Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılıyorum çok doğru yazmışsın ancak bebek olduğunda hemen çalışmaya başlama durumu kayınvalidenin gelip de senin evinde kalmasını gerektirecekse ve bu durumu engelleyemiyorsanız o zaman iş biraz bekleyebilir ben onu kastediyorum çünkü ikili yaşam ne olursa olsun olmuyor huzurun olmuyor en başta para olup huzur olmaması çok kötü benim kayınvalidem 1ay kaldı bende ama travması hala sürüyo sedeflerim takrarladı bu stresten üstelik 3 senedir hiç şikayetim yoktu, o yüzden önce bebeğinin durumunu net olarak belirlemesini öneriyorum bakıcı ise bakıcı annense annen bi nokta konmalı bunu belirlemeden işi düşünmek sonradan sorun çıkartıyor mesela ben 1 yıl ara verdim işe iyi de oldu bebek 1 yaşına gelecek başladığımda bakıcım da hazır geriye bir tek kayınvalideme gelip bende kalamayacağını onun bi kocası olduğunu onunla yaşamaya devam etmesi gerektiğini anlatmak ve ikna etmek kalıyor bizimki biraz laftan anlamaz cinsten de valizi toplayıp kapıya dikilebilecek bi tip yani..bu arada yorumun ev hanımlarını biraz kızdırabilir :)Ev hanımı olmak süper bebeğine,kendine, evine, işine bol bol kaliteli vakit ayırabiliyorsun. Sitres yok. Sorumluluk çok çok az. Başkasının derdini çekmek yok. Akşama kadar tv izle, kitap oku gez vs. vs. eşin gelsin çebine para koysun. Arada övgü dolu sözler oh ne güzel dünya. Oh ne kolay dünya!
Ama daha güzeli ama daha zoru çocuk da yapıp kariyer de yapabilmekte. Başkasının eline bakmadan k gerektiğinde kendi ayaklarının üstünde durabilmekte. Ben çalışıyorum ama bebeğim olduktan sonra beni bir korku sardı eşimle bir şekilde yollarımız ayrılırsa çocuğuma yetebilir miyim korkusu. Manevi olarak buna şüphem yok ama maddi olarakta yetmek zorundayım. Bebekten önce tüm maaşımı eşime veriridim. Borçlar ödendikten sonra bir miktar harçlık alırdım. Ama artık zor zaman parası biriktiriyorum sadece benim bildiğim bir para. Belki hiç iht,yaç duymayacağım ama bir gün ihtiyaç duyarsam kendi kendime yetebiliceğim. Bunun dışında şuan evdeyim sadece bebğime ve eşime faydalı olabiliyorum. Ama çalışırsam hayata karşı sorumluluğumu da yerine getirmiş olacağım.Hem iyi bir anne, hem iyi bir öğretmen olabilirim. Neden birini seçemek zorunda olayım ki! Evet bebek doğurma bizi hayatımızın bir döneminde eve kapatıyor olabilir ama bu geçici bir dönem kazandığım para ve ilgim ile bebeğime en iyi şekilde bakılmasını sağlayabilirm. Kolaya kaçmamak gerek.. Umarım sen de bir yolunu bulur ve bu teklifi değerlendirebilirsin..Bol şans..
Ev hanımı olmak süper bebeğine,kendine, evine, işine bol bol kaliteli vakit ayırabiliyorsun. Sitres yok. Sorumluluk çok çok az. Başkasının derdini çekmek yok. Akşama kadar tv izle, kitap oku gez vs. vs. eşin gelsin çebine para koysun. Arada övgü dolu sözler oh ne güzel dünya. Oh ne kolay dünya!
yok yahu öyle değilmiş. ben hep özenirdim evhanımlarına. küçük bebek olduğundanmıdır nedir bırak gezmeyi yemek yemeye vaktim olmuyor eşim gelene kadar.belki benim önceliklerimden kaynaklıdır bu durum bilemiyorum .oğlumla güzel vakit geçiriyoruz gün boyu ama diğer yazdıklarının hiçbiri olmuyor.stres yok evet başkasının erdini çekmek yok onlara katılıyorum kafam rahat.akşama kadar tv hiç açılmıyor kitabı bebeği uyuturken kucağımda okuyorum. 40 dklık uykularının 20 dksı kucağımda geçince diğer 20 dk da diğer öğününü hazırlıyorum yada bişiler yemeye çalışıyorum.övgü dolu sözler oluyor bitek o zaten hep vardı şimdi daha çok seviniyorum duydukça.
haklı olabilirsin bazı konularda ama bnimki pek sakinleşmiş sayılmaz kızdığında oğluna nasıl bağırdığını nasıl ağzına geleni saydığını daha önce görmüştüm ama bana da aynı şeyi telefonda yaptı bir iki ay önce o zaman daha iyi anladım benimkinde sakinleşme falan yok çok afedersin ağzıma etti resmen o yüzden düşünmüyorum yani zaten hala çok kırgınım aynı zamanda şimdiden benle pazarlık yapıyo yok babaannesi olarak çocuğu dövmeye onun da hakkı varmış da bilmem ne diye manyak...
offf kızlar ya okudukça kafam karısıooooo...hala iş içn karar vermedım ama maddı olarak ihtıyacımız var...eşim ftbolcu bı sakatlansa hayatımız bitti...su anda gelrmz ii ama bana bu frsat gelmez bdaha..kayınvalideme geuvenıom ama yazın burda degıller.görmeden nasıl yapçam ya hıc bılmıom..kafayı yıcem 2 haftadır..karar vermem lasım artık..:a015:
yok yahu öyle değilmiş. ben hep özenirdim evhanımlarına. küçük bebek olduğundanmıdır nedir bırak gezmeyi yemek yemeye vaktim olmuyor eşim gelene kadar.belki benim önceliklerimden kaynaklıdır bu durum bilemiyorum .oğlumla güzel vakit geçiriyoruz gün boyu ama diğer yazdıklarının hiçbiri olmuyor.stres yok evet başkasının erdini çekmek yok onlara katılıyorum kafam rahat.akşama kadar tv hiç açılmıyor kitabı bebeği uyuturken kucağımda okuyorum. 40 dklık uykularının 20 dksı kucağımda geçince diğer 20 dk da diğer öğününü hazırlıyorum yada bişiler yemeye çalışıyorum.övgü dolu sözler oluyor bitek o zaten hep vardı şimdi daha çok seviniyorum duydukça.
Evet haklısın bardağın dolu tarafını görebilmek önemli olan. Sallanan minyatür bir beşiği var ip bağladım ona hem kitap okuyorum hem sallayarak iki saat uyumasını sağlıyorum. Uyanmadan hemen önce yemek yapıyorum. Evin temizliğine vakit ayırmaya çalıştım ama tam işin yarısında uyanıp ağlamaya başlıyor. Az da olsa onu ev işi yüzünden ağlatmak işime gelmediğinden temizlik için yardımcı alıyorum. Ev hanımlığı elbette kolay değil benim kolay yorumum iş hayatıyla kısaylayınca ortaya çıkıyor. Zaten kadın olmak, anne olmak kolay bir şey değil mafoldumben ama güzel :lepi:
katılıyorum çok doğru yazmışsın ancak bebek olduğunda hemen çalışmaya başlama durumu kayınvalidenin gelip de senin evinde kalmasını gerektirecekse ve bu durumu engelleyemiyorsanız o zaman iş biraz bekleyebilir ben onu kastediyorum çünkü ikili yaşam ne olursa olsun olmuyor huzurun olmuyor en başta para olup huzur olmaması çok kötü benim kayınvalidem 1ay kaldı bende ama travması hala sürüyo sedeflerim takrarladı bu stresten üstelik 3 senedir hiç şikayetim yoktu, o yüzden önce bebeğinin durumunu net olarak belirlemesini öneriyorum bakıcı ise bakıcı annense annen bi nokta konmalı bunu belirlemeden işi düşünmek sonradan sorun çıkartıyor mesela ben 1 yıl ara verdim işe iyi de oldu bebek 1 yaşına gelecek başladığımda bakıcım da hazır geriye bir tek kayınvalideme gelip bende kalamayacağını onun bi kocası olduğunu onunla yaşamaya devam etmesi gerektiğini anlatmak ve ikna etmek kalıyor bizimki biraz laftan anlamaz cinsten de valizi toplayıp kapıya dikilebilecek bi tip yani..bu arada yorumun ev hanımlarını biraz kızdırabilir :)