- 4 Nisan 2020
- 39
- 3
- 6
- 29
- Konu Sahibi Mrsteacherrr
-
Çift yumurtlama olmuş olabilir. Ben ne zaman kullansam o ay iki kez yumurtladım. Bu gebeliğimde de aynısı oldu ikinci yumurtlama tuttu. Belki öyle bişey oluyordur. O lekelenmeden 4-5 gün sayın bi gebelik testi yapınMerhaba arkadaşlar ocak 23’te adet oldum ve adetimle beraber eşimle çakşır kökü suyu kullandım 14 gün sonra bıraktık şubat ayında 24’ünde adet gösteriyordu takvim ama genelde iki üç gün önce geliyordu. Hafif lekelenme oldu ve bir daha adet olmadım. Şuan gecikti test yaptın negatif çakşır kökü suyu geciktirmiş olabilir mi ya da ben erken mi test yaptım. Böyle bişey yaşayan var mı
Merhabalar adet oldunuzmu veya hamilemisiniz11 gün oldu dün akşamüzeri yaptım ama negatif ne yazık ki
Merhaba hayır henüz adet olmadım adetim bugün 17 gün oldu gecikeli beta baktırdım 10. Gün 1.20 çıktı. Bugün sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi genitale kadar indi sanki basınç varmış gibi akşama yine kan vericem. Sizde mi aynı durumdasınızMerhabalar adet oldunuzmu veya hamilemisiniz
Bende 4 martta olmam gerekiyordu hala olmadım adet gecikmesi 5. Günü gidip ian vermiştim negatif çıkmıştı ondan dolayı beklemedeyim şuan söktürücü kullanıyorum 6 gun oldu bakalim ama kasiklarimda ağrı ve akinti oluyo göğüslerde hassasiyet ilaç etkisi sanırımMerhaba hayır henüz adet olmadım adetim bugün 17 gün oldu gecikeli beta baktırdım 10. Gün 1.20 çıktı. Bugün sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi genitale kadar indi sanki basınç varmış gibi akşama yine kan vericem. Sizde mi aynı durumdasınız
Spnucunuz ne acaba durumunuz ne oldu ?Merhaba hayır henüz adet olmadım adetim bugün 17 gün oldu gecikeli beta baktırdım 10. Gün 1.20 çıktı. Bugün sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi genitale kadar indi sanki basınç varmış gibi akşama yine kan vericem. Sizde mi aynı durumdasınız
Son durumunuz nedir?Merhaba hayır henüz adet olmadım adetim bugün 17 gün oldu gecikeli beta baktırdım 10. Gün 1.20 çıktı. Bugün sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi genitale kadar indi sanki basınç varmış gibi akşama yine kan vericem. Sizde mi aynı durumdasınız
Merhaba durumunuz nedir acaba adet oldunuz mu yoksa hamilemisinizMerhaba hayır henüz adet olmadım adetim bugün 17 gün oldu gecikeli beta baktırdım 10. Gün 1.20 çıktı. Bugün sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi genitale kadar indi sanki basınç varmış gibi akşama yine kan vericem. Sizde mi aynı durumdasınız
Hayır değilim malesefMerhaba durumunuz nedir acaba adet oldunuz mu yoksa hamilemisiniz
Adet oldumMerhaba durumunuz nedir acaba adet oldunuz mu yoksa hamilemisiniz
Hiç faydasını görmedim ben çok geciktirdi bola zaman benceAdetim 1 gun gecikti gebelik testi yaptım negatif caksir suyu geciktiriyor sanırım
Kaç gün gecikti senin sorma bide benim caksir suyunu 2. Denemem öncekinde de gecikmisti o ara tiroid ilacına da başlamıştım o yüzden ona yormustum. Meğer caksir suyu yüzündenmis. Ara verip adetim düzene girince tekrar deneyeyim dedim yine geciktiHiç faydasını görmedim ben çok geciktirdi bola zaman bence
Hiç kullanma canım faydası yok çok geçikmişti. Doktora gittim anca öyle adet oldumKaç gün gecikti senin sorma bide benim caksir suyunu 2. Denemem öncekinde de gecikmisti o ara tiroid ilacına da başlamıştım o yüzden ona yormustum. Meğer caksir suyu yüzündenmis. Ara verip adetim düzene girince tekrar deneyeyim dedim yine gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?