çakşır kökü macunu yada suyunu kullanıpta hamile kalanlar

eskisehir

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
510
244
Arkadaşlar aranızda eşinde sperm hareketsizliği sorunu olupta çeşitli kürler kullanarak hamile kalanlar var mı? Eşimin sperm sayısı 39milyon ama hareketlilik 15 :-((( doktor lökasit buldu antibiyotik verdi ama fayda sağlamaycak galiba bir umut :-((

Arkadaşlar aranızda eşinde sperm hareketsizliği sorunu olupta çeşitli kürler kullanarak hamile kalanlar var mı? Eşimin sperm sayısı 39milyon ama hareketlilik 15 :-((( doktor lökasit buldu antibiyotik verdi ama fayda sağlamaycak galiba bir umut :-((

Bizdede hareket problemi var bugün bir aktara sordum 200 lira dedi kilosunu çakşırın.Macunda hazırlarız dediler onda 150 lira dediler 1 kilosunu sahtesi çok dediler bilmiyorum fiyatı bu kadar yüksek mi heryerde.Spermin sayısını hızını artırır dedi ama almadım daha.

ben çakşır kökü çayı aldım keçi boynuzu pekmezi zerdaçal zencefil, bal karıştırarak macun yaptımm . hergün sabahta zeytin yağında bekletilmiş incir yediriyorum bakalım faydası olacak mı haftaya teste gidecek

canım henüz hamile değilim ama şunu söyliyeyim sana,eşimin ilk tahlil sonucu ileri hareket % 20 di...1 hafta keçi boynuzu ve çakşır+bal karışım yedi...sabahları 1 çay kaşığı kadar...
1 haftanın sonunda ileri hız % 70 oldu :nazar:
sayı 22 milyondan 45 milyona çıktı :nazar:

canım henüz hamile değilim ama şunu söyliyeyim sana,eşimin ilk tahlil sonucu ileri hareket % 20 di...1 hafta keçi boynuzu ve çakşır+bal karışım yedi...sabahları 1 çay kaşığı kadar...
1 haftanın sonunda ileri hız % 70 oldu :nazar:
sayı 22 milyondan 45 milyona çıktı :nazar:

inşallah bizdede fayda eder bu hafta teste gidecek çakşır kökü keçiboynuzu pekmezi ve bal ile macun yaptım zeytinyağlı inciride kullanalı 1 ay oluyor inşallah fayda sağlamıştır :-((

ileri hız yüzde 20 olmuş fazla artmamış önce 15 di. doktor çakşırı kullanma sadece incire devam et dedi tekrar antibiyortik verdi .Hala lökasit var dedi. hayırlısı 4cc de 33milyon çıktı.bir ay sonra tekrar test verecek...

Bende yeni kullanmaya basladim insallah faydasi olur Allah hepimize nasip etsin en kisa zamanda insallah tup bebek yaptirmayi dusunuyorum valla artik hic olmazsa diye dusunmeye basladim cok mutsuzum cok :KK43:

Selamlar çakşır otunun faydasını gördünüz mü ben de başladım kullanmaya ne kadar süre sonra belli olur acaba Allah yardımcımız olsun inşallah dua ile

Faydası oldu mu acaba

2 defa çatlatma iğnesi yapıldı eşimdede bndede problem olmadığını söyledi Dr. Ama iğnelerden sonrada sonuç olumsuz çakşır suyu ile hamile kalan var mı

X