- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Akşam ki bölümü izleyenler muhakkak vardır.
Kamran son sahnede ne yaptı ben onu anlayamadım pek.
Anlatabilecek olan var mı?
Şimdi hani Feride Kamran'a not gönderdi saat 2 de Çamlıca'da diye. Kamran da Feride'nin birkaç sınıf arkadaşına randevu verdi mahsus oraya gitsinler diye. Feride gitti bekledi bekledi Kamran yok tam dönüyordu ki kızlar saç saça kavga ediyordu ayır bana randevu verdi yok bana diye. Bunları gördü alkışladı Feride bu arada Kamran güller filan aldı biz sandık ki Feride'ye gidiyor ama Neriman'a gitti pisNeriman'a dedi ki bi oyun oynadım Feride'ye, Feride arkadaşlarına Kamran tarafından aldatıldım diyecek ve oyunu bitirecek ve asla bir daha oyun oynamaya cesaret edemicek dedi çünkü herkes duyacak zaten Kamran'ın başkasına da randevu verdini. Sonra Feride giderken Selim geldi elinde rüzgar gülü vardı. Hani Kamran'ın kardeşi Selim'e de not yazdırdı ya Feride çağırıyormuş gibi ağabeyiyle görsünde Feride'den vazgeçsin diye. Feride Selim'i görünce gülümsedi ona sanırım inadına Selim ile görüşecek tabii Kamran'ın kardeşinin planı ters tepti.
keçi dedin yaa ben 4 yaşındayken zonguldakta bir köyde keçiyle didişmişim keçi beni ben keçiyi kovalamışım düşün keçiyle bile inatlaşmışım ben oyundan vazgeçmemişim fotoğraflarım bile var hala anlatırlar
Ben düzelebileceğimi sanmıyorum ya.
Birisi bana şunu şöyle yap,yaptığın şekil doğru değil dese gıcık oluyorum.
İlla bildiğimi yapmam lazım. Yoksa olmaz.
Babam hep der 'Ne geliyorsa başına şu inadından geliyor' diye.
Fallara inanmayız ama bir misafir geldiğinde ya da gittiğimizde fal bakmayı bilen varsa annem babam fincanı devirir,baktırırlar öylesine.
Neredeyse her baktırdıklarında abartısız keçi çıkar.
Bundan ala keçi mi var deyip beni gösterirler.
Ne yapalım ben de böyle olmuşum.
Canım ne güzel ya Allah hep mutlu etsin sizi.
Kitabın sonunu çok sevmemiştim.:84:
Sen bildiğimiz insanlara yaka silktiren biriymişsin onu anladım.
Kamran'ın babası acaba veba mı oldu gerçekten öksürüyor filan ama. Sütçüye yazık oldu kız da nasıl bekliyor sütçü bugünde gelmedi diye ben tanımadım baştan ama sonradan anladım. Belki de değildir adam veba ya belirtileri öyle anlamıştır kitapta veba oluyor muydu acaba hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu kitabı okuyalı inşallah değildir. Adamı muhteşem yüzyılda hiç sevmezdim burada çok sevdim. Sanırım Kamran Selim'i kıskanacak Feride'yi sevdiğini anlayacak ve uyaracak Selim'i. Selim'de şu ölüm olayının yanlış anlama olduğunu söylesin artık ama. O zaman korse var mıymış bu arada ya öyle bir kavram yani demek ki varmışş.
keçi dedin yaa ben 4 yaşındayken zonguldakta bir köyde keçiyle didişmişim keçi beni ben keçiyi kovalamışım düşün keçiyle bile inatlaşmışım ben oyundan vazgeçmemişim fotoğraflarım bile var hala anlatırlar
maalesef ben insanlara yaka silktiren ama sonrasında meleğe dönüşen hattaha öyle ki bak giz ne güzel ne akıllı bir kız oldu nidalarıyla kıskandıran bir kız olmuşum, bu durumumu yediremeyen dostlaırm oldu sokakları bıraktım diyorum birden ev kızı kitapkurdu ibşi oluverdim lise dönemim öyledir ağlak ve hassas
oyyyy senin inat konusunda benden aşağı kalır yanın yokmuş o yüzden ferideyi görünce inat uğruna aşkından vazgeçmesi herkes kendinden birşeyler buluyor demek
Evet ya o ölen adam sütçüymüş,ben de sonradan anladım. Zavallı kız bekliyor gelecek diye.
Sütçü vebadan ölmüş ve her yeri yara bere içindeydi.
Kamran'ın babası ne anlamadım ben de.
Kitapta olmuyordu böyle bir şey enişteye diye hatırlıyorum.
Yerde yığılı görünce öldü mü acaba diye düşündüm ama adam 3. rolde hemen ölmez.
Selim'i bence de kıskanacak Kamran. Ohh iyi olsun ona.
Kitapta Kamran'ı hasta bir kadın seviyordu,hatta düğünlerinden birkaç gece evvel kadın Feride'yle konuşmuştu ve Feride o yüzden evden kaçmıştı.
Sanırım o kadın Süreyya. Yani Selim'in Feride sandığı kadın.
Zaten kitabın sonunda kadın ölüyordu ama Kamran'la bir çocukları olmuş oluyordu.
Kİtabı okuyalı uzun zaman oldu :) bazı yerlerini unuttum kitapta selim karakteri yoktu diye biliyorum yoksa varmıydı acaba ? Kamran dizideki süreyya ile evlenir eğer kitaba sadık kalırlarsa kitaptada onunla evleniyordu ismide süreyya diye geçiyordu heralde öyle hatırlıyorum. Çocugu oluyormuydu ben olmuyor diye hatırlıyorum
Kİtabı okuyalı uzun zaman oldu :) bazı yerlerini unuttum kitapta selim karakteri yoktu diye biliyorum yoksa varmıydı acaba ? Kamran dizideki süreyya ile evlenir eğer kitaba sadık kalırlarsa kitaptada onunla evleniyordu ismide süreyya diye geçiyordu heralde öyle hatırlıyorum. Çocugu oluyormuydu ben olmuyor diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?