- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
-
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
Kızlar çakşır suyunun kadınlara faydası nedır yanı hamıle kalmak için kullanan var mı
Caksir suyu ile hamile kalan varmi esimde bi sorun yok ben regl olmuyorm yumurta tembelligi yuzunden 4 tupbebek denemem olumsuz oldu yardimci olabilecek kim varsa yazsin lutfen
Kızlar bende bebek istiyorum bir yakınımdan çakşır otunun faydasını duydum aklım karıştı bide çoban çökerten ikisinibir içersen hamile kalabilirsin dedi sizce çayımı suyumu yoksa tOz halimi kullananlar yazarsa sevinirim ?
Kızlar aranızda hamile kalan var mı yeni umudum çakşır suyu bilgisi olan kullanan ya da duyan var mıLaboquick
Bi kaç yerde okudum hep mucize diyenler var. Hatta 15 yıl çocuğu olmayan 3 defa tüp bebek deneyen biri çocuk sahibi olamayınca bunu duymuş ve denemiş o ay hamile kalmış. Çok etkiliymiş aldım hemen.çoban çantası , hayıt tohumu , aslan pençesi kullanıyorum bunu hiç duymamıştm
Kür yapmadan mı hamile kaldınız ? Kullandığınız karışım bal karışımı mı ?Bi ara bitkisel bi karışım içtik eşimle ama içinde var mıydı hiç bilmiyorum . Gerçi vardıysa Bile etkisi olmadı . Aylar aylar sonra hamile kaldım
İnşallah canım bi olsa kocaman bi başlık açıp denediğim her şeyi anlatacağımdene bakalım sonucunu yazarsın bizlere de
Hiç bi şey yapmadan doğal yoldan hamile kaldım . O karışımda bi çok şey vardı Ankarada oturanlar bilir İstanbul baharat diye bir yer var sonuçlarınızı götürüyorsunuz ordaki adam ona göre bi karışım hazırlıyor . Eşimin kuzenine iyi gelmişti ben de denedim ama bana fayda etmedi aylar sonra doğal yoldan hamile kaldımKür yapmadan mı hamile kaldınız ? Kullandığınız karışım bal karışımı mı ?
Canım bunu da dene istersenCanım sağolsunn canımEn iyisi olsun. yeter ki bebişlerimiz olsun herşeye değer♥♥
Sizin probleminiz neydi bizde spermde düşüklük var bu çakşır da arttırıyomuş morfolojiyi düzeltiyormuşHiç bi şey yapmadan doğal yoldan hamile kaldım . O karışımda bi çok şey vardı Ankarada oturanlar bilir İstanbul baharat diye bir yer var sonuçlarınızı götürüyorsunuz ordaki adam ona göre bi karışım hazırlıyor . Eşimin kuzenine iyi gelmişti ben de denedim ama bana fayda etmedi aylar sonra doğal yoldan hamile kaldım
Hiç bir problemimiz yoktuSizin probleminiz neydi bizde spermde düşüklük var bu çakşır da arttırıyomuş morfolojiyi düzeltiyormuş
Stres olabilir çok etkiliyomuş. Vazgeçenler hamile kalıyor ama çok zor unutmak. Sperm sayısı 5 milyon iken 3 katına çıktı bu ay ümitliyim bakalım keçiboynuzu pekmezi tam bi mucizeymiş. Çakşır için de öyle dedilerHiç bir problemimiz yoktu ☺ Sebepsiz infertiliteydi
Ben çakşır suyu olarak aldım 1 ayda hamile kalanlar var 4. Şişede falan hamile kalmışlar aldım dün inşallah işe yarar. Sperm arttırıyor kalitesini arttırıyor ve istek arttırıyormuşÇakşır otuyla mı canım☺
Tadı nasıl canımBen çakşır suyu olarak aldım 1 ayda hamile kalanlar var 4. Şişede falan hamile kalmışlar aldım dün inşallah işe yarar. Sperm arttırıyor kalitesini arttırıyor ve istek arttırıyormuş
Adaçayı ıhlamur gibi bi koku ama bir fincan adaçayına iki bardak su katmışsın gibi düşün. Kokusu çok az. Bir de zaten çay bardağının 1/4 üne bunu koyuyorsun geri kalan 3lük dilime su dolduruyorsun. Ben çayları severim tadını beğendim. Peryavşanı falan severim ben o yüzden rahatsız olmadım. Eşim sevmez ama hiç rahatsız olmadıTadı nasıl canımkötü mü
Ayy hiç içmedim öyle şeyler canım ama deneyebilirim içebilirsem içerim kuzumAdaçayı ıhlamur gibi bi koku ama bir fincan adaçayına iki bardak su katmışsın gibi düşün. Kokusu çok az. Bir de zaten çay bardağının 1/4 üne bunu koyuyorsun geri kalan 3lük dilime su dolduruyorsun. Ben çayları severim tadını beğendim. Peryavşanı falan severim ben o yüzden rahatsız olmadım. Eşim sevmez ama hiç rahatsız olmadı