Gebeliğe Hazırlık Çakşır Suyu ve Hayıt Tohumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşine keçi boynuzu yedir canım birde ovulosyon testi denedin mi

Anladım canım teşekkür ederim.
Ben hamile kalmadan bir ay önce çok incir yemiştim, öteki ay hamile kaldım. Çok ömürlü olmadı hamileliğim ama, pco yum yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor tedaviyi de bırakmıştım o ay. İncirin sebep olduğunu düşünüyorum o sebeple inciri söyledim.

Son düzenleme:
1 ay sonra doktora gidecegim, folikasit 3 ay kullan demisti bakalım ozaman ne diyecek sorarim ona da olmadi, simdi hem hayit tohumu hem folikasit zorlamym bide yumurtaları

1 ay sonra doktora gidecegim, folikasit 3 ay kullan demisti bakalım ozaman ne diyecek sorarim ona da olmadi, simdi hem hayit tohumu hem folikasit zorlamym bide yumurtaları
Aynen canm hakkında hayırlısı olsun inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan müjdeli haberi alırsın inşallah

Anladım canm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah deniyoruz inşallah vesile olurda rabbim bize nasip eder evlat

Yediriyorum canım ovulasyon testi yapmadım hiç genelde adetlerim gün şaşmaz o yüzden yumurtalama günlerimi biliyorum
Canım benim de düzenli ben 2 ay kullandım 2si de fakrlıydı yumurtlama günüm

MErhaba hayıt hapı nedır oyle bı ılac mı var ? Genelde tohumunu duydum da ılacını hıc duymamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…