Mrb arkadaslar 2 yildir evliyiz suan maddi durumlardan oturu tedavi goremiyoruz.sigortamiz suan yok 2 defa sprem testi yaptirabildik sadece deger sifir cikti ama tam olarak esimde ne var bilmiorum 3gun once caksir suyuna basladik esim sabah aksam 2 gun icti ama esim yorgun bitkin bi tuhaf oldum canim hic bisiy yapmak istemio die birakti ilacin bole bi yan etkisi varmi ki? Esim daha beter bisi olursa acaba die birakti napsam bilemidim acaba bu ilacin sahtesi varmi ki?
Mrb arkadaslar 2 yildir evliyiz suan maddi durumlardan oturu tedavi goremiyoruz.sigortamiz suan yok 2 defa sprem testi yaptirabildik sadece deger sifir cikti ama tam olarak esimde ne var bilmiorum 3gun once caksir suyuna basladik esim sabah aksam 2 gun icti ama esim yorgun bitkin bi tuhaf oldum canim hic bisiy yapmak istemio die birakti ilacin bole bi yan etkisi varmi ki? Esim daha beter bisi olursa acaba die birakti napsam bilemidim acaba bu ilacin sahtesi varmi ki?
Tsk ederim cewap verdigin icin esime soledim bole 1hafta olurmus sonra geciomus die tamam icerim dedi ama ben hatirlatmadan icmio bende yoruldum bu sadece benim sorunummus gibi davranio umrunda degilmis gibi ben galiba biktim biraktim artik cok yoruldum arkadaslar allah hayirlisini versin umutsuz umitsiz birakmasin kimseyi
kızlar ben çakşırın macununu kullandırdım eşime,faydasını gördü,bizde sayı iyi ama hız ve morfoloji %1di.l arginin,çakşır macunu ve keçiboynuzu kürü,e vitamini olayı çözdü.kullanın derim ben faydalı gerçekten,tecrubeyle sabit.
Merhabalar.
Suyu vücuda ,kana daha çabuk karışıp daha çabuk etki gösterdiği için tavsiye ediliyor . ama tozunu ÇOK ÇOK kaliteli bala karıştırarak tüketen ve sonuç alanlar da mevcut.
Aklınızı olmazlarla sakın doldurmayın, herşeyden önce ÇOCUK sahibi OLABİLMENİN tek ŞARTI POZİTİFLİĞİ elden bırakmamak, umutsuzluğa , moral bozuntularına kapılmamak.
Güzel Rabbim güzelinden en güzelinden nasip etsin sizlere de inşallah en kısa zamanda,şu ezanlar vakti dualarımız kabul olsun.. Amin!
Merhabalar.
Suyu vücuda ,kana daha çabuk karışıp daha çabuk etki gösterdiği için tavsiye ediliyor . ama tozunu ÇOK ÇOK kaliteli bala karıştırarak tüketen ve sonuç alanlar da mevcut.
Aklınızı olmazlarla sakın doldurmayın, herşeyden önce ÇOCUK sahibi OLABİLMENİN tek ŞARTI POZİTİFLİĞİ elden bırakmamak, umutsuzluğa , moral bozuntularına kapılmamak.
Güzel Rabbim güzelinden en güzelinden nasip etsin sizlere de inşallah en kısa zamanda,şu ezanlar vakti dualarımız kabul olsun.. Amin!
Sonuçta Dr. değilim, şunu yapın bunu edin diyecek kadar bilgim yok ,naçizane yazıp duruyoruz işte umarım faydası oluyordur.
Benim eşimin de normal sperm sayısı çok düşüktü yüzde olarak, ya kuyrukları kısa ya baş bölgesi olması gerekn şekilde değildi, bozuk şekilliydiler, ya da boyları kısaydı kısaca spermler her yönden normal sperm şeklinden uzaktı..
Güzel Rabbim öyle bir yaratmış ki minicik bir şeyin bile şekli şemali var kendince ve onun bile şeklindeki boyundaki posundaki en ufak bir anormallik işi olmaza sürüklüyor..
ÇAkşırdan sonra şekil şemal biraz kendine gelmiş ola ki , hamile kalabildim.. Eczacı da çakşır için zaten SPERM KALİTENİZİ arttıracak demişti, siz de için sizin de yumurta sayınız hem artar hem de kalite yumurtalar olur demişti. Ben içemedim o ayrı ama eşimde işe yaramış olması sevindirici..
Bu topikte yazıp durmamızın sebebi de, olur ya 1 kişinin bile mucizesi benimki gibi yine çakşır'dan olur, diye..
Hepinize dualar ediyorum, KK'da bebek sahibi olmak isteyen , dermansız kadın dermasız eş bırakma, her birinin gönlünün muradını hayırlısı ile ver ya rabbim ,diyorum. inşallah biriniz için bile tutar duam..
Sağlıkla kalın dostlar..
Peki canım kullandığınız çakşır suyunun adı neydi?
www.onureczanesi.net/default.aspx?sayfa=urundetayi&id=422]Eczane
burada çakşır ile ilgili bilgiler de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?