• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Çalışan anneler ek besinleri kim hazırlıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MARYLIN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
1.481
0
116
İstanbul
kızlar sorum şöyle 6.ayda ek besinlere geçicem ama işe başlamış olucam ek besinleri yani çorbayı yoğurdu muhallebiyi geceden hazırlasam dolaba koysam ertesi gün bakıcısı yedirse olurmu sizce yoksa yemeden öncemi hazırlanıyor daha çok kendim hazırlamak istiyorum böylesi daha çok içime sinecek ama bu seferde vitamini kaybolurmu yada buzdolabında beklemesinde bir sakınca olurmu diye endişeleniyorum çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz yardım lütfen

aynı soruyu ben de soracaktım. cevapları sabırsızlıkla bekliyorum

kahvaltısını sabah kalktığımda hazırlıyordum ben,çorbasını da geceden,o şekilde bırakıyordum.

yogurdunu kendım yapıyorum ılk zamanlar kucuk kavonoza gunluk yapıyordum ama sımdı ıkı veya uc gunluk yapıyorum dolapta hazır oluyor

muhallebıyı sadece aksamları verdıgım ıcın yıne kendım hazırlıyorum
gerıye corba ve meyve puresı kalıyor

annem ogunluk olarak oglum ıcın aldıgım mama tavasında yapıyor corbasını
ama anneme degılde bakıcıya bırakacak olsaydım sabah yarım saat erken kalkar corbasını yapar oglene hazır bekletırdım

ama meyve puresı beklemez en azından taze meyveden yapılanı 10 dk ıcınde tuketılmesı gerektıgınden meyvelerın temızlıgını yapar hazırlar cam rendeden gecırerek vermesını ısterdım

sonucta bakıcı da hıjyene ve beslenme programına dıkkat edecek kapasıtededır sanırım

şuan tatil fakat okullar açıldımı annem bakmaya devam edicek ben şöyle yapıyorum ..sabnah uyanı hemen giyiniyorum :)) kahvaltısını hazırlıyorum zatwn oğlumda genelde uyanmıs oluyo annem bebeğe onu yedirirken bir yandan çorbasını yapıyorum,zaten dolapta günlük yoğurdu hazır bir öğünde muhallebi veya kaşık maması onlar zaten hemen hazır suyla olduğu için sorun yok zaten eve dönmüş oluyorum genelde ben gelene kadar kahvaltı dahil 3 ana öğün birde yoğurt yemiş oluyo

Back