Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım. Sabahları aç karna yarım su bardağı içtim 14 gün. Sonuç olumsuz.merhaba kızlar. İki düşük ardından tekrar hamilelik hayallerindeyim. Bu ay çakşır kökü suyu deniyorum. İnşallah işe yarar. Kullanıp hamile kalan var mıı?
Bende 7. Gündeyim. Tadını hiç beğenmedim kendimi zorlayarak içiyorum. Bende işe yarayacak mı acabaBen kullandım. Sabahları aç karna yarım su bardağı içtim 14 gün. Sonuç olumsuz.
Soğan suyu denedin mimerhaba kızlar. İki düşük ardından tekrar hamilelik hayallerindeyim. Bu ay çakşır kökü suyu deniyorum. İnşallah işe yarar. Kullanıp hamile kalan var mıı?
Denedim denediğim ay hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandıSoğan suyu denedin mi
Neden peki soğan kaynaklı mı? Eğer değilse tekrar deneyebilirsin 6 ay doluysa soğandaDenedim denediğim ay hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı![]()
Umarım sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımızaDenedim denediğim ay hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı![]()
Bilmiyorumki. Sağlıklı ilerlerken 9. Haftada kese bozuldu. Evet 6 ay oldu aslında çakşır işe yaramazsa bidahaki ay soğanı denerim inşallahNeden peki soğan kaynaklı mı? Eğer değilse tekrar deneyebilirsin 6 ay doluysa soğanda
İnşallahUmarım sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza![]()
Bi çok kişiye umut olmuş soğan bu ay ben de denedim. Belki çakşır sana iyi gelir de soğana gerek kalmazBilmiyorumki. Sağlıklı ilerlerken 9. Haftada kese bozuldu. Evet 6 ay oldu aslında çakşır işe yaramazsa bidahaki ay soğanı denerim inşallah
Soğana bende inanıyorum kullandığım ay oldu ama düşükte yaşayınca bir yanım şüpheli ona karşı. Senin ne kadar var regleBi çok kişiye umut olmuş soğan bu ay ben de denedim. Belki çakşır sana iyi gelir de soğana gerek kalmaz![]()
Tam 1 hafta kaldı. 7 gün sonra inşallah kırmızı kartı görmemSoğana bende inanıyorum kullandığım ay oldu ama düşükte yaşayınca bir yanım şüpheli ona karşı. Senin ne kadar var regle![]()
Kefirle karıştırıp içmiştim ben tadı hic gelmiyordu. Sogan suyu da denedim o da olumsuz. Bütün kürleri denedim ben hicbirinden olumlu sonuc almadımBende 7. Gündeyim. Tadını hiç beğenmedim kendimi zorlayarak içiyorum. Bende işe yarayacak mı acabaİnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlermiz olur
![]()
Ay hadi bakalım inşallah kırmızıyı sadece ikinci çizgiye bakarken görürsünnTam 1 hafta kaldı. 7 gün sonra inşallah kırmızı kartı görmemama kistim de vardı geçen ay 8 gün erken adet oldum o yüzden her akıntıda wc ye koşar oldum kırmızı korkusuyla
![]()
Hiç test yaptırdınız mı? Hamilelik yaşamış mıydınız daha önce ?Kefirle karıştırıp içmiştim ben tadı hic gelmiyordu. Sogan suyu da denedim o da olumsuz. Bütün kürleri denedim ben hicbirinden olumlu sonuc almadım
Ay inşaAllah isteyen herkes ikinci çizgide görsünAy hadi bakalım inşallah kırmızıyı sadece ikinci çizgiye bakarken görürsünn![]()
İnşallah. İlk düşüğüm şubattaydı mecbur 3 ay bekledik Kürtaj olduğum için. Korunmayı bıraktığım ay bir kere adet oldum ertesi ay tekrar hamileydim ama oda kimyasal oldu haziran ayında. Şimdi 3 ay geçti kalamadım henüz. Geçen ay ovulasyon testi denedim beni daha çok strese soktu olacağı varsa da olmamıştır. Bu ay çakşır. Her aya yeni umutAy inşaAllah isteyen herkes ikinci çizgide görsün![]()
Bat ne zaman seninİnşallah. İlk düşüğüm şubattaydı mecbur 3 ay bekledik Kürtaj olduğum için. Korunmayı bıraktığım ay bir kere adet oldum ertesi ay tekrar hamileydim ama oda kimyasal oldu haziran ayında. Şimdi 3 ay geçti kalamadım henüz. Geçen ay ovulasyon testi denedim beni daha çok strese soktu olacağı varsa da olmamıştır. Bu ay çakşır. Her aya yeni umut![]()
Geçen sene bir dış gebelik yaşadım ondan sonra olmadı. Klomen de denedim aşılama da yaptırdım. Onlar da tutmadı. Rahim filmi çektirdim hemen hamile kalırsın dediler yine hamile kalamadım. Rahim filminden sonra herkes hamile kalıyor üstelik. Eşimde sorun yok bende amh düşük. Son çarem tüp bebek. Dondurulmuş embriyoları tutana kadar transfer ettiririm hiçbiri tutmazsa keçi alacağımHiç test yaptırdınız mı? Hamilelik yaşamış mıydınız daha önce ?
2 ekim daha çok varBat ne zaman senin