Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o değilde feridenin babası bizim ayaz paşaymış ya.
adam sakallarını kesince yüzü gözü açılmış megersem sen güzel bir adammışsın paşa sakallardan görünmüyormuş.
ben kitabı okumadığım için karşılaştıramıyorum. bu haliyle beğendim diziyi.
ama okuduğum eleştiriler genelde kamuranın sarışın olmaması yönünde.
ancak dizi yapımcısı doğal olarak reytingi yüksek oyuncu istiyor..
dönem dizisi sonuçta ve oldukça maliyetli yatırımının karşlığını almak istiyor.
burak özçivitte gayet reytingli bir oyuncu seçilmesi doğal.
ha okan yalabıkta olabilirmiş oda reytingi olan bir oyuncu bence hemde sarışın :)
Kitabını 1 değil 2 defa okumuştum,çünkü çok beğenmiştim.
Dizisinin çıkacağını duyunca çok sevinmiştim.
İlk bölümünü 3 defa izledim.
Akşam da izledim 2. bölümü.
Çok sıkı takipteyim.
kitabı en sevdiklerim arasındadır, çalıkuşunu hep kendime benzetmiştim erkek gibiydim taki liseye kadar, bütün herkesi reddediyordum evlenmiyecem diye herşeyi yapmak hak geliyordu hani hovarda bir kızdım hayatıma erkek almazdım asla kimsenin boyundurluğu altına girmez sevgilisi olanlara imrenirdim
sonra duruldum ama 20 yaşıma kadar ciddi kitaptaki feride gibiydim ağaçlardan inmezdim sonra birden narin bir kız oldum arıdan çiçekten böcekten herşeyden nem kapar oldum ve aşkım hayatıma girdi birini sevmek denilen güzel duyguyu anladım
o yüzden ferideyi izlerken kendimi görüyorum , minikken ilerde evlencen gel bişeyler yap çeyizine diyen büyüklerime aynı davranışları sergilerdim başınıza bela kalıcam derdim bu kadar kendimi göreceğim bir dizi olamaz, çocukluğum çok mükemmeldi sınırsız yaşama alanım özgürlüğüm ve yaramazlığım vardı :)
Kitaptaki hayali karakter ama gerçeği de varmış demek ki.
İnsan kendinden bir şeyler bulursa daha da çok severek takip ediyor değil mi?
Ben erkek gibi bir kız olarak yetişmedim ama ilk bölümde Kamran Feride'ye;
'Burnunun dikine gitmesen,inat etmesen,herkese hep bir muhalefet,hep bir baş kaldırış'
gibi şeyler söylemişti.
Benim de bu huylarım çok benziyor.
Annem ve babamla birlikte izliyorduk.
İkisi de bana dönüp 'Bak aynı sen.' demişlerdi.
Bir Canan Tan'ın Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabındaki Aslı karakteriyle karakterimi benzettim.
O da çıksa severek izlerim.
bana nişanlım hemen hergün bir muhalefetsin çok inatsın der hatta inadımı kırmak için çok denemiştir beni yine düzeldim biraz, ama ruh eylemci olunca elden bişey gelmez
aslı karakterinde ise nişnalıma olan aşkı benzetmiştim çünkü onu okurken üniversite yılımızdı kısa bir ayrılık yaşamıştık ve biz üniversite aşkıydık ki nişanlım bana sürekli şiir yazardı, çok güzeldi şiirleri birgbimizin kitaplarına notlar bırakırdı bizde
feride karakterinde kendimi bulmam izlettiriyor belkide, ben insanların aman alllahım şeytandı melek oldu dedikleri bir kızdım canım yapmadığım şey kalmamıştır çocuklukta, yüz kişinin arasından yaramazlıkla sıyrılırdım, futbol oynardım düşün tırsık biri değildim ama ne olduysa lise yıllarınd ayaptıklarımdan utandım içime döndüm çok komikti insanlardan utanıyordum çünkü ya muhakak birni pataklamışımdır yada delirtmişimdir diye :)