• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Caksir koku suyu ve kecibuynuzu kuru deneyenler....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay malesef husran oldu... nerdeyse 1 aydan sonnra 1 yil olucaak cocuk istiyoruz ama bi turlu olmadi.. 14 gun caksir koku suyu icdik her Sabah hem esim hem ben ... simdide esime kecibuynuzu kuru ve yaninda e vitamin icirmeye baslamak istiyorum... esimde morfoloji bozuklugu var.. morfolojisi 3% ireli hareketlisi ise 27 %...... bu soylediklerimi deneyenler ve sonuc alanlar varmi?
merhaba, ileri hareketli dediğiniz hızlı ileri yüzdesi mi? yoksa hızlı ve yavaş ileri olanların toplam yüzdesi mi?

Pardon ama morfoloji iyi değil tüp bebek derken ?
Doktorlar bile sizin kadar kesin konuşmazlar neden moral bozuyorsunuz ?
Diğer yorumlara daha geçmeden Sizin yorumunuza aşırı takıldım morfoloji nin normali zaten %4, %3 te normal gebeliğe yeterli bi değer olduğunu size belirtmek isterim.
Bu kadar kesin ve moral bozucu konuşmanız açıkcası garibime gitti.
Konu sahibinin ileri hızı ve morfolojisi gayet normal yoldan gebelik olacak şekil de biz burda ne hızlar ne morfolojiler gördük normal yolla hamile kalan.
Kesin hüküm vermeden araştırıp yorum yapmanızı tavsiye etmeden geçemeyeceğim...
ayyy cook sag ol canim... hic bi bilgim yokk o yuzden her yorum beni cokk etkiliyor...

Gecen ay malesef husran oldu... nerdeyse 1 aydan sonnra 1 yil olucaak cocuk istiyoruz ama bi turlu olmadi.. 14 gun caksir koku suyu icdik her Sabah hem esim hem ben ... simdide esime kecibuynuzu kuru ve yaninda e vitamin icirmeye baslamak istiyorum... esimde morfoloji bozuklugu var.. morfolojisi 3% ireli hareketlisi ise 27 %...... bu soylediklerimi deneyenler ve sonuc alanlar varmi?
Kuzum biz keçi boynuzu özünü kullandık. Ama şöyle birşey söyleyecem snaa ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum biz 3 ay boyunca arı poleni eşim aç karna içti 2 ay 3 ayda Ball macun yapıp içti Bi ay normalde sperm testimizi hep 0 çıkıyordu sonra baktık 5,6 tane çıkmaya başladı. ama bunun etkisi oldumu Bilmiyirum. Her akşam cennet hurması yedirdim. Muz, nar, keçi boynuzu, polen, bal. Ben bunları yedirdim. Şimdide her sabah aç karna Bi tane havuc yiyor. Bu arada ceviz fındık fıstık badem kuru tut incir bunlarında ara ara yediriyorum

selam.. hizli olani?
Anladım hızlı ileri yüzdesi gayet iyiymiş...morfoloji için çakşır kökü suyu ve havuç suyundan fayda gören çok olmuş inşallah işe yarar sizde de :dua: Sanırım bir ay kullandınız daha? Belki birkaç ay sonra fayda etmeye başlıyordur..

ay ne guzellll hayirli olsun .... sag salim kucagina al... ireli haraketlisi falan kacdi?
Doğdu büyüyor o, şimdi kardeş düşünüyorum ona ☺️İleri hareket %5’ti. Çakşırdan sonra 15 oldu. Sayıda 39 milyondu 45 milyona çıktı. Morfoloji ve normal hareket değişmedi

Kuzum biz keçi boynuzu özünü kullandık. Ama şöyle birşey söyleyecem snaa ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum biz 3 ay boyunca arı poleni eşim aç karna içti 2 ay 3 ayda Ball macun yapıp içti Bi ay normalde sperm testimizi hep 0 çıkıyordu sonra baktık 5,6 tane çıkmaya başladı. ama bunun etkisi oldumu Bilmiyirum. Her akşam cennet hurması yedirdim. Muz, nar, keçi boynuzu, polen, bal. Ben bunları yedirdim. Şimdide her sabah aç karna Bi tane havuc yiyor. Bu arada ceviz fındık fıstık badem kuru tut incir bunlarında ara ara yediriyorum
canim balla karisimlari bende yedirtdim.. ceviz badem bunlari zaten her gun tuketiyor... bazilari deyerler normal diyor bazilari duwuk. allak bullak yine kafam

Anladım hızlı ileri yüzdesi gayet iyiymiş...morfoloji için çakşır kökü suyu ve havuç suyundan fayda gören çok olmuş inşallah işe yarar sizde de :dua: Sanırım bir ay kullandınız daha? Belki birkaç ay sonra fayda etmeye başlıyordur..
insallah bi faydasini goruruz... caksir suyunu yeniden siparis etmek istiyorum bi zarari olmaz dusundugum kadari ile

bi sey diyil... sendemi cocuk istiyosun?

Hemde nasıl deli gibi...9 ay önce kürtaj oldum o zamandan beri kalamıyorum herşeye baktırdık çok şükür eşimdede bende de sorun görünmedi
Bu ay yumurta takibine başladım femara ile bu sefer özele gittim bu doktor rahimde kireçlenme olmuş dedi ne demek bu bilmiyorum kimsedende duymadım🥺
Kürtajdan dolayı olmuştur dedi ama tedirginim daha önceki doktorlar böyle bişeyden bahsetmemişlerdi
Bide smear aldı inşallah sonuç temiz çıkar
bu yüzdenmi kalamıyorum bilmem kürtajdan sonra böyle oldu😔

Hemde nasıl deli gibi...9 ay önce kürtaj oldum o zamandan beri kalamıyorum herşeye baktırdık çok şükür eşimdede bende de sorun görünmedi
Bu ay yumurta takibine başladım femara ile bu sefer özele gittim bu doktor rahimde kireçlenme olmuş dedi ne demek bu bilmiyorum kimsedende duymadım🥺
Kürtajdan dolayı olmuştur dedi ama tedirginim daha önceki doktorlar böyle bişeyden bahsetmemişlerdi
Bide smear aldı inşallah sonuç temiz çıkar
bu yüzdenmi kalamıyorum bilmem kürtajdan sonra böyle oldu😔
ilk hamileliyin kurtajla sonlanmasi azerbaycanda biraz kotu oldugunu duydum.. iyi doctor eline duwduysen bi problem yox diyolar. ama bazen iyi sonlanmiyo.. ama inwaallah sende bi sorun olmaz.. borulari yoklatdinmi?

ilk hamileliyin kurtajla sonlanmasi azerbaycanda biraz kotu oldugunu duydum.. iyi doctor eline duwduysen bi problem yox diyolar. ama bazen iyi sonlanmiyo.. ama inwaallah sende bi sorun olmaz.. borulari yoklatdinmi?

Sen Azerbaycan'lımısın aybalam 🥰
Benim ilk hamileliğim sağlıklıydı canım çok şükür hamdolsun bi tane baldan tatlı oğlum var ama 2.de kürtaj oldum 9 ay geçti o zamandan beri olmadı🥺 yaşım daha fazla ilerlemeden inşallah olur
İlkinde 30 yaşımda hamile kalmıştım zaten
Haa bu arada rahim filmi çektirdim tüplerim açık ama bu son gittiğim doktora henüz sonucumu göstermedim 5 ay önce çektirmiştim o da baksın bakalım ne diyecek
Allah sanada sağlıklı evlat nasip etsin Allah dileyince her türlü olur
Erkekler için promotil man var eşin denedi mi onu?

Sen Azerbaycan'lımısın aybalam 🥰
Benim ilk hamileliğim sağlıklıydı canım çok şükür hamdolsun bi tane baldan tatlı oğlum var ama 2.de kürtaj oldum 9 ay geçti o zamandan beri olmadı🥺 yaşım daha fazla ilerlemeden inşallah olur
İlkinde 30 yaşımda hamile kalmıştım zaten
Haa bu arada rahim filmi çektirdim tüplerim açık ama bu son gittiğim doktora henüz sonucumu göstermedim 5 ay önce çektirmiştim o da baksın bakalım ne diyecek
Allah sanada sağlıklı evlat nasip etsin Allah dileyince her türlü olur
Erkekler için promotil man var eşin denedi mi onu?
evet ay balam azerbaycanliyam))
haa 1 kez bebek olduysa inwaallah kisa bi zamanda yeniden olur... 11 ay icinde hic hamile olmadim o yuzden biraz tedirginim... o soylediyini hic duymadim... nasil bi wey ki?

Back