Dün ki bölümü izledikten sonra canım sıkıldı, gireyim bir iki yorum yapıp rahatlayayım dedim ama söylenecek ne varsa söylemişsinYorumuna sağlık.Okudum rahatladım, bir tek ben değilim demek ki ne dandik bir bölümdü diye düşünen
ben artık izlemeyi bıraktım çok saçmaladılar romanla alakası yok anca sinir bozucu
kaç haftadır izlemiyorum artıkmalkoçoğlanın hatrına da olsa izlenmiyor bugün fragmana bile dayanamadım
nerde o güzelim roman ,aydan şenerli dizi...nerde bu dizi...saçmalıkk...
hemende pes ediyosunuz heee
Dün yarısından sonra izlemedim uykum geldi artık heyecanla bile beklemiyorum diziyi bir olay bitiyor diğer başlıyor o kız kim mesela neyin nesi? Ayrıca bence Feride bu olayda gitmeyecek bu konu açığa kavuşacak. Neriman gebe filan değil. Hatırlasanıza gebe olan neydi ismi evin kızı ebeye gittiler orada da Neriman'ı gördüler sonra içeride ebeye sordular neden gelmiş diye o da kesildim mi adetten diye sormaya gelmiş dedi yaa. Ama gebe filan demedi muayene de zaten anlardı gebe olduğunu. Derdi kesilmemiş gebeymiş derdi bence kızın aklına o karşılaşma gelecek dizilerde hiçbirşey boşa değildir o karşılaşma da buna vesile olacak kız bunu hatırlayacak gidip belki de ebeye soracak gebe miydi o zaman geldiğinde diye ebe de hayır diyecek gerçek ortaya çıkacak.
Ben artik kitapla bagdastirmadan izliyorum diziyi, yoksa yaptiklari çogu seyler saçma geliyor
Sirf söyledikleri güzel sözler için bile izlenir, Feride'nin son andaki söyledikleri çok güzeldi:
Hayatımın yası…
Solan mevsimim.
İçimdeki mıh.
Kalbimdeki har…
Adağımdır kırılan boynum, senindir al.
Bu bendeki kağıt kesiği…
Bu bendeki gün batımı…
Açamayan çiçek, küskün çocuklar…
Ve göğün bütün yağmurları...
Hatıramdır, al.
Şimdi yetim bir dünyadır,
Denizini özleyen martılar…
Kök saldım yokluğuna.
Beni ancak bir ağaç anlar.
Hasretle nasıl başa çıkar ağaçlar?
Ya denizler, nasıl ağlar?
Ah bu bendeki sonbahar…
Bu bendeki kırık dal…
Kanımda solan kırmızı,kirpiklerimde kar.
Hasretindir yâr…
Hiç olmazsa rüyalarda sar…
tsk.ler ....bu yazi bana ait biliomusun.... cok cok tsk.ler
nasil yani size ait siz mi yazdiniz yanlis anlamadim degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?