Çalıkuşu Kanal D

teşekkür ederim.

efsa sana tamamen katılıyorum.

bu hafta ne saçmalayacaklar bakalım.

böyle saçmalycaklarına bir kaç bölümle adam gibi yapıp bitirselerdi keske

bu arada bu hafta yeni bölüm yok mu acaba

Bir gün bu dizi sayesinde depresyona giricem yaaaa olurmu hic böyle son? Offfff dert oluyor 1 hafta icime

Son düzenleme:
Bir hafta mutluysalar 4 hafta acı çekiyorlar,çok sinir bozucu olmaya başladı bu durum.

dizi mütemadiyen saçmalıyor efenim durduramıyoruz.
yinede izliyorum ada benim saçmalamam .
Yaşlı herifin dağ gibi kamranı devirip piçaklamasına inanmamızı bekliyorlar ya ne diyim.
işte öyle birşey.

bi de azelya çıktı başımıza, var onda bi numara:44: ama, du bakalım..

yanındaki kalfası mı? kankisi mi ?neyse,azelya hikayesini anlattıkça alttan alttan sırıtıyordu..
nişanlısı ölmüş falan, hikaye mi yazıyor ne? bi ajitasyon içinde olabilir

salı geceleri önce seyit ile şura sonra kamran ve feride

sabaha karşı da bi leyla ile mecnun patlatsalar iyi olacak

kaç haftadır izlemiyorum artık malkoçoğlanın hatrına da olsa izlenmiyor bugün fragmana bile dayanamadım
nerde o güzelim roman ,aydan şenerli dizi...nerde bu dizi...saçmalıkk...

Ben hala pes etmedim, biraz aksadi ama tatile felan gidince ben.
Kamran olsunda tastan olsun dizinin sacmaligina bile raziyim

Ah Kamran'ım ah. Önceden yaşadıklarının mutlu olduğu zamanda bir gölge gibi hayatına düşmesi ne kötü. Feride'den çok Kamran'a acıyorum. Ayrılık sebepleri kitaptaki gibi hasta kadın Münevver olmayacak. Neriman cadısı olacak. Yoksa bu kadar aşıkken sevdiğini aldatacağına inanmıyorum.Feride er ya da geç öğrenecek her şeyi ve Anadolu'ya gidecek. Ama haftaya ki bölümde gitmeyecek. Seyfettin Enişte o pislik teyzeyi boşuyor oh canıma değsin. Neriman, Feride'nin ağzından laf almaya çalıştığını anlayıp başka şeyler söyleyecek. Necmiye'de 'Müjgan Abla'yla Feride gitmiş' dedi ya işte Feride ve Müjgan son sahnede gösterilen yere gidip Kamran'a sürpriz hazırlayacak. Daha öncede gitmişlerdi oraya ve hatta Feride, Kamran'ın yakasında ruj lekesi görmüştü. Biraz toparlamaya başladılar sanki. Eskisi gibi sinir olmuyorum. Heyecanla yeni bölümü bekliyorum.

Dün yarısından sonra izlemedim uykum geldi artık heyecanla bile beklemiyorum diziyi bir olay bitiyor diğer başlıyor o kız kim mesela neyin nesi? Ayrıca bence Feride bu olayda gitmeyecek bu konu açığa kavuşacak. Neriman gebe filan değil. Hatırlasanıza gebe olan neydi ismi evin kızı ebeye gittiler orada da Neriman'ı gördüler sonra içeride ebeye sordular neden gelmiş diye o da kesildim mi adetten diye sormaya gelmiş dedi yaa. Ama gebe filan demedi muayene de zaten anlardı gebe olduğunu. Derdi kesilmemiş gebeymiş derdi bence kızın aklına o karşılaşma gelecek dizilerde hiçbirşey boşa değildir o karşılaşma da buna vesile olacak kız bunu hatırlayacak gidip belki de ebeye soracak gebe miydi o zaman geldiğinde diye ebe de hayır diyecek gerçek ortaya çıkacak.

bence de değil.
fragmanda seyfi iniştemiz boş ol boş ol derken görülüyor,
nerimana diyodur, bana öyle geliyor

tsk.ler ....bu yazi bana ait biliomusun.... cok cok tsk.ler

nasil yani size ait siz mi yazdiniz yanlis anlamadim degilmi

evet, bana ait diyorum

Rüyanda Görürsen Uyanma...
Hayatımın yası… Solan mevsimim.
İçimdeki mıh. Kalbimdeki har…
Adağımdır ağaran saçlarım, senindir al.
Bu bendeki kağıt kesiği…
Bu bendeki gün batımı…
Açamayan çiçek…
Küskün çocuklar…
Ve göğün bütün yağmurları hatırandır, al.
Şimdi yetim bir dünyadır, denizini özleyen martılar…
Kök saldım yokluğuna. Beni ancak bir ağaç anlar. -Hasretle nasıl başa çıkar ağaçlar?..
Ya denizler, nasıl ağlar?..
Ah bu bendeki sonbahar…
Bu bendeki kırık dal… kanımda solan kırmızı, kirpiklerimde kar, hasretindir yar…
Hiç olmazsa rüyalarımda sar…

bunu ben yazdim ....ve kullanmislar, iyi de etmisler, begenilmis olmasi mutlu etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…