- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 29
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Eşim kullandı benim sperm kalitesini sayısını hızını arttırdı. Ama kadınlarda çoğul gebeliğe sebep oluyormuş diye ben kullanmadım cesaret edemedim. Ama çok iyi diyorlar çok hamile kalan varÇakşır kökü suyunu içenler veya macun yapıp tozunu tüketenler nasıl kullandınız ne kadar süre kullandınız ve eşiyle birlikte kullananlar var mı etkisini gördünüz mü???
Seyreltip içiliyor zaten doğru yapıyorsunuzBen önce birkaç sorunumu halledip daha sonrasında başlamayı düşünüyorum eşimle beraber. Aldım dün. Ama tadı acı geldi suyla seyrelttim tabii. İdare edicez artık
Bende esim icin almistim 2 3 kere kullandik hala elimde var temiz bir sekilde duruyor eger isteyen olursa ucretsiz yollayabilirim adresinizi ozelden yazarsaniz hemen yollarim. Ben suan gebeyim ondan kullanmiyoruz artik. Herkes icin hayirlisi olur insallah.
Esim duzenli kullanmadi. Promen k kullandi duzenli olarak ama 7 ay once varikosel ameliyati olmustu. Belkide iyilesti ondan kaynakli
Bi zararı olmaz. İlaç değil sonuçta bu. Ben mecitefendi kullandım faydasını da gördümKızlar bende internetten alıp başlamayı düşünüyorum kafama göre başlasam bi zararı olmaz demi? Doktor folik asit yazdı onu kullanıyorum ama çok duydum faydasını almayı düşünüyorum marka önerisi olan var mı?
İnternetten sipariş ettim bakalım canım adet olursam içmeye başlarım inşallah olmamBi zararı olmaz. İlaç değil sonuçta bu. Ben mecitefendi kullandım faydasını da gördüm
Mrb bayanlar ıcın ayrı oluyor mus sanırım hangısjnı sipaarıs etcegimi bilemedim ben yardımcı olurrmusunİnternetten sipariş ettim bakalım canım adet olursam içmeye başlarım inşallah olmam
Merhaba canım o konu hakkında bi fikrim yok ilk defa duydum ayrı ayrı diye de sanmıyorum internetten araştır su sudur yani neye göre ayrı olsun ki sanmamMrb bayanlar ıcın ayrı oluyor mus sanırım hangısjnı sipaarıs etcegimi bilemedim ben yardımcı olurrmusun
Tskkur ederm canımMerhaba canım o konu hakkında bi fikrim yok ilk defa duydum ayrı ayrı diye de sanmıyorum internetten araştır su sudur yani neye göre ayrı olsun ki sanmam
Rica ederim canım ben mecitefendi aldım nettenTskkur ederm canım
Mrb bayanlar ıcın ayrı oluyor mus sanırım hangısjnı sipaarıs etcegimi bilemedim ben yardımcı olurrmusun
İlk içtiğiniz ay mı hamile kaldınızBende esim icin almistim 2 3 kere kullandik hala elimde var temiz bir sekilde duruyor eger isteyen olursa ucretsiz yollayabilirim adresinizi ozelden yazarsaniz hemen yollarim. Ben suan gebeyim ondan kullanmiyoruz artik. Herkes icin hayirlisi olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?