E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Güzel anne adayları bebeğinizin doktor kontrolü için ay içinde izin almanız patronunuzla aranızda sorun yaratıyormu? Benim bir kez oldu doktor kontrolü değildi kendimi rahatsız hissetdim ve akşam üzeri saat 15:00 gibi izin istedim ve aramızda sorun çıktı çok sinir oldumklava:sizlerdede böyle sorunlar yaşayan oluyormu normalde periyodlar halinde gebelik boyunca izin alınabilir diye biliyorum
Güzel anne adayları bebeğinizin doktor kontrolü için ay içinde izin almanız patronunuzla aranızda sorun yaratıyormu? Benim bir kez oldu doktor kontrolü değildi kendimi rahatsız hissetdim ve akşam üzeri saat 15:00 gibi izin istedim ve aramızda sorun çıktı çok sinir oldumklava:sizlerdede böyle sorunlar yaşayan oluyormu normalde periyodlar halinde gebelik boyunca izin alınabilir diye biliyorum
off offf bu konuda en dertli benimdir kesin... Müdürle sürekli atışma içerisindeyiz... Riskli bir gebelik dönemi yaşadığımı biiyor.Bana git çocuğu aldır hiçbişeyi riske atma diyor... Ne kadar basit geliyor millete yaaa.. Cuma günü amniyosenteze giriyorum. 1 hafta istirahat etmem gerekiyor. ama ben pazartesi tekrar iş başı yapıcam... Ben onu bunu bilmem, hamileyken bağlı olduğun kimse olmucak, ya memur olacaksın yada ev hanımı...
yok artık ... sen o haldeyken soruyolar birde hayret bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?