• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çalışan anneler bebeklerinizin yemeklerini kim yapıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
ben sabah bakıcıya götürürken suyuna, ıhlamuruna kadar kendim hazırlıyorum. meyvelerini veriyorum, bakıcımız hazırlıyor. çorsasını da yapıp koyuyorum. yalnız şöyle bir durum var sabah o telaşede çorba yapamıyorum, hem yetiştiremem. ben de akşamdan yapıyorum, yeni pişince de mutlaka yediriyorum. ertesi güne de o çorbayı koyuyorum.
sizler nasıl yapıyorsunuz?

ben sabah bakıcıya götürürken suyuna, ıhlamuruna kadar kendim hazırlıyorum. meyvelerini veriyorum, bakıcımız hazırlıyor. çorsasını da yapıp koyuyorum. yalnız şöyle bir durum var sabah o telaşede çorba yapamıyorum, hem yetiştiremem. ben de akşamdan yapıyorum, yeni pişince de mutlaka yediriyorum. ertesi güne de o çorbayı koyuyorum.

Canım benim kayınvaldem bakıyordu kızıma. Ben altıncı ayından itibaren her gün o gün ne yiyecekse kendim sabah erkenden hazırlıyordum. Altıncı ayına gelmedende her gün sabah kendi sütümü sağıp bırakıyordum.

bu konuda bende çok tereddütlüyüm şimdi benim yaptıklarıma alıştı.dün bakıcıyla anlaştım hayırlısıyla.bakmaya başlayınca ben yaparım dedi bakalım bi kaçgün deneriz yemezse ben hazırlamaya devam ederim heralde zor olacak ama...benimki kahvaltıyı saat 7 de yapıyor öyle alıştı.işe başlayınca aynı saatte verebilirmiyim bilmiyorum verirsem ben aç kalırım kesin.bakalım daha neler olacak...

ben henüz işe başlamadım.asyaya kayınvalidem bakacak ama ben zaten öğleciyim yemeklerini hazırlayıp gitcem hiç değilse ne yaptı ne yedirdi diye aklım evde kalmaz.

canım ben evde oldugum ıcın corbayı günlük veriyorum ama bizim dr bır corbayı 2 gün verebilirsin demişti buzdolabında saklayıp sorun olmaz sanırım

benim annem bakıyor.herşeyini annem yapıyor ben sadece bugün şunları yedi diyor gerisini o hallediyor.iyiki annem yanımda:)

benim oğluma da kayınvalidem bakıyor,sağolsun bana sormadan çocuğuma bişi vermez,biz anne sütü+mama veriyoruz,söylediğim ölçülerde mamasını verir,çokta iyi bakar..

benim oğluşuma anneciğim bakıyor. 9 aylık olduğu için bal hariç herşey yediriyoruz. iyiki var canım annem. bakıcıya bıraksam bu kadar rahat olamazdım sanırım.

Back