Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah bebğimAhh sen yeni topik mi açtın inşallah hamiş kalan vardır da bize umut olurlar ❤
Bende takipteyim kuzumİnşAllah bebğimaynen bekliyorum msjları
Jel mi ne jeli canım ne işe yarıyor ilk defa duydumBen bu ay jel aldim.prefert diye ilk defa çok calisacam ovulasyon testi falan ayakları havada dikmek burda ne okuduysam uygulayacam![]()
Aynen o ne kızBen bu ay jel aldim.prefert diye ilk defa çok calisacam ovulasyon testi falan ayakları havada dikmek burda ne okuduysam uygulayacam![]()
Canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim rabbim en kısa zaman da nasip eder inşallahPreseed diye bi jel vardı daha önceden şimdi işti değişmiş prefert olmuş ph değeri vajinada ki sıvıyla aynıymış hatta vajinada ki asit sperme zarar verirken bu jel doktor onayliymis bu jeli kullanıp olumlu sonuç alan çok kişi olmuş baya araştırdım bi arkadaşım ebe hastanede onada danıştım hem kuruluk çekiyordum ağrı falan onun içinde almış oldum sperme zarar vermeyip daha canlı tutuyormuş
Amin insallah hepimze nasip eder rabbim 150 tlydiCanım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim rabbim en kısa zaman da nasip eder inşallah ❤ fiyatı ne kadar bu jelin
Ahh seni çok iyi Anlıyorm benim ki de askeri personelUmarım olumlu sonuç alırım doktora gittim eşim askeri personel olunca normal dedi sürekli görevlerdeydi yumurtalama gunlerimde düzgün bi ilişkim olmadı bu yüzden ovulasyon testi kullanmamıştım bu dönemde daha iyi en azından geceleri evde olacak iyi değerlendirmeyi düşünüyorum![]()
Bana bi gün dedi ovulasyon testi kullan öyle bisi varmış dedim evet var kullanırım kolayda sen o günlerde evde olacan mı garantin var mı hayır öyle kalmıştı bu aralar görevleri yokAhh seni çok iyi Anlıyorm benim ki de askeri personel![]()
Canım bende 3 4 ay ovulasyon testi kullandım ama ben gün aşırı ilişki taraftarıyım. Fakat bunu ben yapamıyorum çünkü eşim de hep bi yorgunluk hali var neden çünkü izin günü diye bişey yok hergün işte bişey diyemiyorum. Mesala takvim den bakıyorum telefonum daki bizim bir ayın içinde en fazla ilişkiye girme sayımız 5 günn.Bana bi gün dedi ovulasyon testi kullan öyle bisi varmış dedim evet var kullanırım kolayda sen o günlerde evde olacan mı garantin var mı hayır öyle kalmıştı bu aralar görevleri yok
Benimde eşim öyle sürekli yorgun gün aşırı ramazandan önce her fırsatta değerlendiriyordum şimdi daha regl dönemindeyim bakalım artık çalışmalara başlayacamCanım bende 3 4 ay ovulasyon testi kullandım ama ben gün aşırı ilişki taraftarıyım. Fakat bunu ben yapamıyorum çünkü eşim de hep bi yorgunluk hali var neden çünkü izin günü diye bişey yok hergün işte bişey diyemiyorum. Mesala takvim den bakıyorum telefonum daki bizim bir ayın içinde en fazla ilişkiye girme sayımız 5 günn.
Hayırlısı olsun tatlımBenimde eşim öyle sürekli yorgun gün aşırı ramazandan önce her fırsatta değerlendiriyordum şimdi daha regl dönemindeyim bakalım artık çalışmalara başlayacam![]()
eşim bi ara ilaç almıştı geciktirici afedersiniz ama onu kullandığı zaman çok zorlanıyorum iki defa kullandı baş ağrısı yapıyor diye kullanmasını ıstemedim onunla arada dalga geçiyorum bazen yorgunum diye istemiyor diyorum ki gizliden ilacı yemeğine katacamHayırlısı olsun tatlımbenim zatenn bu ay olmazsa mayıs dan hiç umudum yok. Adam yorgun olduğu gibi birde oruç eklendi
![]()
Maşallah canım ne zamandır düşünüyordun bebek ne kadarlıkBeeenhayit otu basliklarini gorunce dayanamiyorum geliyorum
soyle diyeyim adeti cok duzensiz olan biritim ovulasyon falan denedim.. sanirim lh yuksekti bende o nedenle cok pik gordum
hormon testi yaptirdim cok duzensiz cikmamakla beraber cok da sanki Boyle guzel sinirlarda degildi. Hem hormonlari duzenliyo hem regl duzenliyo diye hayit burda gordum denedim adini bile buradan ogrendim yani. Sonra cok duzenli olmasa da regl sonrasi 15 gun gunde 1 kere Sabahh kahvaltisindan sonra ilik olarak ictim. Ezdim bi cay kasigi kaynamis sicak suya attim bi 10 Dk demleyip ilik sekilde ictim.. korunmadigim icinde surekli gecikmede artti 45 gunleri buldu ama Ben hic gunu gunune regl olan biri degildim zaten.. iyice moralim bozuldu 45 48 diye gidince.. hayit kullandigim ay 32 gunde regl oldum bu benim icin cok iyiydi demekki ise yariyo dedim regl oldum yine devam ettim diger ay Boyle yine 32 gunde olacakmisim gibi agrilar falan AMA Ben hep adeti duzenliyo demekki adet sancisi yine gununde olacak duzenliyo adeti kafasindayim meger hamileymisim
![]()