Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
Konular ve mesajlar silinmemektedir. Mesaj sayınız fazla ise belirli bir tarihe kadar mesajalr gözükmekte bu sayıyı arttırabilirim. Buna ek olarak konuyu biri bize özetleye bilir mi ? Geçmişte de başımıza geldi çok meşhur 1 dizi buradan (bir derdim var bölümünden) konuları alıp dizilerde bunu kurguladı. Yasal olarak ne yapabiliriz açıkçası bilemiyorum zira Turkcell gibi Türkiye devi bir şirket bizim adımızı kullanıyor ve elimiz kolumuz bağlı. (yasal sürece taşıdık konuyu)
hiç bilemiyorum neden silinmiş olduğunu,neden silsinler ki ya bi de..burada pek yazı silinmez ..
profil kısmını tıkla, solda panelde yazdığım cevaplar kısmında tüm yazdıklarını okuyabilirsin,baktım ama hiç bişey yok bahsettiğin yazılara dair..
sen şuraya 2 satır muhteşem yuzyıla da bişeyler yazsana, gözümüz gönlümüz şenlensin...
butun yazilarimi okuyupta bulamadinsa, bunda bir bit yenigi oldugunu dusunmem yersiz olmaz . Ben evden denedim acilmadi, simdi tekrar deniyecegim, yalniz benim bahsettigim yazilar oyle bu yila ait degil , cooook oncesine ait, ben zaten bir bucuk yildir aktif degildim ....
ve inanirmisin burda ne yazdimsa muhakkak karsima cikti, watsap ten olsun, facebooktan olsun, TV de olsun ..... sasiriyorum elimde degil. ben ne yazdigimi biliyorum tatlim, eger sen butun yazilarima bakipta bulamadinsa, yapacak bisey yok, silinmis. Ha yonetimden silinmez yazmislar, ama demekki silinebiliniyormus.
şu anda nikita arkadaşımız yok... ama ben söyliyim,
Nikita arkadaşımız geçmişte buradaki yani KK daki topiklere bazı şiirsel sözler yazdığını ve o sözlerin şimdi çalıkuşu dizisinde kullanıldığını söylüyor,
buradan birileri götürdü veya onlar buldular yazılarımı diyor, konu bu?
arkadaşın mesaj geçmişi sayısı arttırılırsa ,ve eski tarihlerde paylaşmışsa bu yazıları, arkadaşın bu iddiası doğrulanmış olur..ayrıca hakkını da arayabilir
zaten bi kaç sayfa geriye giderseniz arkadaşın yazdıklarını ve sıkıntılarını okursununuz,mesajlarında açıkça belirtti zaten sıkıntıyı
[/COLOR]
Siz harikasınız. Çalıkuşu'nda okunan ve en sevdiğim şiir bu. Hatta Twitter hesabımda da paylaşmıştım. :) Yüreğinize sağlık. Yazılarınızı nette paylaşmayın ki böyle karşılıksız kalmasın. İletişime geçin. Şiirlerinizi kullanmak isterlerse karşılığını alarak, verin. Emek var burada. :)
cok tsk. ederim efsacim, ama inan , bileydim gercekten kullanilacagini, daha iyisini yazardim ......sanki onlar bilmiyorlarmi nerden aldiklarini, bence dönebilirler bana, eger vicdan sahipleri iseler. Herkesin begenmek zorunlulugu yok tabi, alicisi var ,elestiricisi var...olabilir. Ama hakkimi yediklerini kendileride biliyorlar.
butun yazilarimi okuyupta bulamadinsa, bunda bir bit yenigi oldugunu dusunmem yersiz olmaz . Ben evden denedim acilmadi, simdi tekrar deniyecegim, yalniz benim bahsettigim yazilar oyle bu yila ait degil , cooook oncesine ait, ben zaten bir bucuk yildir aktif degildim ....
ve inanirmisin burda ne yazdimsa muhakkak karsima cikti, watsap ten olsun, facebooktan olsun, TV de olsun ..... sasiriyorum elimde degil. ben ne yazdigimi biliyorum tatlim, eger sen butun yazilarima bakipta bulamadinsa, yapacak bisey yok, silinmis. Ha yonetimden silinmez yazmislar, ama demekki silinebiliniyormus.
geçmişe dönük mesajlarımız silinmiyor, ama profilimizden arattığımızda son 100 veya 105 adet msj görebiliyoruz..heee hangi topiklere yazdığını bilirsen orada görülür ama, onlar silinmez..yöneticilerle irtibat kurup bunu sağlayabilirsin zaten site sahibi Kazen yukarıda mesajında açıklma yapmış ,geçmi,ş mesaj sayısı arttırabilirim diye ,okumuşsundur..
Bence çok güzel yazmışsınız. Tabi ki de isteler size ulaşabilirlerdi. En azından forumdan size mesaj atarlardı. İletişime geçebilmek için numaranızı falan isterlerdi. Emek veriyorsunuz yazarken, bu sizin yeteneğiniz ve bunu net ortamında paylaşmayın. Böyle karşılığı olmadan kullanılmasın. Bu çok güzel bir yetenek. Bende şiir, kısa yazılar falan yazıyorum. Hatta üniversite hazırlık kitaplarımda bile açıp bakıldığında görülebilir. Ders çalışmaktan sıkıldığımda hemen yazı yazarım. Ama böyle başarılı değil tabi.
geçmişe dönük mesajlarımız silinmiyor, ama profilimizden arattığımızda son 100 veya 105 adet msj görebiliyoruz..heee hangi topiklere yazdığını bilirsen orada görülür ama, onlar silinmez..yöneticilerle irtibat kurup bunu sağlayabilirsin zaten site sahibi Kazen yukarıda mesajında açıklma yapmış ,geçmi,ş mesaj sayısı arttırabilirim diye ,okumuşsundur..
okudum evet, az evvel denedim, tarif ettigin gibi...daha evvelde oyle denemistim zaten, konular aciliyor ,direkt benim yazima ulasilmiyor... aramam epey vakit alacak eger hala ordaysa, size gostermek artik farz oldu tatligaci'cim...
okudum evet, az evvel denedim, tarif ettigin gibi...daha evvelde oyle denemistim zaten, konular aciliyor ,direkt benim yazima ulasilmiyor... aramam epey vakit alacak eger hala ordaysa, size gostermek artik farz oldu tatligaci'cim...
bulursan keyifle okuruz arkadaşım:13:
Aç gözlerini. Kıyamet kıyâm olsun. Ölmek dediğin dirilmeye eş değil mi? Kıyam uyanmaksa, son dediğin o fazladan iki harf mi yani? Âh o iki harf... Âh o yaramaz küçüldükçe büyüyen et... Ruhum yaradanınsa sen al etimi. Etine şifa et. Yeter ki uyan bu kan uykulardan. Uyan ki yaradana şahitlik et. Sevmedim bu denizi, tuzu derimi kavurdu geçti. Sevmedim bu karanlığı gözümün ferini aldı gitti. Sevmedim ben gitmeleri senden, sevmedim kaybetmeyi ben. Sevmedim bu vedayı. Canımdan öte can yanı başımdayken. Aç gözlerini, ziyadır göreceğin ,kamaştırır ....ama geçer.
muhteşeme mi yazdın canım bunu?..çok hoşş..1000 yıl düşünsem ,asla bi araya getiremeyeceğim kelimeler
@ NIKITA
Muhtesemsiiin! Erkekarkadasima romantik olma konusunda ders verebilsn keske,
en son duydugun soz benim sumuklumsun. IYiki bi hastayim
neşeli çocuk işte, ne istiyon bacım, güldürür seni işte
muhteşeme mi yazdın canım bunu?..çok hoşş..1000 yıl düşünsem ,asla bi araya getiremeyeceğim kelimeler
yok tatlim ya... calikusu... (muhtesem nerden cikti yaw? ) Feride okuyor...ilk baslarda okumustu . tamami budur ama ;
aç gözlerini
kıyamet kıyam olsun
ölmek dediğin dirilmeye eş değil mi?
kıyam uyanmaksa son dediğin fazladan iki harf mi yani,
ah o iki harf
ah o yaramaz küçüldükçe büyüyen et
ruhum yaradanınsa sen al etimi
etine şifa et
yeter ki uyan bu kan uykulardan
uyan ki yaradana şahitlik et
sevmedim bu denizi
tuzu derimi kavurdu geçti
sevmedim bu karanlığı
gözümün ferini aldı gitti
sevmedim ben gitmeleri senden
sevmedim kaybetmeyi ben
sevmedim bu vedayı
canımdan öte can yanı başımdayken
aç gözlerini
ziyadır göreceğin
kamaştırır ama geçer
kısacık bir bebek çığlığıdır şimdi hayat
e kolay mı başlamanın yükü
bu ufacık bir omza konmuş
heyhat
o omuz ben olurum istersen
istersen yaren istersen yoldaş
bak!
ettik mi sana iki başlı dev şimdi
bir omuz iki baş
gölgesi serin, kökleri derin mi derin
bir ağaç olduğun o günlerin hatrına
beraber gidelim
küçücük elimin avucunda kaybolduğu
uykunun olmadığı o zamana...
ise geldigim vakit bakabiliyorum foruma, onun disinda evde pek vaktim olmuyor kizlar....begenmeniz gercekten mutlu ediyor, dizide kullanilmasi benim icin ayri bir gurur,sevinc (ayni zamandada kirici)
eger vakti bol biri varsa aranizda, butun yazilarima bakabilirmi? teeee 2011ler 2012ler?
kiz yok, benimde o an aklima gelenler di , ustunde durmadan yazdim, bir tiklamaya baslasan sende bulursun o kelimeleri canim benim
napionuz? iyimisiniz tatligaci?
@ NIKITA
Muhtesemsiiin! Erkekarkadasima romantik olma konusunda ders verebilsn keske,
en son duydugun soz benim sumuklumsun. IYiki bi hastayim
hehhehe, kiz onun icinde gizli bir romantik var ...yoksa ''benim sïmïklümsün'''dermi?
cok tatli yaaa....
cok tsk.ederim canim.
Cok trajikomik bir iltifat etme sekli
Neyse calikusuna 2 gun kaldii