• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan anne bebeklerinin beslenmesi

keriman.kar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
45
0
86
Samsun
kızlar ben yeni işe başlayacağım.kızım 4,5 aylık.sütümü sağıp bırakmak istiyorum.ama ne zaman sağmam gerektiğini bilmiyorum.iş saatlerinde ne yapıyorsunuz tecrübeli annelerin fikirlerini bekliyorum...

Benimde çalışmaya başladığımda bebişim 2.5 aylık olacak inşallah.Tecrübeli çalışan anneler yardımcı olursa çok iyi olur.

cnm 3 satte bir sağ ve her göğsü süt gelsin gelmesin 10 ar dk sağ.Yoksa kısa bir süre içinde sütünün yavaşlayarak kesildiğini görürsün.

Merhaba
Bende bebeğim 6.5 aylıkken işe başladım. Başlamadan 15 gün önce evde bir kez sağmaya başladım. Stok yaptım biraz. Sonra iş yerinde 3 kez sağdım. Yalnız ben 8 saat çalışıyordum. Örneğin siz evden çıkmadan emzirin. Sabah 8 de emmiş olsa 11 gibi sağın. 14:00 gibi bir daha sağın. Ve birde çıkmadan önce sağın. Ama sağdığınızda hiç süt kalmamalı göğüslerinizde. Zaman tutmayın bitene kdr sağın yani. Ki beyin tekrar süt üretim komutunu iletsin vücuda. Eve gidince de emzirirsiniz.
Bol su, bol dinlenme ve yüksek moral süt formülüdür.
Bu üçünü aksatmayın. Bol sütlü günler dilerim.

Back