Çalışan anne ilkokula başlayacak çocuk sorunu

Çok alakasız olacak ama şu an düşününce bu durum sizi üzüyor mu. Yani her gün çıkıp iş yerine gittiğini falan düşününce ne hissediyorsunuz. Benim bebeğim için henüz çok erken ama yazınızı görünce bi an 5 sene sonra biz de böyle olacağız muhtemelen dedim çalışan anne olmak çok zormuş. Şimdiden kaygılandım

Benimde annem babam çalışıyordu. Okul çıkışı ben annemin iş yerine gidiyordum. Servis vardı. 4. Sınıftan itibarinde eve gelmeye başladım tek başıma kalıyordum evde

Yeğenim sabahçıydı, etütün servisiyle etüt merkezine gidiyordu, 18:30’da da anne babası etütten alıyordu.

Oysa ki kendimden bahsedip sonraki paragrafta konu sahibine gelince diye başlamış ve öneride bulunmuştum. Okuduğunu anlayamayanlarin turnusolu gibi olmuş mesajım
Oysa ki sadece masum bir soru sormuştum. Çocuğunuzun yaşını bilme ihtimalim olmadığı için konu sahibi ile aynı yaşta olma olasılığını düşünerek. Fakat herseyi kendine tehdit algılayan ve dijital ortamlarda stresini atmaya çalışan birine denk geldik bugün de demek ki. Yapacak bisey yok, canın sagol sun bacım. Bana laf sokarak kendini iyi hissettiysen ne mutlu sana. Umarım gerçek hayatında da güzellikler yaşarsın da kendini iyi hissetmek için böyle şeylere gerek duymazsın.

Annemin calisiyor olması mi? Hayir uzmuyordu, ama en yakin arkadaşımın annesi ev hanimiydi, ona oykundugum zamanlarim olmustu.

Annemin calisiyor olması mi? Hayir uzmuyordu, ama en yakin arkadaşımın annesi ev hanimiydi, ona oykundugum zamanlarim olmustu.
Yok annenizin çalışmasını değil okul çıkışı iş yerinde akşama kadar beklemeyi kastetmiştim. Bu aralar biraz fazla duygusalım sanırım

Çok sevindim. Benim yeğenim de sürekli annesinin iş yerine gitmek istiyordu bu aralar bakıcı arayışındayım da biraz ayrılık kaygısı yaşıyorum
Ahhahahs benim buyuk krese gidiyor, hasta olmayip da gidebildigi gunlerde bende ayrilik kaygisini dibine kadar yasiyorum.

Şirketten bir arkadaş aynı durumdaydı, bakıcı ki 2-3 saatlik, 20.000 civarı istemiş iş yapmam falan demiş. Servis fiyatlarını bilmiyorum. Kadın da çalıştığımdan fazla masraf çıkıyor işten ayrıldı ne yazık ki.
Başka bir arkadaşım aynı durumu yaşadı eşinden ayrı 2 çocuğu var özel sektörde çalışıyor. O zorunlu özel okula yazdırdı ve şirketten 1 saat erken çıkıyor buna rağmen.

Aklıma şu geldi yöneticilerinizle görüşüp mesai çıkış saatinizi 1-2 saat erkene çekip maaşınızdan bu oranda kesinti yapılması hakkında anlaşabilirsiniz. Zor durumda olduğunuz için bir ihtimal kabul edebilirler.

Oğlum okula başladığı zaman ben etüt merkezi ile anlaştım sabah etüte kendim bırakıyordum öğle yemeğini yiyordu ödevleri varsa etütte yapıyorlardı servis ile okula bırakıyorlardı aksam da okul çıkışı kendim gidip alıyordum geç kalan velilerin çocuklarını etütten biri geliyordu alıyordu aileler etütten alıyordu .Ben yakın olsun diye okul yakınındaki etüt ile anlaşmıştım . hatta çalıştığım için ilk okul kaydımız tam zamanlı bir okula çıkmıştı nakil aldırmıştım çünkü okul saat 9 da başlıyordu zor olur diye ama şimdi sanırım okullar geneli tam güne dönüyor . Sizin için en mantıklısı etüt merkezi hem aksam ödev sorunları kalmıyor etüt merkezinde ödevleri yapılıyor ders çalışılıyor filan verimli oluyor ben memnun kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…