlum ayırlı olsun beeaaaa topikin

bol temizlik ilhamı getirir işşallaaaaahhhhhhhh:27::27::27:

datlum hayirli olsun topigin:16::16:guzel fikirmis:16::16:
iyi ki topigi acmisim baksana her kes bana rakip oldu:27:
saka saka en azindan seninkinin temasi farkli:27::38:

kızlar bende bayıldım topiğe..:) o zaman başlayayım..bugün tatildi öğlen kalktım..kahvaltı v.s. geçen hafta evin altını üstünü temzilemiştim. bugün sadece çamaşırları yıkadım..(bu arada hertaraf yine toz ama yapasım yok:)..2 saattirde forumda fink atıyom:) birazdanda oyun kulubüne takılcam..tembelmiyim ne..ama her hafta temizlik yıldım valla..bune yaaa....ha bu arada akşama yemek pişirmeyede niyetim yok..(eşim haftalık temizlikten kaytardığı için evde grev başlattım,iş yavaşlatma eylemi:)..

oh beee..döktüm içimde ne varsa valla çok iyi geldi..:)

günaydın kızlar
güzel topik olmuş
ben de öğretmenim,çocuğum yok
12 ile 5 buçuk arası çalışıyorum
eskiden köydeydim,2 saatimi yol alıyordu
şimdi o iki saati ev işleriyle değerlendiriyorum
ben de sabah akşamdan kalanları topladım
etrafı düzelticem
sonra hazırlanıp çıkıcam,çocuklar için ödev fotokopisi çektircem
hafta içi hep yoğun
tabi temizliğin büyüğü hafta sonuna kalıyor haliyle
hoş geldin canım.:42:yarım gün çalıştığın için şanslısın gerçi öğrenci milletinden sonra yarım gün her öğretmnein hakkı. allahtan sabahçı değilsin o furyadan çıkıp ev işlerine adapte olmak zor olur. güzel paylaşımlarını bekliyorum. ilham alcaz ilham :27:

Tatlım çok güzel fikir olmuş hayırlı olsun topiğin:38:çalışanını halinden çalışan anlar
Komşum arada çaya gelin
teşekkürler canım:16:kıskandım sizi:27:

evet canım olmamış böyle :1: çok genel anlatmışım ben

ayrıntılı anlatayım :)

dün öğle paydosunda eve gidip biraz ortalığı toplamıştım ve ev derli topluydu o yüzden
akşam 18:00 de işten çıktım oğlumu okuldan alıp eve geldim. üstümü başımı değiştirip mutfağa girdim yemekleri pişirmeye başladım, onlar pişerken banyoya geçtim ve çam.mak. doldurup çalıştırdım, tekrar mutfağa dönüp bul.mak. temizleri yerlerine yerleştirdim (hiç sevmiyorum bunu)...sonra masayı hazırlamaya başladım (çok süslerim çok vaktim varmış gibi) salatamızı yaptım, yemeklerim pişti zaten bu arada dinlendirdim biraz...tatlıda yapacaktım ama vazgeçtim nedense dün bende bi bezginlik vardı havandan sanırım çok sıkıcıydı bugün...ben yemek hazırlarken oğlum babası ile bisiklete biniyordu, onları çağırdı balkondan ekmek alıp geldiler, hemen bayoya geçip temizlenip geldiler yemeğimizi yedik...:))
bak bu daha iyi:34:
devamını bekliyoz:31:

datlum ayırlı olsun beeaaaa topikin

bol temizlik ilhamı getirir işşallaaaaahhhhhhhh:27::27::27:
teşekkürler hacııııı:27::27::27::27:

datlum hayirli olsun topigin:16::16:guzel fikirmis:16::16:
iyi ki topigi acmisim baksana her kes bana rakip oldu:27:
saka saka en azindan seninkinin temasi farkli:27::38:
mersi canım:42: gerçi sanırım ilk temzlik topiği benimdi:17: evimin en dağınık hali:17: orda dağıtıp burda topluyom:60:
kızlar bende bayıldım topiğe..:) o zaman başlayayım..bugün tatildi öğlen kalktım..kahvaltı v.s. geçen hafta evin altını üstünü temzilemiştim. bugün sadece çamaşırları yıkadım..(bu arada hertaraf yine toz ama yapasım yok:)..2 saattirde forumda fink atıyom:) birazdanda oyun kulubüne takılcam..tembelmiyim ne..ama her hafta temizlik yıldım valla..bune yaaa....ha bu arada akşama yemek pişirmeyede niyetim yok..(eşim haftalık temizlikten kaytardığı için evde grev başlattım,iş yavaşlatma eylemi:)..

oh beee..döktüm içimde ne varsa valla çok iyi geldi..:)
yürü get nen şurdan:22:şevkımızı kırıyon, evimin dağınık bölümüne hadi hadi:22:

şaka şaka kal burada :48: belki sanada ilham gelir:16:

hoş geldin canım.:42:yarım gün çalıştığın için şanslısın gerçi öğrenci milletinden sonra yarım gün her öğretmnein hakkı. allahtan sabahçı değilsin o furyadan çıkıp ev işlerine adapte olmak zor olur. güzel paylaşımlarını bekliyorum. ilham alcaz ilham :27:

teşekkürler canım:16:kıskandım sizi:27:

bak bu daha iyi:34:
devamını bekliyoz:31:

teşekkürler hacııııı:27::27::27::27:

mersi canım:42: gerçi sanırım ilk temzlik topiği benimdi:17: evimin en dağınık hali:17: orda dağıtıp burda topluyom:60:

yürü get nen şurdan:22:şevkımızı kırıyon, evimin dağınık bölümüne hadi hadi:22:

şaka şaka kal burada :48: belki sanada ilham gelir:16:
yok canım kıskanmamışsındır senin tatlı karekekterinde bunları barındırmazsın :38:dedimya çalışan arkadaşlara ançak sen anlarsın hallerinden biz tüm boyu evdeyiz bizde yoruluyoruz ama siz bizden daha çok yoruluyorsunuz allah yardımçınız olsun ben hep derim çalışan kadın ev hanımından daha beceriklidir:38:

Back