çalışan anneler zorunlu evhanımlığı nasıl gidiyor

inşallah dilediğin gibi olur, ben bu dıkıntıları yaşamamak için bekledim 5 yıl o arada yükseklisans falan yaptım vakit geçti zaten, Allah yardım ederse bir an önce kurtulursun oralardan...

ben senin gibi matıklı davranamadım,sabredemedik.daha doğrusu ailelerde baskı yaptı biraz,artık ne bekliyosunuz seneye nasıl olsa tayinin çıkar falan dediler.bizde yaptık ama genede ona bakınca iyiki yapmışım diyorum canım ya..

bilirim bilirim benim adım kısır geline çıkmıştı eşimin tarafında, ama ben biraz inadımdır onlar çok üstüme gelince ters etki yaptı bende açık açık yüzüme söylüyolardı resmen aman hiç hatırlamak istemiyorum bile, inşallah bebeğinin hatrına her işin rast gider benim gibi sıkıntı çekmessin iyi bi yere çıkar bakarsın..

aynen öyle canım.herkes artık sormay başlamış iki taraftada,sorun kimde diye.kaynanam sürekli,şuda doğurdu,buda doğurdu diyordu.insanlar evlenince çevre hemen beklenti içine giriyo.sende bi yerde çevreye uymak zorunda kalıyosun.boşver desende kendini ispatlamaya kalkıyosun işte.umarım seninde kaynananla sorunların biter.ama nasıl başlarsa öyle gidermiş,şahsen benimki düzelmiyo da ondan dedim yanlış anlama..

yok valla insan 7sinde neyse 70inde odur çok farklıyız yetiştiğimiz koşullar kültürümüz arada uçurum var, ben ona uyum sağlamaya çalıştım bunca yıldır gerçekten uyum da sağladım önemli ölçüde bunu eşim söylüyor ama geldiğimiz bu noktada artık hiçbirşeyin önemi kalmadı o yüzden artık aramıza çok kalın bir duvar çektim ve hep orada olacak o duvar gerçi torun sevdası yüzünden o duvarı yok etmeye çalışıyo şu anda ama boş yere uğraşıyor...

seni çok ii anlıyorum,işte aslında işin özüde o:hayat tazları.bende aynı dertten çektim halada çekiyorum ama,şimdilik bende bişeylerin altında kalmamaya çalışıyorum.böyle gelmiş böyle gider.bırak torununu sevsin ama insan bebeğininde onları sevmesini istemiyo bazen,haketmediklerini düşünüyorum ben.ne yaptılarki,şimdi bu sevgiyi alsınlar.belki bencillik ama insan düşüncelerine söz geçiremiyo..

torununu sevsin bu oğlumun da hakkı ama hayatıma dahil olmaya çalışıyo çocuğu kullanarak yani bebeği bahane ederek esas amacı olan oğlu ve torunuyla bir arada yaşama sevdası su yüzüne çıktı ben buna karşıyım herkes evini barkını bilsin düzeninin bilsin gelsin ama gitmesini de bilsin çocuğuma bakmak için evime yerleşmeye kalkması saçma...

eşin ne diyo bu duruma,onunla açık açık konuştunmu? kesinlikle çok zor kaynanayla yaşamak,yaşamadım ama düşünmek bile istemiyorum.umarım istediğin gibi olur yoksa bu eşinlede sorun yaşamana neden olabilr.işin çok zor,allah yardımcın olsun.

valla canım sennle aynı seyleri hıssedıom kafayı yedım YICEMMMMMM...a,ilem yok izmirde ben istanbulda...sadece kayınvalıdem varççoda braz fazla geveze ve herrrrrrrrrrrrrrrrrrr seye karısır herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr seyı bılirrrr...gecen hafta bızede aynı evde otrma teklıfı geldı..çok sukur aklımı yetrrmedım:)))))))))))))))) torundaa olcak dıe sacmalmaya basladılar...evde otrmak benı cıldrtıooooooooooooo calşmaya cok alıştım kımsem yok anem yok arkdaslarım yok...burda tek bır ınsan yok otrup konscagım...btun gun evdeee ya kafayı yıcem 1o sene calıştım ...smdı tencere tava yıkamak bana acayıp koyuyoooo..gecenlerde agladımmm ya yemn edrımm dedım buneee hergunn arkadas yaa insan salak gıbı oluyo böle hayt mı olur...offfffffffffffffffffffffffffff dogumdan sora ne olur bılmıyommm ama hıc memnn degılım bu durumlardannn alışmak içn de beklemıom artık....senağlamasenağlamasenağlama

bence en guzeli ONLARA AıLE NE DEMEK,ıNSAN NıE EVLENıR,ıKı ıNSAN NıE COCUK YAPAR BUNLARI BI ALT YAPI OLARAk VERMEK LAZIM:))))))))) algılama prblemı yasıo olabılırler...eger esın evını gecndıre bılıosa hiççççççççççççççç yuz bıle vermemek lasım..hayat sızın karar sızın..onlar artık kapınn mandalı..saygı ayrı ama durcakları yerı bılsınler...kocanla halledıp laf söleme haklarını lapatrsan hıccccc bı sorun kalmazzzz

eşim sen ne dersen o olur boşuna caını sıkma diyo ama kaynanam da az değil öyle kolay kolay istedğinin yapılmamasına tahammül edebilen bi tipdeğil, eşim annesini çok iyi tanıyo o yüzden ona her şeyi açıkça söylüyorum hiçbişey diyemiyor haklısın bende farkındayım bunların diyor o ne derse desin boşver diyor ama gene de ne bileyim sürekli karışıyor eşim artık alışmış sesinin çıkarmaz ama bildiğini okur sonra gene artık bende öyle yapmaya başladım eskiden salak gibi açıklama yapıyodum iki saat kötü oldum öyle öyle, şimdi duymazlıktan geliyorum sonra bildiğimi okuyorum o da öyle konuştuğuyla kalıyo aslında muhattap bile olmayacaksın bu tiplerle

sorun da bu ya durcakları yeri onlar bizim hayatımızın tam orta yeri olarak görüyolar yaaaaaaaa

bak buda güzel,en azından eşin sana destek oluyo,senin yanında.boşver sende hiç cevap bile verme ozaman,madem konuşunca kötü oluyosun,takma bildiğini oku.eninde sonunda vazgeçer heralde sizinle yaşamaktan,zamana bırak..

evet şükür öyle eşim beni de çok iyi tanıyo annesini de, zaten bi yandan da o başlasa hiç çekemem eşimi çok seviyorum ama pire için yorgan yakanlardanım kimse kimsenin hayatını cehenneme çevirme hakkına sahip değil

ben işimi özledim ama işe başlayınca bebeğimi bin kat daha fazla özleyeceğimi bildiğim için bu günlerin keyfini çıkarıyorum. evimle, kocamla ve bebeğimle ilgilenmek için zamanım var şimdilik. çalışmaya başlayınca yine koşuşturmacalı bir hayat başlayacak. işten eve dönerken yolda akşama ne pişirireceğimi, ne zaman alışveriş yapacağımı, evde yapmam gereken işleri ne ara halledeceğimi, bebeğimi, kocamı, yarın ne giyeceğimi, yine ne ara duş alacağımı, ne zaman uyuyacağımı düşünerek gelicem.

eşimin evde oldugum gun gelince hiç vaktin olmadı mı mutfaga girmeye hiç mi uyumadı demesi beni son derece uyuz ediyor.uyudu ben de foruma girdim işte ya,makine miyim.uyuyunca yemegini anca ayarlıyorum.offffffff.
aslında işlerin bazılarını oyapar ama yine de böyle huyları var.sinirrrrrrrrr

Bebeğimle geçirdiğim her anın kıymetini bilmeye çalışıyorum. Eylül ayına kadar beraberiz. Temmuz sonu bakıcı bulacağım. Bakıcı meselesi beni endişelendiriyor. Ya bebeğime vurursa ve ben anlayamazsam!!!

eve kamera döşe ben öyle yapıcam zaten bi yakalarsam öle bişey yolarıım valla..

ben hamileliğide evde geçirdim,şimdide bebiş 2,5 aylık,ben özel bi dersanede öğretmenim,tekrar çağırdılar gel çalış diye ama şimdilik gitmeye hiiiiiiiiiç niyetim yok,senelerdir üniversite iş güç derken sokaklardayım,şimdi evde bebeğimle yaşamak istiyorum ve ev hanımı olmaktan çok hoşlanıyorum,nerdeyse bi sene oldu evdeyim,şimdiye kadar sıkılmadıysam bundan sonrada sıkılmam herhalde..ben ev hanımı olmak için yaratılmışım.......:))

kızlarr yardımmm edın nolur...2 gun önce çokkkkk gusel bı yerden bır daha karsıma cıkmıcak kdr gusel bı teklif aldım ..yenı aclcak bır estetık merkezıne mudur olucam ama 34 haftlık gebeyım...nasıl bırkırım dogumdn sora kızımı naparım bılmıom..evıme uzak gtcegım yer..bkçak tek kişi var kayınvalim bu hıc içime sınmıooo ...yazın burda degıl kyınvalıdem yazlıga gıdıolar...ben gıtme dyemem.gıderse kızım nolcak...grmeden yapamammm ..offfffffffff ya kndı annem olsaydı hıc srn olmazdı..ama guvenıp kabul edemıyom ya ...yardım edın nolurrr fıkır verın..burdan yada özelden..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…