How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

çalışan anneler nerdesiniz??

sevdaazra

cocukda yaparim kariyerde
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
344
28
118
39
bebeğimi kayınvalideme bırakıp çalışmak zorunda kaldım oysa ki o daha çok minik.ilk başlangıçlarını göremeyeceğim...:dilcikar:

canım benim bende bebeğini bırakmak zorunda kalanlardanım, 6 aylık olduğundan beri karşı komşum bakıyor, ilk başlarda bana da çok zor gelmişti ama alıştım bende bebeğimde... hatta böyle daha iyi bile diyebilirim acık sosyalleştim valla..tüm gün evde tek başına bebekle olmakta zor valla...bir de ben bakıcımdan çok ama çok memnunum kızımda zaten ona sevinç çığlıkları atarak gidiyor,içim rahat yani... tabiiki annenin yerini bişey tutmaz ama mecburuz onların geleceği için elimizden ne gelir ki... ben öğretmenim sabah gidip öğlen en geç 1 de evde oluyorum sabahlarıda kıım 10 da uyanıyor zaten..yani çok ayrı kalmıyoruz biz...öğleden sonra telafi ediyoruz ayrı geçen 3 saati...

ınsanın bebişini bırakması çok zor ben bu sebebten ücretsiz izine ayrıldım temmuz 13 ekadar oğluma kendim bakacağım.Sonra nasıl olacak şimdiden düşünmeye başladım .benim işim sabah 8 akşam 5 ama belli de olmuyor bazen gecelere kadar sarkıyor hafta sonu 1 gün izin .Anlıcanız işe başlayınca baya bi zorluk beni bekliyor .Hepimize kolay gelsin.

kesinlikle iyi tarafı benim kızıma kayınvalidem bakıo ve gerçekden ii bakıo gerçi bnm pek aram yok kendisiyle ama hakkını yiyemem.

kesinlikle iyi tarafı benim kızıma kayınvalidem bakıo ve gerçekden ii bakıo gerçi bnm pek aram yok kendisiyle ama hakkını yiyemem.

Bence çok şanslısın.Ben işe başlayınca bakacak kimsemiz yok.O sebebten bakıcı arayışına gireceğiz.Fiyatlarda çok uçuk Sabah gelip akşam gideceği için 700-800 diyorlar.Yani bizi zorlu bir yol bekliyor.ne olursa olsun bence kayınvaldenin hakkını yememek lazım .Bizimkiler gelmiyorlar bile kızının çocukları daha önemli.

bakıcı durumu söz konusu olsaydı çalışmazdım heralde çünkü bnm çevremde parayla çocuk bakacak kimse yok bi yabancıya da güvenemezdim heralde.ama benim annem çok bakmak istiodu kaynana olaylar kavgalar o baktırttı yani.

Back