Çalınan bebek bulundu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
19/11/2015 12:43
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Çanakkale'yi ayağa kaldıran olay, bugün saat 10.30 sıralarında, Çanakkale Devlet Hastanesi Bahattin ve Huriye Demircioğlu ek binasında meydana geldi. Fatma Bozkurt, dün saat 09.00'da biri kız diğeri erkek ikiz bebek dünyaya getirdi. Yeni Doğan Servisi'nde yatan bebeklerden erkek olanı, iddiaya göre servise gelen beyaz önlüklü, 1.70 boyunda, 25 yaşlarındaki esmer bir kadın tarafından Kulak Buran Boğaz Servisi'ne işitme testi için götürüleceği söylenerek alındı. Yanında bir başka kadınla hastaneden çıktığı belirtilen kadın, bebekle birlikte ortadan kayboldu.

Yetkililerin ihbarı üzerine polis hastaneye geldi. Hastanenin ve çevresinin güvenlik kameraları incelenmeye başlanırken, hastanenin ek binasında güvenlik kamerası olmadığı öne sürüldü.

Kenti alarma geçiren bebek hırsızlığı üzerine kentin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturuldu. Şehirler arası yolcu otobüsleri başta olmak üzere araçlar aranmaya başlandı.

TAKSİYE BİNMİŞLER

Polis ekiplerince durdurulan bir taksinin şoförü Hüseyin Teskin'in, "Birinin yüzü kapalı iki kadın hastaneden çıkıp taksime bindi. İnönü Caddesi önündeki devlet hastanesine doğru gideceklerini söylediler. 9 lira tuttu. Orada indirdim, döndüm" demesi üzerine bu bölgede de aramalar yoğunlaştırıldı.

VE MUTLU SON

Polisin yoğun çabaları sonucu, Çanakkale Devlet Hastanesi'nde dün dünyaya gelen ve Yeni Doğan Servisi'nden kaçırıldığı iddia edilen bebeğin bulunduğu bildirildi.
DHA/Burak GEZEN- Mustafa SUİÇMEZ
http://www.radikal.com.tr/turkiye/canakkalede-hastaneden-bebek-calindi-1475651

Çok şükür
Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin

Çokk şükürrrr..

tüh evimin yanı, keşke evde olaydım severim ekşını :)
çok şükür bulunmuş, anne kim bilir nasıl üzülmüştür

Sanki benim lokum kaçırılmış gibi hissettim. Allah korusun. Düşünmesi bile içimi titretti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…