- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 40
gıcık bir erkek türü. biraz paraya gösterişe düşkün oluyorlar. en azından benim tanıdıklarım öyleydi:)Kızlar bu arada Oğlak erkeğiyle ilgil bilgisi olan var mı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gıcık bir erkek türü. biraz paraya gösterişe düşkün oluyorlar. en azından benim tanıdıklarım öyleydi:)Kızlar bu arada Oğlak erkeğiyle ilgil bilgisi olan var mı :))
Bir tane daha yapsam düşüyordu.ama o zaman onun için olmıcaktı yani yapamamam bile bi tesadüf :)) 50lira fazla sanki keşke o kadar olsa.anlayan bi yer var mıdır.dolduranlar falan anlar mı kiMarkası yoksa olsun olsun 50lira flndır sanırım. Ayrlık getirmesi dln anlamadım omu bosver takılma öyle seylere. Hı bide O iphone hiçbizaman düşmez:))
Vereceğim kişi Oğlak :/gıcık bir erkek türü. biraz paraya gösterişe düşkün oluyorlar. en azından benim tanıdıklarım öyleydi:)
Çok teşekkürler cnm ya..benden böyle bişi beklemez ama şaşıracak baya :))yok canım bence bir şey olmaz çakmak neticede güzel bir not düşünün bence siz böyle ince bir göndermeli..
Ahaha sevdiğini biriyse evet o benimBi arkadaşım var adı Ayşegül ve arkeolog. O sandım mesajlarınıza baktım yazım tarzı, üslup vs herşey benziyor. Yani gebelik olmasa sizde Ayşegülüm diye boynuna atlayacaktım nerdeyse.![]()
Aaa olamaz ama yaa napıcez :))
kişilikler değişir yani burçlara göre genellemek çokta doğru değil çok içinize sşnmiyorsa hem bunu verin hem içinize sinen bir hediye verin.Vereceğim kişi Oğlak :/
Aynen...Ama bilmemiz iyi oldu :)Sadece bilgilendirmek istedim![]()
Yok yok aslında öyle hediye verecek bi durum bile yok.sadece hoşlantı iki merhaba iki günaydın..kişilikler değişir yani burçlara göre genellemek çokta doğru değil çok içinize sşnmiyorsa hem bunu verin hem içinize sinen bir hediye verin.
Bir tane daha yapsam düşüyordu.ama o zaman onun için olmıcaktı yani yapamamam bile bi tesadüf :)) 50lira fazla sanki keşke o kadar olsa.anlayan bi yer var mıdır.dolduranlar falan anlar mı ki[/QUOTE
Pahalıysa vermicekmisin yoksaaa:)) bosver sen parasını guzel bı not bul götür hediye et.
Parasından çok kullanılmış OLmasına takıldım aslında ihtimali bile kötü :/Bence güzel bi çakmak hikayesiyle beraber verirsen anlamlı olur. Maddiyata takılma illa pahalı bisey mi olmalı hediye ver gitsin begenmezse geri al :)
o zaman çakmak mesajlı tam uygun :)Yok yok aslında öyle hediye verecek bi durum bile yok.sadece hoşlantı iki merhaba iki günaydın..
Eğer Beşiktaşlıysa mutlaka beğenir. Eskitmeli güzel bir şeye benziyor.Yok yok aslında öyle hediye verecek bi durum bile yok.sadece hoşlantı iki merhaba iki günaydın..
Evet canım sevdiğim bi arkadaşım. Sayende mesaj attım bi haberleştik bayadır görüşmüyorduk.Ahaha sevdiğini biriyse evet o benimyok arada bi problem varsa birine benzettiniz sanırım kucuk hanım:) arkeolog arkeologtur sarılın bana:)
ooh mis olmus aksam aksam istemeden sevaba girdim:)Evet canım sevdiğim bi arkadaşım. Sayende mesaj attım bi haberleştik bayadır görüşmüyorduk.![]()