• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan anneler

sevgiyle

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
221
2
296
Ankara
arkadaşlar bebbğim 9 aylık oldu ve ben artık işe dönmek durumundayım ama bebişim güzdüzleri çok arıyormuş beni kayınvaldem bakıyor odalara girip beni arıyormuş bunları duyunca çok üzülüyorum ne yapmayılıyım bebişimi nasıl alıştırmalıyım bu dönemi onun ruhsal gelişimine zarar vermeden nasıl atlatabiliriz fikirlerinize ihtiyacım var

canım öğlenleri evine gidebilme şansın yok mu? öğlenleri seni görürse biraz daha rahatlayacaktır diye düşünüyorum. hem süt iznin var 1 yaşına kadar, onu değerlendirme şansın varsa iyi olur

canım öğlenleri evine gidebilme şansın yok mu? öğlenleri seni görürse biraz daha rahatlayacaktır diye düşünüyorum. hem süt iznin var 1 yaşına kadar, onu değerlendirme şansın varsa iyi olur

süt izni 6 aydan 1 yıla kadar çıkarıldı değilmi

ben kendi işimizde çalışıyorum sabahları saat 11 gibi gidiyorum akşam 7-8 gibi eve geliyorum gündüz gitme şansım yok

süt izni 1 yaşına kadar 1,5 saat.
ben de bebişim 9 aylık olunca başlıyacam işe. benim saatler daha kötü.
sabah 7.45 te evden çıkmam gerekiyor, normalde akşam eve gelişim en erken 8. tabi bazen 9 bile oluyor. öğle gelme şansım hiç yok. süt iznini akşam erken çıkarak kullanabilicem. onuda saat 6 üzerinden hesap ediyorlar yani 4 buçukta işi bırakıcam eve gelmem 5 buçuk olur. normal devlet memurlarının saati yani :1no2: buda sadece 3 ay devam edicek.
o nedenle işi bırakmayı bile düşünüyorum. senağlama

offf nedir bu dertlerimiz yaw delikafadulden kafayı yememek elde değil. aynı dert bende de war kızlarrr, 2 aylıkken bırakcam yawruşumu, şu an 1 aylıksenağlama uykularım kaçıo yaaa. nasıl olcak hiç bilmiyorummm:bbo:

bende kısa bir süre sonra işe başlıcam ve bebeğim 9 aylık olacak büyük kızımdada yaşadım bunları odalarda seni arar biraz büyüyünce arkadan ağlar benide götür diye yalvarır hatta çerçevede resmini görüncede ağlar ama bir şekilde büyüyorlar işte öyle böyle derken büyük kızım şimdi 3.sınıfa gidiyor ..off çok zor bebeği bırakıp işe gitmek ama napalım ya katlanıcaz ya işi bırakıp evde oturucaz diğer yandanda verilen emek düşünülüyor bunca yıl çalışmışım diyoruz...

ben kızımı 6 aylıkken bıraktım.öğle arasında gidip emziriyorum o yönden şansım var.ilk bıraktığım gün öğlen gittiiğimde bana küstü resmen.yüzüme bakmadı.ben baktırmak için uğraştıkça o yüzünü çevirdi nasıl zoruma gitti anlatamam oturdum ağladım küstü diye.çok kötü bişey.annem bakıyor kızıma her sabah bırakırken ağlıyor arkamdan artık iyice öğrendi daha annemlerin kapıya gelir gelmez ağlamaya başlıyor.ilk zamanlar bırakmaz çok zor geliyor.gerçi ben hala zorlanıyorum arkamdan ağladığını duydukça.o evde ben arabada ağlıyorum:)allah sabır versin.onlar için çalışıyoruz çalışsakda çalışmasakta sorun

aynı dert bendede var kızlar çok zor bebeğini evde bırakıp çalışmak.ilk çalışmaya başladım 1 ay ağladım her onu bıraktığımda.çalışmaya başlayalı 2 ay oldu ve hala ağlayasım geliyo:( alışmak kolay falan değil.iştenm ayrılmayı hergün hergün düşündüm ama mecburum çalışmaya yoksa geçinemeyiz.tek tesellim annemin bakması ve öğle izinlerim.daha 5,5 aylık bebeğim yeni yeni ek gıdalara geçiyoruz inş. yer:ecrin_bebek:

bebeğim henüz 20 günlük ama yazılanları okudukça şimdiden kötü oldum.hamileyken ücretsiz izin düşünmüyordum ama şimdi 3 ay doğum izni 2ay yıllık izim ve 6ay ücretsiz izn alacam ama biliyorum sonu yok yine zor olacak:1no2:

Benim ki 7 aylık 4. aydan itibaren bende çalışmaya başladım.
Aklı ermeye başladığında benim ki de başlayacak mızırdanmaya...
Allah onlara sabır versin :(Tabi tüm annelere de):
Zaten aklıma geldikçe burnumda tütüyor
Akşamları beni görünce bir an önce beni kucağına al diye nasıl çırpınıyor.
Ellerimi yıkayana kadar ortalığı ayağa kaldırıyor.
Kıyamam ben ona. senağlama

Back