cakmak

Markası yoksa olsun olsun 50lira flndır sanırım. Ayrlık getirmesi dln anlamadım omu bosver takılma öyle seylere. Hı bide O iphone hiçbizaman düşmez:))
Bir tane daha yapsam düşüyordu.ama o zaman onun için olmıcaktı yani yapamamam bile bi tesadüf :)) 50lira fazla sanki keşke o kadar olsa.anlayan bi yer var mıdır.dolduranlar falan anlar mı ki

Bi arkadaşım var adı Ayşegül ve arkeolog. O sandım mesajlarınıza baktım yazım tarzı, üslup vs herşey benziyor. Yani gebelik olmasa sizde Ayşegülüm diye boynuna atlayacaktım nerdeyse.
Ahaha sevdiğini biriyse evet o benim yok arada bi problem varsa birine benzettiniz sanırım kucuk hanım:) arkeolog arkeologtur sarılın bana:)

Bence güzel bi çakmak hikayesiyle beraber verirsen anlamlı olur. Maddiyata takılma illa pahalı bisey mi olmalı hediye ver gitsin begenmezse geri al :)

kişilikler değişir yani burçlara göre genellemek çokta doğru değil çok içinize sşnmiyorsa hem bunu verin hem içinize sinen bir hediye verin.
Yok yok aslında öyle hediye verecek bi durum bile yok.sadece hoşlantı iki merhaba iki günaydın..

Bence güzel bi çakmak hikayesiyle beraber verirsen anlamlı olur. Maddiyata takılma illa pahalı bisey mi olmalı hediye ver gitsin begenmezse geri al :)
Parasından çok kullanılmış OLmasına takıldım aslında ihtimali bile kötü :/

Ahaha sevdiğini biriyse evet o benim yok arada bi problem varsa birine benzettiniz sanırım kucuk hanım:) arkeolog arkeologtur sarılın bana:)
Evet canım sevdiğim bi arkadaşım. Sayende mesaj attım bi haberleştik bayadır görüşmüyorduk.

Çakmağın Altında ingliang since 2011 B yazıyor bunun bi anlamı var mı? :)

Kızlar hatta not öneriniz varsa alabilirim :) ya ben biraz odunum galiba da.şu an bi düşündüm hiç bişi gelmedi.olayı en başından yazsam çok mu kısa yazsam bilemedim..hediye paketi yapmalı mıyım.kırmızı bi iple sarsam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…