Ben kullandırdım eşime sayıyı hızı artırdı. Ama benim de sorunlarım vardı. İkiside aynı ay çözüldü hamile kaldımMerhaba hanimlar çaksir otu ile hamile kalan veya bi yakini kullanipda etkisini goren varmi lutfen yardimci olurmusunz
sperm için mi canımMerhaba hanimlar çaksir otu ile hamile kalan veya bi yakini kullanipda etkisini goren varmi lutfen yardimci olurmusunz
Merhaba hanimlar çaksir otu ile hamile kalan veya bi yakini kullanipda etkisini goren varmi lutfen yardimci olurmusunz
Canm bu çakşir otu sperim hizini hareketliliğini artiriyor mu sayısınıda tabi iyi ise ben de işime içireyim ve nasıl kullanilyor bilgi verebilir misinErkekte sperme etkisi oluyor diye eşim kullanmaya başladı bugün bende hayıt tohumu kullanıyorum
Canm bu çakşir otu sperim hizini hareketliliğini artiriyor mu sayısınıda tabi iyi ise ben de işime içireyim ve nasıl kullanilyor bilgi verebilir misin
Ayyy ne kadar guzel bende bu ay baslamayi dusunyorum ama bana esinde sende kullan dedi sizin adinza coook sevindim insallah darisi basimizaBen kullandırdım eşime sayıyı hızı artırdı. Ama benim de sorunlarım vardı. İkiside aynı ay çözüldü hamile kaldım
Hucre yenileyci ozelligi varmis ve yumurtaliklari cogaltiyormus erkektede sperm sayisini cogaltiyormus koy halki bu bitkiyi hayvanlara cok yedirirmis birden fazla dogum yapsin diyetam olarak ne için bu ot acaba
O zaman sadece erkekler içebiliyor doğru mu anladımHucre yenileyci ozelligi varmis ve yumurtaliklari cogaltiyormus erkektede sperm sayisini cogaltiyormus koy halki bu bitkiyi hayvanlara cok yedirirmis birden fazla dogum yapsin diye
Hayir bayanlarda iciyo ama bu bitkinin erkegi ve disi si var ona dikkat etmek gerekir bizim koylerde cok oluyordu bunlardan erkek olani cok sert disi olani normal olurduO zaman sadece erkekler içebiliyor doğru mu anladım
Tamam teşekkür ederim :)Hayir bayanlarda iciyo ama bu bitkinin erkegi ve disi si var ona dikkat etmek gerekir bizim koylerde cok oluyordu bunlardan erkek olani cok sert disi olani normal olurdu
Teşekkür ederim Canm tadi acı değil insallahHızada etkili olduğunu duydum afrodizyak etkiside var. Bizim burda aktarda çakşır kök halinde varmış ağaçtan bir avuç gibi kestiğini düşün öyle birşey biz onu parçalara böldük bir parçayı 1 bardak Kaynamış içme suyunda 15 dk demleyip ılık iken aç karna içiyor.
Birde çakşır suyu olarak da satılıyor onuda tercih edebilirsin daha pratik bir dahakine netten onu sipariş vericem.
Ayrıca keçiboynuzu özü var yanında onuda tüketin erkeklerde ikisi çok etkiliymiş
Teşekkür ederim Canm tadi acı değil insallah
Bende duyunca cok sasirdim sadece kadinlarda degil erkeklerde de iyi etkisi var bende bu ay denemeye baslicam bakalim hahirlisiBunun kadinlarda da işe yaradığını bilmiyordum
Simdi internette okudum gebelikte içilmesi sakincaliymis, ben cesaret edip kullanamam ne zaman gebelik olusacagini bilmiyoruzBende duyunca cok sasirdim sadece kadinlarda degil erkeklerde de iyi etkisi var bende bu ay denemeye baslicam bakalim hahirlisi
Canim zaten onu adetin basladigi gun 15 gun boyunca kullaniyorsun kadinlar boyle erkekler her zaman kullanabilir sonucta biz yumurtaliklarimizi cogaltmak icin klomende kullaniyoruz etsiki ayniSimdi internette okudum gebelikte içilmesi sakincaliymis, ben cesaret edip kullanamam ne zaman gebelik olusacagini bilmiyoruz
O zaman erken yumurtlamadıkça sıkıntı yokCanim zaten onu adetin basladigi gun 15 gun boyunca kullaniyorsun kadinlar boyle erkekler her zaman kullanabilir sonucta biz yumurtaliklarimizi cogaltmak icin klomende kullaniyoruz etsiki ayni