Çalışan anneler pratık bılgıler verırmısınız

Be1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
330
132
33
pazartesı iş e başlıyorum sabah 8 akşam 6 çocuğum 1 yaşında kv bakıcak.. sımdıden hasretı burnumun diregını sızlatıyor ilk defa okadar ayrı kalıcaz öğle yemeklerınde gelıp yarım saatte olsa gorucem ama genede bızım için zor günler başlıyor..ama calışmam gerekıyor kendı mutlulugum için evde yapamıyorum cocugumuda mutlu edemıyorum Depresyona gırıyorum..nasıl bu düzen yapmalıyım sızce ev işlerı çocuk nasıl başedebılırım

uww sabah 8 aksam 6 bence cok. bende duramadim evde. oglum bir yasinda cumalari gidiyorum ise 5 saat. ekimde her gün 4 saat gitcem... fazlasini yapamam. saatleri azaltsan olmazmi?

cocuk
ev
is
es... 24 saate nasil sigdircaksin

Çalışma saatleri bir anne için çok fazla. Ama maalesef bu ülkede böyle. Özel sektörde de annelik haklarının gözetildiği günleri görürüz inşallah..

Pratik bilgim yok. Kolay gelsin demeye geldim.
Kendinizi üzmeyin. Çalışmak iyidir. Çocukla birlikte olduğunuz zamanları dolu dolu geçirirsiniz.

uww sabah 8 aksam 6 bence cok. bende duramadim evde. oglum bir yasinda cumalari gidiyorum ise 5 saat. ekimde her gün 4 saat gitcem... fazlasini yapamam. saatleri azaltsan olmazmi?

cocuk
ev
is
İş saatlerını azaltmam mümkün degıl ama evdede duramıyorum artık hergun akşama kadar aynı şeyler kendımı işe yaramaz pasıf hayatı kacırmış hıssedıyorum bunalıma gırıyorum ev işlerını haftasonu ve yardımcı alarak halledeyım dıyorum haftaiçide bebegım uyuduktan sonra gecelerı ertesı günün yemegını yapayım dıyorum yanı böyle soyluyorum yapabılırsem

Ev işlerine yardımcı alacaksın. Kv yemeğini yapacak. Sen eve gelince sadece çocuğunla ilgilenip birde dinleneceksin. Diğer türlüsü olmaz.

Çalışma saatleri bir anne için çok fazla. Ama maalesef bu ülkede böyle. Özel sektörde de annelik haklarının gözetildiği günleri görürüz inşallah..

Pratik bilgim yok. Kolay gelsin demeye geldim.
Kendinizi üzmeyin. Çalışmak iyidir. Çocukla birlikte olduğunuz zamanları dolu dolu geçirirsiniz.
Teşekkür ederım aynen öyle herkes calışıyor dıye kendını ikna etmeye calışıyorum gelır gelmez tek ılgım cocugumda olucak tabi bende öyle düşünüyorum o uyuyunca işler

Ev işlerine yardımcı alacaksın. Kv yemeğini yapacak. Sen eve gelince sadece çocuğunla ilgilenip birde dinleneceksin. Diğer türlüsü olmaz.
Aynen doğru bende haftalık temızlıkcı alayım dıyorum cocugun ilgısını kesmek istemıyorım yemek zaten bızım için problem degıl kv de de yerız pratık seylerde

Sabah 8 akşam 6 sanki çökmüş çökm yapmışsınız da konu sahibi ne yapsin.
Özel sektörün hakimiyeti böyle
Daha iyi şartlarda maalesef özelde zor
Gelelim konu sahibi
Çalışmak iyidir bende sizin gibi bir yaşındayken çalışmak istiyorum bakalım kısmet ben şu an 7 aylık hamileyim hele bir sağlıkla doğsun yavrum
Büyüsün düşüneceğim
Hemde benim bakanım yok bakıcı tutup çalışmayı düşünüyorumsen çok şanslısın kv baktığı için
Pratiklik diyince eve gelir gelmez elini yüzünü yıkayıp bebeğini emzirmek yemeğini hazırla yemek yiyin bebeğime önüne yatarkenke duş al yada üstünü hazırla bebeğini uyut sev işte bu kadar çok düşünürsen hiccc başına geçmesini bu isin

Aynen doğru bende haftalık temızlıkcı alayım dıyorum cocugun ilgısını kesmek istemıyorım yemek zaten bızım için problem degıl kv de de yerız pratık seylerde
Öyle olursa rahat edersin diğer türlü perişan olursun. Cuma günü çamaşırını yıka,cumartesi götür gömlekleri pantolonları ütüye. Kadında evi temizlesin oldu bitti işte. Sen işten kalan vaktini çocuğuna ayır,gerisini yapan olur. Para bence bunun için var,çalışmal hayat standartımı arttırmıyorsa anlamsız.

Sabah 8 akşam 6 sanki çökmüş çökm yapmışsınız da konu sahibi ne yapsin.
Özel sektörün hakimiyeti böyle
Daha iyi şartlarda maalesef özelde zor
Gelelim konu sahibi
Çalışmak iyidir bende sizin gibi bir yaşındayken çalışmak istiyorum bakalım kısmet ben şu an 7 aylık hamileyim hele bir sağlıkla doğsun yavrum
Büyüsün düşüneceğim
Hemde benim bakanım yok bakıcı tutup çalışmayı düşünüyorumsen çok şanslısın kv baktığı için
Pratiklik diyince eve gelir gelmez elini yüzünü yıkayıp bebeğini emzirmek yemeğini hazırla yemek yiyin bebeğime önüne yatarkenke duş al yada üstünü hazırla bebeğini uyut sev işte bu kadar çok düşünürsen hiccc başına geçmesini bu isin
Aynen bulabıldıgım Benı yormayacak en iyi iş bu inş sizde iş bulursunuz bebegınız buyudugunde problem artık para olmaktan çok evde kı mutsuzluk pasıflık akşama kadar pıjamalarla durmak Benı mahvedıyor mutlu anne mutlu çocuk dedım karar verdım başlıcam zaten cocugum çok küçük degıl artık 5 ayllıkken bırakan var napıyım onun daha mutlu psikoloji si daha iyi bi anneye sahıp olması onunla daha kalıtelı az öz Vakıt gecırmem daha onemlı deyıp kendımı tesellı edıyorum

Öyle olursa rahat edersin diğer türlü perişan olursun. Cuma günü çamaşırını yıka,cumartesi götür gömlekleri pantolonları ütüye. Kadında evi temizlesin oldu bitti işte. Sen işten kalan vaktini çocuğuna ayır,gerisini yapan olur. Para bence bunun için var,çalışmal hayat standartımı arttırmıyorsa anlamsız.
Dogrunsoyluyorsun yoksa 10 tane elım yok mafolurum yetışemem yardımcı şart yoksa evdekı duzende gider sarpa sarar

cocuk
ev
is
İŞİNİZİ MERAK ETTİM

eklemeyi unutmusum basta.

tabi o bes saat haftada yetmiyo. cogu esim cocukla hafta sonlari uyunca calisiyorum evden. hafta ici cocuk ev derken canim istemio sadece acil birisi yardim isteyince tele bakiyorum.
ben turizm de orta düzey yonetıcıydım.çocuk olunca bıraktım işi.evden çalışma imkanı olan iş olsaydı kesinlikle devam ederdim ama

ben turizm de orta düzey yonetıcıydım.çocuk olunca bıraktım işi.evden çalışma imkanı olan iş olsaydı kesinlikle devam ederdim ama

dene artik dogru düzgün isci bulamadiklari icin eskilere kapak atiyorlar. bu konuda Allaha bin sükür sansliydim. hamileyken 3 kisi aldiler yerime. geri almazlardi... hepsi istifa edince sen ne istiosan kabul dediler. bizim muasebeyede aynisini yaptilar kesinlikle olmaz diye simdi ger dön diye yalvarioar

dene artik dogru düzgün isci bulamadiklari icin eskilere kapak atiyorlar. bu konuda Allaha bin sükür sansliydim. hamileyken 3 kisi aldiler yerime. geri almazlardi... hepsi istifa edince sen ne istiosan kabul dediler. bizim muasebeyede aynisini yaptilar kesinlikle olmaz diye simdi ger dön diye yalvarioar
sağlık sorunlarım var.bir sene daha çalışmayacağım.Otel sahibi arkadaşım çok.istedığın zaman işin hazır derler hep sağolsunlar

X