- 3 Ağustos 2024
- 383
- 1.022
- 31
Çok alakasız olacak ama şu an düşününce bu durum sizi üzüyor mu. Yani her gün çıkıp iş yerine gittiğini falan düşününce ne hissediyorsunuz. Benim bebeğim için henüz çok erken ama yazınızı görünce bi an 5 sene sonra biz de böyle olacağız muhtemelen dedimAnnem babam memurdu, ilkokulum bitene dek annemin is yerine 2 adim mesafedeki bi okulda okudum. Her zaman sabahci oldum, annemle okula gelirdim, okul çıkışı annem veya is arkadaslarindan biri beni alir isyerine getirirdi, aksam mesai bitene dek isyerinde dururdum, odevlerimi falan hep isyerindeyken yapardim.
Su anda da yanlis bilmiyorsam devlet memurlari is adreslerini gösterip ona gore devlet okulu ayarlayabiliyor.
Sizde esinizin isyerini adres gosterin, cocugunuzu sabahci yazdirin, ogleden sonra isyerine gelsin, aksam babasiyla eve doner.
Benimde annem babam çalışıyordu. Okul çıkışı ben annemin iş yerine gidiyordum. Servis vardı. 4. Sınıftan itibarinde eve gelmeye başladım tek başıma kalıyordum evdeKızlar merhaba, çocuğum tüm gün anaokuluna gidiyor. 17:30 da alabiliyoruz zar zor da olsa yetişiyoruz babasıyla. Eşim memur ben özel sektör. Anaokulu tüm gün ama ilkokulda ne yapacağımızı şaşırdık… yarım gün veya tüm gün olduğunda çocuğunuzu ne yapıyorsunuz? Benimle aynı şartlarda çalışanlar cevaplayabilir mi?
- İstanbuldayız ve kimsemiz yok.
- bakıcıya verecek kadar maaş almıyoruz
- devlet okulundan başka okula yazdıramayız benim maaşımdan daha yüksek özel okul masrafı. Bize düşen okulun çıkışı 14:40 mış
- 5 yıl kariyerimi çocuğu için yok saymış ve yeniden iş hayatına atılmış bir anneyim. Yeniden aynı işsizliği yaşamak istemiyorum. İstanbul Beylikdüzünde yaşıyoruz. Uygun ve iyi özel okullar mı bilmiyorum bilen varsa yazabilir ama bütçemize uyar mı sanmam.
Oysa ki kendimden bahsedip sonraki paragrafta konu sahibine gelince diye başlamış ve öneride bulunmuştum. Okuduğunu anlayamayanlarin turnusolu gibi olmuş mesajım1. Sınıf çocuğu tek başına minibüse mi bincek
Oysa ki sadece masum bir soru sormuştum. Çocuğunuzun yaşını bilme ihtimalim olmadığı için konu sahibi ile aynı yaşta olma olasılığını düşünerek. Fakat herseyi kendine tehdit algılayan ve dijital ortamlarda stresini atmaya çalışan birine denk geldik bugün de demek ki. Yapacak bisey yok, canın sagol sun bacım. Bana laf sokarak kendini iyi hissettiysen ne mutlu sana. Umarım gerçek hayatında da güzellikler yaşarsın da kendini iyi hissetmek için böyle şeylere gerek duymazsın.Oysa ki kendimden bahsedip sonraki paragrafta konu sahibine gelince diye başlamış ve öneride bulunmuştum. Okuduğunu anlayamayanlarin turnusolu gibi olmuş mesajım
Çok alakasız olacak ama şu an düşününce bu durum sizi üzüyor mu. Yani her gün çıkıp iş yerine gittiğini falan düşününce ne hissediyorsunuz. Benim bebeğim için henüz çok erken ama yazınızı görünce bi an 5 sene sonra biz de böyle olacağız muhtemelen dedimçalışan anne olmak çok zormuş. Şimdiden kaygılandım
Yok annenizin çalışmasını değil okul çıkışı iş yerinde akşama kadar beklemeyi kastetmiştim. Bu aralar biraz fazla duygusalım sanırımAnnemin calisiyor olması mi? Hayir uzmuyordu, ama en yakin arkadaşımın annesi ev hanimiydi, ona oykundugum zamanlarim olmustu.
Yok annenizin çalışmasını değil okul çıkışı iş yerinde akşama kadar beklemeyi kastetmiştim. Bu aralar biraz fazla duygusalım sanırım
Çok sevindim. Benim yeğenim de sürekli annesinin iş yerine gitmek istiyorduYoo ben cok eğleniyordum
Ahhahahs benim buyuk krese gidiyor, hasta olmayip da gidebildigi gunlerde bende ayrilik kaygisini dibine kadar yasiyorum.Çok sevindim. Benim yeğenim de sürekli annesinin iş yerine gitmek istiyordubu aralar bakıcı arayışındayım da biraz ayrılık kaygısı yaşıyorum
Ayy gelin sarılalım o zamanAhhahahs benim buyuk krese gidiyor, hasta olmayip da gidebildigi gunlerde bende ayrilik kaygisini dibine kadar yasiyorum.
yorsunuz? Benimle aynı şartlarda çalışanlar cevaplayabilir mi?
- İstanbuldayız ve kimsemiz yok.
- bakıcıya verecek kadar maaş almıyoruz
- devlet okulundan başka okula yazdıramayız benim maaşımdan daha yüksek özel okul masrafı. Bize düşen okulun çıkışı 14:40 mış
- 5 yıl kariyerimi çocuğu için yok saymış ve yeniden iş hayatına atılmış bir anneyim. Yeniden aynı işsizliği yaşamak istemiyorum. İstanbul Beylikdüzünde yaşıyoruz. Uygun ve iyi özel okullar mı bilmiyorum bilen varsa yazabilir ama bütçemize uyar mı sanmam.