• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Caksir koku suyu ve kecibuynuzu kuru deneyenler....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ay balam azerbaycanliyam))
haa 1 kez bebek olduysa inwaallah kisa bi zamanda yeniden olur... 11 ay icinde hic hamile olmadim o yuzden biraz tedirginim... o soylediyini hic duymadim... nasil bi wey ki?

Bende bayburtlu'yam bilir misin ay balam ama sen Türkiye'de değilsin galiba 😊 bizim Bayburt'un şivesi sizin oraya çok benziyo bi çok kelimesi
Mesela bilmirem, gelirem, gidirem , söylirsen, yoh gardaş Bayburtlu'yam falan 😂 ben İstanbul'da doğup büyüdüğümden onların şivesiyle konuşmuyorum ama baba tarafım oralı halamlar konuşurlar çok şirinler😄
Kızmaları bile şirin ya "Ola oğlum yüzün tökülsün" derler mesela😂
Bayburt'un 3G 'si nedir?
Gar, Gış, Gıyamet 😂 çok soğukturda orası
Promotil Man erkekler için takviye canım
Sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş
Seni eşin ilaç takviyesi kullanıyor mu?

Bende bayburtlu'yam bilir misin ay balam ama sen Türkiye'de değilsin galiba 😊 bizim Bayburt'un şivesi sizin oraya çok benziyo bi çok kelimesi
Mesela bilmirem, gelirem, gidirem , söylirsen, yoh gardaş Bayburtlu'yam falan 😂 ben İstanbul'da doğup büyüdüğümden onların şivesiyle konuşmuyorum ama baba tarafım oralı halamlar konuşurlar çok şirinler😄
Kızmaları bile şirin ya "Ola oğlum yüzün tökülsün" derler mesela😂
Bayburt'un 3G 'si nedir?
Gar, Gış, Gıyamet 😂 çok soğukturda orası
Promotil Man erkekler için takviye canım
Sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş
Seni eşin ilaç takviyesi kullanıyor mu?
meraba canim yok men azerbaycanda yasiyiram.. aa cok benziyomus siveler bilmiyodum bak bunu... Sabah Sabah baya guldurdun beni..)
promotil man yani ilacmi? bi tek proxeed plus icdi oda ilac diyil demisdi doctor..
promotil mani esin kullandimi? etsiki oldumu?

meraba canim yok men azerbaycanda yasiyiram.. aa cok benziyomus siveler bilmiyodum bak bunu... Sabah Sabah baya guldurdun beni..)
promotil man yani ilacmi? bi tek proxeed plus icdi oda ilac diyil demisdi doctor..
promotil mani esin kullandimi? etsiki oldumu?

Gül gül Allah ağlatmasın canım🤗
Bizim karadeniz ve doğu bölgelerimizde çok farklı şiveler var o yüzden Azerbaycan şivesi yabancı gelmiyo😍 ege bölgesininde ayrıdır mesela ...yani Türkiye'nin dört bi yanında farklı şiveler var....evet promotil men takviye bi ilaç içinde erkeklere özel vitaminler var
Aslında birbirleriyle karşılaştırmak lazım hangisinin mg'leri fazla diye ona göre almak daha iyi olur bence
Benim eşimin değerleri çok şükür normal olduğu için kullanmadı canım ama kullananların memnun olduğunu duyuyorum
N11'den baktım bu canım

Screenshot_20200225-161322.png

Screenshot_20200225-161308.png

Son düzenleme:
Gül gül Allah ağlatmasın canım🤗
Bizim karadeniz ve doğu bölgelerimizde çok farklı şiveler var o yüzden Azerbaycan şivesi yabancı gelmiyo😍 ege bölgesininde ayrıdır mesela ...yani Türkiye'nin dört bi yanında farklı şiveler var....evet promotil men takviye bi ilaç içinde erkeklere özel vitaminler var
Aslında birbirleriyle karşılaştırmak lazım hangisinin mg'leri fazla diye ona göre almak daha iyi olur bence
Benim eşimin değerleri çok şükür normal olduğu için kullanmadı canım ama kullananların memnun olduğunu duyuyorum
N11'den baktım bu canım

Eki Görüntüle 2596398
Eki Görüntüle 2596399
amin canim kimse alamasin zaten.. goz yaslari yalniz sevinc goz yaslari olsun...
bu ilacida arasdiririm inwaallah bilgin icin tesekkur ederim.
14 gun caksir koku suyu icdik ikimizde. bu ayda kecibuynuzu kuru birde E vitamin uygulamak istiyorum. sadece E vitaminini turkiyeden siparis etdigim icin beklemedeyimm

Arkadaşlar benim sorunum hamile kalamamak değil de eşimle aramızdaki cinsel yaşamın kötüye gitmesi. Kocam çok fazla istek duymuyor artık ve malesef performans açısından eskisi gibi değil. Hafiften sertleşme sorunu da oluyor bazen. İlişkinin bir anında 10-15 saniye ara vermemiz gerektiğinde sertliğini koruyamadığı oluyor. Çakşırı hamilelik için kullanan arkadaşlar partnerlerinin performansında gelişme görüyorlar mı? Bu sebeple alıp kullanmak faydalı olur mu?

Arkadaşlar benim sorunum hamile kalamamak değil de eşimle aramızdaki cinsel yaşamın kötüye gitmesi. Kocam çok fazla istek duymuyor artık ve malesef performans açısından eskisi gibi değil. Hafiften sertleşme sorunu da oluyor bazen. İlişkinin bir anında 10-15 saniye ara vermemiz gerektiğinde sertliğini koruyamadığı oluyor. Çakşırı hamilelik için kullanan arkadaşlar partnerlerinin performansında gelişme görüyorlar mı? Bu sebeple alıp kullanmak faydalı olur mu?
Ben bu sebeple değil değerler Yükselsin diye almıştım ama ona da etkisini farkettim bariz🙊

Gerçekten mi? Çok sevindim :) Diğer konu başlıklarında da sordum aynı soruyu ama cevap vermiyor kullananlar. İşin bu kısmı biraz daha mı utandırıyor acaba insanları? Nasıl bariz bir fark gördün mesela?

Gerçekten mi? Çok sevindim :) Diğer konu başlıklarında da sordum aynı soruyu ama cevap vermiyor kullananlar. İşin bu kısmı biraz daha mı utandırıyor acaba insanları? Nasıl bariz bir fark gördün mesela?
Açıkçası bende yazdım yazdım sildim yanlış bişey yazmak istemedim. Tabu bu konu bizde maalesef.
Ben size özelden yazayım ☺️

Back