- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
Arkadaşlar çalışıyorum. özellikle etek filan giyiyorum. Kalem etek gibi normal etek gibi şık işyeri elbiseleri gibi bakıyorum. çok kısa olmayacak. Boyum 165. Kilom 63. Bedenim şuan etekte l beden. Elbisede değişiyor.m-l arası gidip geliyorum:)
Arkadaşlar çalışıyorum. özellikle etek filan giyiyorum. Kalem etek gibi normal etek gibi şık işyeri elbiseleri gibi bakıyorum. çok kısa olmayacak. Boyum 165. Kilom 63. Bedenim şuan etekte l beden. Elbisede değişiyor.m-l arası gidip geliyorum:)
elbisenn borşu çıkabiliyor klasik kesim etiketi üzerinde petrol mavisidi
Eki Görüntüle 1163165
adil ışık diz üstü klasik etek
Eki Görüntüle 1163170 Eki Görüntüle 1163171
ceket,gömlek vs isterseniz ekleyebilirim yada nickim üstünden açtığım konudaki sayfama bakabilirsiniz
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
etek bedenleri ve boyları.boyunuz kaç sizin. Elbise filan hoşmuş. Birde etek kumaşmı nasıl
Elbiseler 38 beden Boynerden alınmıştır.beyaz etek zara ama m beden dir.lacivert Capri 40 beden mangodan alındı.beyaz pantolon 42 yazıyor ama 40 bedene uyumlu mudo dan alındı.yeşil üstü etiket üstünde Mudo 38 bedendir.beğendiğiniz olursa konusalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım beyaz etek yeşil buluz gold ayakkabı beden ve fiyat nedir ayrıca krem tshirt beyaz siyah desenli etek fiyat ve beden alabilirmiyim
canım beyaz etek zara marka m beden fiyat 10tl
yesil bluz etiket üzerinde mudo marka 10tl m beden
gold ayakkabı HM marka 39 numara hic giyilmedi 15tl
siyah beyaz etek 38 beden üzerindeki tshirt krem degil beyaz yalnız s-m uyumlu dar tshşirt
etek 10tl tshirt 5tl
sayfama da bakabilirsin baska seyler de var
42 beden olsaydı kesinlikle kaçırmazdım emin ol
Etek 40 beden ince kadife kışa uygn adil ışık marka kahverngi renktir boyum 1,63
Elbise hiç kullanılmadı etiketi üstündedir oda 1 beden ama 70 kiloya kadr oluyor kendim o kilo civarlarnda almştm esnek kumaşı var terletmez çok kalitelidir ayrıca sayfamada bakabilrsin çeşitler için bebek olduğu için hepsini yüklyemedim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/elbisenin etek boyu nerede. etek için resimden gördüm biraz diz üstü sanırım.
Eki Görüntüle 1163203 fotoda güzel çıkmamış ama çok şık bir etek. Zamanında iyi para vermiştim 40 beden 8 tl .iş yerinde giymiştim ben tam diz kapağımı kapatıyordu. Beğenirsen eğer göndereyim
elbisenn borşu çıkabiliyor klasik kesim etiketi üzerinde petrol mavisidi
Eki Görüntüle 1163165
adil ışık diz üstü klasik etek
Eki Görüntüle 1163170 Eki Görüntüle 1163171
ceket,gömlek vs isterseniz ekleyebilirim yada nickim üstünden açtığım konudaki sayfama bakabilirsiniz
canım boyun kaç idi. Ona göre bana kısamı olur uzunmu değerlendiricem. Ayrıca kumaşı nasıl bişiy yazlık mı. Penye ise iş yerine giyemem
boy ve kilomuz tutuyor ama zevklerimiz de uyar mı bir bakın)
Eki Görüntüle 1166126 Eki Görüntüle 1166127 Eki Görüntüle 1166128 Eki Görüntüle 1166129 Eki Görüntüle 1166131 Eki Görüntüle 1166132 Eki Görüntüle 1166133 Eki Görüntüle 1166134
boyum 1.58 canım bana tam dizde oluyordu diye hatırlıyorum. Penye değil de nasıl desem kat kat ama dış kısmı tüllü içi astarlı bişi işte :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?