Çalışan bayanım.Etek- Elbise vs arıyorum

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Arkadaşlar çalışıyorum. özellikle etek filan giyiyorum. Kalem etek gibi normal etek gibi şık işyeri elbiseleri gibi bakıyorum. çok kısa olmayacak. Boyum 165. Kilom 63. Bedenim şuan etekte l beden. Elbisede değişiyor.m-l arası gidip geliyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Elbisenn borşu çıkabiliyor klasik kesim etiketi üzerinde petrol mavisidi

Adil ışık diz üstü klasik etek

Ceket,gömlek vs isterseniz ekleyebilirim yada nickim üstünden açtığım konudaki sayfama bakabilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fotoda güzel çıkmamış ama çok şık bir etek. zamanında iyi para vermiştim 40 beden 8 tl .iş yerinde giymiştim ben tam diz kapağımı kapatıyordu. beğenirsen eğer göndereyim

Böyle bir ceket elbisem var çok şık ve farklı..Düşünürsen konumda işyerinde giyime uygun blazer ceketler de var..

Merhaba canim konuma bakabilirsin Beyendigin bisi olursa yardimci olurum 38 40 bedn uyumlu takimim var etek ceket uyguna vericem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

etek bedenleri ve boyları.boyunuz kaç sizin. Elbise filan hoşmuş. Birde etek kumaşmı nasıl

etek bedenleri ve boyları.boyunuz kaç sizin. Elbise filan hoşmuş. Birde etek kumaşmı nasıl

Etek 40 beden ince kadife kışa uygn adil ışık marka kahverngi renktir boyum 1,63
Elbise hiç kullanılmadı etiketi üstündedir oda 1 beden ama 70 kiloya kadr oluyor kendim o kilo civarlarnda almştm esnek kumaşı var terletmez çok kalitelidir ayrıca sayfamada bakabilrsin çeşitler için bebek olduğu için hepsini yüklyemedim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elbiseler 38 beden Boynerden alınmıştır.beyaz etek zara ama m beden dir.lacivert Capri 40 beden mangodan alındı.beyaz pantolon 42 yazıyor ama 40 bedene uyumlu mudo dan alındı.yeşil üstü etiket üstünde Mudo 38 bedendir.beğendiğiniz olursa konusalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403521877139.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $1403521921050.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $1403521942311.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $1403521977334.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 77

canım beyaz etek yeşil buluz gold ayakkabı beden ve fiyat nedir ayrıca krem tshirt beyaz siyah desenli etek fiyat ve beden alabilirmiyim

canım beyaz etek yeşil buluz gold ayakkabı beden ve fiyat nedir ayrıca krem tshirt beyaz siyah desenli etek fiyat ve beden alabilirmiyim

canım beyaz etek zara marka m beden fiyat 10tl
yesil bluz etiket üzerinde mudo marka 10tl m beden

gold ayakkabı HM marka 39 numara hic giyilmedi 15tl

siyah beyaz etek 38 beden üzerindeki tshirt krem degil beyaz yalnız s-m uyumlu dar tshşirt
etek 10tl tshirt 5tl

sayfama da bakabilirsin baska seyler de var

42 beden olsaydı kesinlikle kaçırmazdım emin ol

canım boyun kaç idi. Ona göre bana kısamı olur uzunmu değerlendiricem. Ayrıca kumaşı nasıl bişiy yazlık mı. Penye ise iş yerine giyemem

canım etekle elbiseyi beğendim ama kısa gibimi emin olamadım dönüşün olmadı. Elbise kısa mı

canım boyun kaç idi. Ona göre bana kısamı olur uzunmu değerlendiricem. Ayrıca kumaşı nasıl bişiy yazlık mı. Penye ise iş yerine giyemem

boyum 1.58 canım bana tam dizde oluyordu diye hatırlıyorum. penye değil de nasıl desem kat kat ama dış kısmı tüllü içi astarlı bişi işte :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…