Çalışan Annelere Aylık 650 tl Yardım

Aslında ağlanacak halimize gülüyorum, bu ülke hep böyle.
Keşke refah seviyesi aşırı yüksek bir ülke olsak, kimse zor durumda kalmasa, keşke herkese devlet güzel haklar sağlasa ama olmuyor.
Ne güzel oturuyorsun evinde çocuğunun başında, demek ki durumun iyi çalışmak zorunda değilsin.
Bakın benim 2 sene ücretsiz izin hakkım var onu bile kullanamıyorum, çok şükür kızımı 1 yaşına getirdim diyorum. Onu bile yapamayanlar var.
Ama yürüyecek, konuşacak yanında olamayacağım, hasta olacak, diş çıkartacak yanında olamayacağım.
Mecburum çünkü, mecbur olmasam çalışmam 1 sene daha izin alırım ama öyle bir şansım yok. Bırak da çalışanla çalışmayan arasında bir fark olsun yani.

Hem gafiller hem aymazlar..

Bir taraf istihdam etmeye çalışır, bir taraf eve hapsedip kocaya muhtaç etmeye..

özel sektör çalışanında ücretsiz izin hakkı var amaç zaten anneyi çalışmaya teşvik etmek burada. ücretsiz izin hakkı olsa ne olacak ki yüzde 90 ımız parasal sorunlardan çocuklarımızı doğum izni bitiminde birilerine emanet edip 3,5 aylıkken falan işe geri dönüyoruz.

böyle örümcek beyinli her yerde çıkıyor. Çalışan kadını karnı almayan çok insan var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…