evet, bana ait diyorum
Rüyanda Görürsen Uyanma...
Hayatımın yası Solan mevsimim.
İçimdeki mıh. Kalbimdeki har
Adağımdır ağaran saçlarım, senindir al.
Bu bendeki kağıt kesiği
Bu bendeki gün batımı
Açamayan çiçek
Küskün çocuklar
Ve göğün bütün yağmurları hatırandır, al.
Şimdi yetim bir dünyadır, denizini özleyen martılar
Kök saldım yokluğuna. Beni ancak bir ağaç anlar. -Hasretle nasıl başa çıkar ağaçlar?..
Ya denizler, nasıl ağlar?..
Ah bu bendeki sonbahar
Bu bendeki kırık dal kanımda solan kırmızı, kirpiklerimde kar, hasretindir yar
Hiç olmazsa rüyalarımda sar
bunu ben yazdim ....ve kullanmislar, iyi de etmisler, begenilmis olmasi mutlu etti beni.
peki senin yazın nasıl geçti onların eline?bi yerde falan mı yazıyordun? biraz açsan konuyu merak ettik... güzel yazı
tabi, bikac sene once yine burda , KK da paylasmistim.ama Allah biliyorya, ustunde durmadim gercekten kullanirlar diye....diziyi izleyince
Aaaaa burdan mı araklamışlar...izin aldılar mı senden?sanmıyorum.
.gelişigüzel birinin üretimini kullanmaları şık değil ama...
hatirladigim kadariyla ismimi yazabileceklerini soylemislerdi.....fakat ben bunu gerek duymadim, aslinda cok ciddiye almamistim, iznim var ....ve inanirmisin sadece bu siirle kalsa iyiolsun, ben memnunum.
canım,senin emeğinin senin adınla anılması doğru bence..bu tür çalışmaların varmı ki senin? tebrikler:13:
dün akşam kamuran şiirsel bişeyler okudu, o da çok hoştu, kamuranın sesi okuyuşu da hoştu ama
evet, bana ait diyorum
Rüyanda Görürsen Uyanma...
Hayatımın yası Solan mevsimim.
İçimdeki mıh. Kalbimdeki har
Adağımdır ağaran saçlarım, senindir al.
Bu bendeki kağıt kesiği
Bu bendeki gün batımı
Açamayan çiçek
Küskün çocuklar
Ve göğün bütün yağmurları hatırandır, al.
Şimdi yetim bir dünyadır, denizini özleyen martılar
Kök saldım yokluğuna. Beni ancak bir ağaç anlar. -Hasretle nasıl başa çıkar ağaçlar?..
Ya denizler, nasıl ağlar?..
Ah bu bendeki sonbahar
Bu bendeki kırık dal kanımda solan kırmızı, kirpiklerimde kar, hasretindir yar
Hiç olmazsa rüyalarımda sar
bunu ben yazdim ....ve kullanmislar, iyi de etmisler, begenilmis olmasi mutlu etti beni.
valla ozaman yüreginize saglik çok güzel yazmissiniz
cok tsk.ederim
Madem bu kadar güzel bir yetenegin var patentini koyup satsana arkadasim, emegini öylesine verme :26:
dimi? bilemedim canim . gercekten ciddiye almamistim, bide diyorumki ; ama kullanin haaa :)
insallah bi dahaki sefere, ona bakarsan o diger siirler ves. varya, evlilik teklifi falan, onlarda klavyemden cikma. inan hiccc hayata gecireceklerini ummuyordum, olsun.
kismet ..sessizliginde ayri bir guzelligi var diyeyim,geceyim
dimi? bilemedim canim . gercekten ciddiye almamistim, bide diyorumki ; ama kullanin haaa :)
insallah bi dahaki sefere, ona bakarsan o diger siirler ves. varya, evlilik teklifi falan, onlarda klavyemden cikma. inan hiccc hayata gecireceklerini ummuyordum, olsun.
kismet ..sessizliginde ayri bir guzelligi var diyeyim,geceyim
hangi evlenme teklifi sana ait?
kamuranın eve ekmek getiririm baba olurum sözleri mi?
sahi senin işin edebiyatla ilgilimi? ne işle meşgulsun?..sen söyledikçe konu ilginçleşiyor merakımız artıyor kusura bakma
aramızda kalsın da çok sıcak bir dizi, çok şekerler..kurgusu sana ait demek. sen dizi ,sanat yönetmenliği vs. sektöründe misin yoksa yaaaa?
sana nasıl ulaşılıyor peki..ay sordukça sorasım geliyor amaaaa
gurur verici birsey ve seni mutlu ediyorsa sen bilirsin ne diyim
evet...
eğer bana evet dersen baştan aşağıya mutluluk olurum. bırakırım şairliği, şairlik zaten mutsuz adam işi. senden ala şiir mi var? senin yüzünden ala? eğer bana evet dersen; duvar ustası olurum. evimizin duvarını yaparım. hanımeli yetitşiririm, en sevdiğinden..
eğer bana evet dersen yeni yeni icatlar çıkarırım. catıda kus yuvaları yaparım. ama, sen beslersen. eğer bana evet dersen baba olurum. baba olur eve ekmek getiririm."
bana ait, napayim cok afilli sozler degil kanimca, ustunde durmadim , ama haklarini yemiyeyim sordular, isminizi kullanalim diye....bilemedim iste
ben memurum, uzun zaman aktif degildim KK da, onceleri biseyler yazisiyorduk burda arkadas listemdekilerle, ben icimden gecenleri dökebiliyorum yaziya, demekki begenildi ...seviniyorum yaburdan aldilar kizlar,,,,ben o sektörle irtibat halinde degilim.
[video=youtube;1ZgZpejKdig]http://www.youtube.com/watch?v=1ZgZpejKdig&feature=share[/video]
arkadaşım delimisin, afilli değil ne demek, kalbimizden vurdu bu sözler bizi..
hele ki sözler kamuranın güzel sesinden ferideye gidince..
bence git kendini tanıt,üzerinde dur konunun..
valla süpersin[/QUOT
cok ama cokkk tsk. ederim, ayrica biraz kurgusundada payim var calikusunun. Mesela kamranin Burak ozcivit olmasi , Fahriyenin Feride, ciddiye alinmak super tabi, oyle aklimdan gecenleri yazip, resmen dizide oynadiklarini goruyorum
Sevdiğimi söylemezsen sevme derdi beni boğar" demiş Yunus. Seni seviyorum taa develer tellal değil iken, sanki bu dünyaya gelirken bu aşk için Allah’a söz vermişim gibi, Kalu Belâdan beri işte böyle seviyorum
(o yunusu inanin uydurdum, herkes Yunus emreye yordu, biraz oyle olsun istedim diyebilirim, fakat herkez yunus olabilir dimi?)
[video=youtube;1ZgZpejKdig]http://www.youtube.com/watch?v=1ZgZpejKdig&feature=share[/video]
arkadaşım delimisin, afilli değil ne demek, kalbimizden vurdu bu sözler bizi..
hele ki sözler kamuranın güzel sesinden ferideye gidince..
bence git kendini tanıt,üzerinde dur konunun..
valla süpersin[/QUOT
cok ama cokkk tsk. ederim, ayrica biraz kurgusundada payim var calikusunun. Mesela kamranin Burak ozcivit olmasi , Fahriyenin Feride, ciddiye alinmak super tabi, oyle aklimdan gecenleri yazip, resmen dizide oynadiklarini goruyorum
Sevdiğimi söylemezsen sevme derdi beni boğar" demiş Yunus. Seni seviyorum taa develer tellal değil iken, sanki bu dünyaya gelirken bu aşk için Allaha söz vermişim gibi, Kalu Belâdan beri işte böyle seviyorum
(o yunusu inanin uydurdum, herkes Yunus emreye yordu, biraz oyle olsun istedim diyebilirim, fakat herkez yunus olabilir dimi?)
iyi de senin bu yapımlarla bağlantın nasıl kuruluyor? tanıdık mı eş dost mu ?senin fikirlerini nasıl ulaştırıyorsun ki?
iyi de senin bu yapımlarla bağlantın nasıl kuruluyor? tanıdık mı eş dost mu ?senin fikirlerini nasıl ulaştırıyorsun ki?
ben hic bisey yapmadim okonuda, burdan birileri alip goturdu, yada zaten o sektorden birileri idi, yani ben alin kullanin diye kapilarina gitmedim, KK da, burda fikirlerimi,yazilarimi paylastim, onlar kullandilar gulumama ben onlari ciddi olduklarina pek ihtimal vermedim , simdi goruyorumki gayet ciddi imisler ,,,, opuyorum sizi bacilar , ben kacar
tatli gaci, tatlikedi, cok memnun oldummmm,
ben eve gidiyorum ... gorusuruz hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?