Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkÇakşir otu ile hamile kalan varmi
Herkese merhaba arkadaşlar bende dün YouTube da GÜLBAHAR ÖLÇÜ diye birine rastladım çakşır içerek hamile kalmış merak edenler açıp izleyebilir . Bende ondan görünce bi umutlandım eşimde de bende de bir problem yok gibi gözüküyor bu ay bınu kullanmak istiyorum sipariş verdim 2 litre ben direk suyunu sipariş ettim bu bağlantıyı aktif tutalım da haberleşelim
Herkese merhaba arkadaşlar bende dün YouTube da GÜLBAHAR ÖLÇÜ diye birine rastladım çakşır içerek hamile kalmış merak edenler açıp izleyebilir . Bende ondan görünce bi umutlandım eşimde de bende de bir problem yok gibi gözüküyor bu ay bınu kullanmak istiyorum sipariş verdim 2 litre ben direk suyunu sipariş ettim bu bağlantıyı aktif tutalım da haberleşelim
Merhabalar bizde onu hanımı dinledik ve arastırdık sonunda aldık. Keçi boynuzu pekmezi ve çakşır otu kökü suyunu hergün tüketiyoruz. Yemenize içmemize dikkat ediyoruz. Olumlu bir sonuc alırsak buraya yazacagım Umarım herkes dileklerine en yakın zamanda kavuşur hayırlısıyla