• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu ile hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar. İki düşük ardından tekrar hamilelik hayallerindeyim. Bu ay çakşır kökü suyu deniyorum. İnşallah işe yarar. Kullanıp hamile kalan var mıı?
Ben kullandım. Sabahları aç karna yarım su bardağı içtim 14 gün. Sonuç olumsuz.

Ben kullandım. Sabahları aç karna yarım su bardağı içtim 14 gün. Sonuç olumsuz.
Bende 7. Gündeyim. Tadını hiç beğenmedim kendimi zorlayarak içiyorum. Bende işe yarayacak mı acaba 🥺 İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlermiz olur 🍀

merhaba kızlar. İki düşük ardından tekrar hamilelik hayallerindeyim. Bu ay çakşır kökü suyu deniyorum. İnşallah işe yarar. Kullanıp hamile kalan var mıı?
Soğan suyu denedin mi

Bilmiyorumki. Sağlıklı ilerlerken 9. Haftada kese bozuldu. Evet 6 ay oldu aslında çakşır işe yaramazsa bidahaki ay soğanı denerim inşallah
Bi çok kişiye umut olmuş soğan bu ay ben de denedim. Belki çakşır sana iyi gelir de soğana gerek kalmaz 🙏🏻

Soğana bende inanıyorum kullandığım ay oldu ama düşükte yaşayınca bir yanım şüpheli ona karşı. Senin ne kadar var regle 😍
Tam 1 hafta kaldı. 7 gün sonra inşallah kırmızı kartı görmem 😁 ama kistim de vardı geçen ay 8 gün erken adet oldum o yüzden her akıntıda wc ye koşar oldum kırmızı korkusuyla 😁

Bende 7. Gündeyim. Tadını hiç beğenmedim kendimi zorlayarak içiyorum. Bende işe yarayacak mı acaba 🥺 İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlermiz olur 🍀
Kefirle karıştırıp içmiştim ben tadı hic gelmiyordu. Sogan suyu da denedim o da olumsuz. Bütün kürleri denedim ben hicbirinden olumlu sonuc almadım

Tam 1 hafta kaldı. 7 gün sonra inşallah kırmızı kartı görmem 😁 ama kistim de vardı geçen ay 8 gün erken adet oldum o yüzden her akıntıda wc ye koşar oldum kırmızı korkusuyla 😁
Ay hadi bakalım inşallah kırmızıyı sadece ikinci çizgiye bakarken görürsünn😍😍😍

Ay inşaAllah isteyen herkes ikinci çizgide görsün 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah. İlk düşüğüm şubattaydı mecbur 3 ay bekledik Kürtaj olduğum için. Korunmayı bıraktığım ay bir kere adet oldum ertesi ay tekrar hamileydim ama oda kimyasal oldu haziran ayında. Şimdi 3 ay geçti kalamadım henüz. Geçen ay ovulasyon testi denedim beni daha çok strese soktu olacağı varsa da olmamıştır. Bu ay çakşır. Her aya yeni umut :KK51:

İnşallah. İlk düşüğüm şubattaydı mecbur 3 ay bekledik Kürtaj olduğum için. Korunmayı bıraktığım ay bir kere adet oldum ertesi ay tekrar hamileydim ama oda kimyasal oldu haziran ayında. Şimdi 3 ay geçti kalamadım henüz. Geçen ay ovulasyon testi denedim beni daha çok strese soktu olacağı varsa da olmamıştır. Bu ay çakşır. Her aya yeni umut :KK51:
Bat ne zaman senin

Hiç test yaptırdınız mı? Hamilelik yaşamış mıydınız daha önce ?
Geçen sene bir dış gebelik yaşadım ondan sonra olmadı. Klomen de denedim aşılama da yaptırdım. Onlar da tutmadı. Rahim filmi çektirdim hemen hamile kalırsın dediler yine hamile kalamadım. Rahim filminden sonra herkes hamile kalıyor üstelik. Eşimde sorun yok bende amh düşük. Son çarem tüp bebek. Dondurulmuş embriyoları tutana kadar transfer ettiririm hiçbiri tutmazsa keçi alacağım 😁

Back
X